Jak informoval web ŽivotvČesku.cz, Kašpárek skončil v nemocnici a připravuje se na operaci páteře! „Kvůli bolestem jsem dnes prodělal vyšetření, které ukázalo, že musím podstoupit neodkladnou operaci,“ řekl jim Radek, jehož restaurace se od roku 2015 pyšní takzvanou michelinskou hvězdou, kterou pak dokázala několik následujících let s přehledem obhájit.

„Měl jsem velké bolesti a ve čtvrtek jsem šel na vyšetření, které odhalilo problém v oblasti páteře. V pátek ráno mě budou operovat, víc zatím nemohu říct,“ dodal ještě pro ŽivotvČesku.cz Kašpárekco je známý především svou účastí v pořadu MasterChef Česko

VIDEO: MasterChef Česko: Radek Kašpárek nechtěně odhalil, kdo je jeho favorit!

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Radek Kašpárek nechtěně odhalí, kdo je jeho favorit! TV Nova

Právě tato soutěž už přitom právě podle zmíněného webu natáčí další řadu, ovšem nečekané zdravotní komplikace jednoho z porotců vše zkomplikovaly a natáčení bylo pozastaveno. Těžko říct, kdy přesně se bude moci Radek mezi své kolegy vrátit.

Sám už své fanoušky o problémech informoval i na sociální síti, ačkoliv jen pouhou fotkou ve stories, kde si jeho sledující mohli přečíst následující jen informaci: „Zítra jdu na sál.“ Kuchař se totiž vyfotil v roušce a přiložil i svůj rentgen. Jelikož s partnerkou Andreou čekají miminko, nevynechal ani vzkaz pro ni: „Dávej pozor na mimi.“ A připojil ještě smajlíka posílajícího polibek. Snad ale operace proběhne v pořádku a on se tak za rodinou bude zase moci brzo vrátit.

VIDEO: 

Fotogalerie
34 fotografií