Svůdná Barbora Mottlová, která v září oznámila rozchod s Mužem roku 2016, urostlým fitness trenérem Josefem Kůrkou (28), je jistě pro mnohé své followery na sociálních sítích ikonou. Jak sama Mottlová přiznává, vystupuje tam „jako sexice“, sdílí často snímky, na nichž nechává nahlédnout do svého řádně naditého výstřihu, anebo sdílí zákulisní fotografie z nejrůznějších focení například pro pánské magazíny. Člověk by měl skoro dojem, že je dokonalá – nicméně je pravdou, že si k dokonalosti musela nechat trochu pomoct.

Ne však plastickým chirurgem, jak by člověka při pohledu na její dekolt napadlo, naopak, její ňadra jsou přírodní. Oním zákrokem, o jakém je řeč, byla laserová operace očí. Mottlová totiž měla dost mizerný zrak a neskutečných šest dioptrií na dálku, kdyby tedy nosila brýle, byly by to pořádné „popelníky“… „Byla jsem slepouš, s očima jsem si užila svý,“ přiznala teď na instagramu modrooká kráska. „Brejle jsem nesnášela, tak jsem nosila kontaktní čočky, a zadělala si na zánět rohovky. Je to tak nebezpečný, že jsem o oko málem přišla…“

VIDEO: Barbora Mottlová nezklamala. Ukázala ňadra v rafinovaném modelu! 

Video
Video se připravuje ...

Barbora Mottlová nezklamala. Ukázala ňadra v rafinovaném modelu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Né, že by mi pirátská páska ‚nešla k očím‘, ale hned jak se mi oko uzdravilo, přestala jsem nad laserovou operací očí přemýšlet a šla jsem do ní po hlavě,“ přiznala s nadsázkou. Jak je vidět, klinika, kterou si vybrala, odvedla velice dobrou práci, jelikož od té doby ji již s brýlemi nikdo neviděl. Leda by jí to předepisoval scénář: Bára je totiž aktivní nejenom před fotoaparáty, před nimiž se nakrucuje coby modelka, ale také na prknech, která znamenají svět, a před kamerami –⁠ naposledy byla k vidění na stříbrném plátně třeba v romantickém snímku Léto s gentlemanem.

V době koronavirové krize, která ji připravila o předem nasmlouvané zakázky, doma se založenýma rukama také rozhodně neseděla: naopak se nechala zaměstnat za kasou. A to je rozhodně chvályhodné.

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka: Kolik si Mottlová vydělala za pokladnou v supermarketu?

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Kolik si Mottlová vydělala za pokladnou v supermarketu? FTV Prima

Fotogalerie
84 fotografií