Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Představitel Rona Weasleyho zbořil rekordy Instagramu. Rupert Grint získal milion sledujících během čtyř hodin

Média

  16:44
Londýn/Praha - Rusovlasý herec Rupert Grint, známý především díky roli Rona Weasleyho ze světoznámé ságy Harry Potter, se zapsal do Guinnessovy knihy rekordů, když během čtyř hodin a jedné minuty získal milion sledujících na sociální síti Instagram. První příčku tak přebral přírodovědci a dokumentaristovi Davidu Attenboroughovi, kterého překonal o 43 minut.

Rupert Grint foto: Reuters

„V minulosti toto prvenství držel přírodovědec a dokumentarista David Attenborough s časem 4 hodin a 44 minut či herečka Jennifer Aniston, známá především jako Rachel z seriálu Přátelé, a to s časem 5 hodin a 16 minut,“ píše server Czechcrunch. 

Přestože herec, který se proslavil především díky roli nejlepšího přítele Harryho Pottera ze stejnojmenné ságy se založením účtu velmi dlouho otálel, stačilo přidat pouze jednu fotografii se svou půlroční dcerou Wednesday a milion sledujících se nashromáždil už během 4 hodin a 1 minuty. 

Právě na dlouhou rozvahu nad založením účtu herec u fotografie také poukazuje: podle vlastních slov si účet založil „asi o 10 let později než se očekávalo“. 

Hey Instagram....only 10 years late, but here I am. Grint on the Gram! Here to introduce you all to Wednesday G. Grint. Stay safe, Rupert

10. listopadu 2020 v 16:07, příspěvek archivován: 19. listopadu 2020 v 16:16

Ke čtvrtečnímu odpoledni publikoval Grint na profilu tři příspěvky, u kterých nechybí komentáře od herce Toma Feltona (v potterovské sáze v roli Draca Malfoye), herečky Lindsay Lohanové či oficiálního účtu seriálu Servant. Zatím nasbíral 3,4 milionu sledujících. 

Autor: