Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.11.2020 21:05 | Šport | Hokej
Foto

Slovenská hokejová liga predstavila nové dresy pre všetky kluby: Hlavným motívom je ich zjednotenie

Slovenská hokejová liga (SHL) odštartuje v piatok 20. novembra s dizajnovou novinkou.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii
, ktorá je výsledkom spoločných stretnutí klubov s predstaviteľmi Marketingu Slovenského zväzu ľadového hokeja. Informuje o tom oficiálny web SZĽH.

Práve Marketing SZĽH je výrazným podporovateľom druhej najvyššej hokejovej súťaže. Okrem finančnej dotácie, ktorá plynie druhú sezónu, jej v rámci posilňovania identity a rozširovania povedomia o súťaži ponúkol pomocnú ruku aj v oblasti marketingových aktivít. Jednou z nich je zjednotenie dizajnu dresov. "Každému klubu sme pri tvorbe zachovali identitu na úrovni loga aj farieb. Snažili sme sa zosúladiť len dizajnový princíp, s ktorým sa pri tvorbe dresov klubov SHL bude pracovať. Investujeme čas aj energiu do tvorby redakčného obsahu a môžem načrtnúť, že finišujeme s prípravou ďalšej podpornej aktivity, ktorou bude vysielanie zápasov. Budeme o tom čoskoro informovať,“ uviedol Peter Janovský, riaditeľ Marketingu SZĽH.

Spoločným grafickým elementom zjednotených dresov sú zdvihnuté hokejky - symbol víťazstva a radosti z gólov - po vzore loga SZĽH. Lemujú predovšetkým spodnú časť dresu a miesto v dolnej časti rukávov. Spoločným znakom je tiež umiestnenie grafickej symboliky Slovenskej hokejovej ligy v strednej časti goliera spredu i zozadu. Stabilný je font písma, umiestnenie klubového loga v strede aj priestory pre prezentáciu jednotlivých individuálnych partnerov. Princíp zdvihnutých hokejov je aplikovaný aj na štulpniach, ktoré majú hráči oblečené počas stretnutí na holenných chráničoch.

 

"Som rád, že sa nám podaril prvý krok k novému videniu, novej prezentácii Slovenskej hokejovej ligy. Pevne verím, že sa nám podarí naštartovať aj ďalšie aktivity a získame znova vyšší záujem o SHL. Zároveň si myslím, že nové dresy budú mať aj zberateľskú hodnotu, nakoľko sú veľmi pekné,“ povedal šéf SHL Miroslav Lipovský na webe hockeyslovakia.sk.

V piatok 20. novembra sa do súťažného diania z desiatich klubov nezapoja iba dva. Neodohrá sa stretnutie medzi Spišskou Novou Vsou a Žilinou z dôvodu karantény domáceho tímu. Kluby reštartujú súťaž neodohraným prvým kolom a v programe budú pokračovať plynulo ďalej podľa rozpisu zápasmi štvrtého kola, keďže z druhého a tretieho sa niektoré stretnutia uskutočnili ešte pred nútenou pauzou z dôvodu prísnych protipandemických opatrení. V súťaži bude pokračovať aj projekt slovenskej reprezentácie do 18 rokov. Medzi hracie dni pribudne viacero nedieľ, ktoré budú slúžiť na dohratie zameškaných kôl či jednotlivých stretnutí z nich. Prvá už 22. novembra.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: SITA

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Vodič jazdil po diaľnici rýchlo, opitý, bez dokladov a v čase zákazu
Foto
Absolútna nezodpovednosť: Jazdil po diaľnici ožratý a bez dokladov! Tam to však neskončilo
Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.šťastní už 55 rokov.
Foto
Zdrvená manželka speváka Grúňa († 81) Mária o jeho poslednej rozlúčke: Prečo sa neprihovorí láske do neba?
Na snímke zľava Štefan Kuffa, Filip Kuffa a Gregor Kuffa.
Súdny proces s Kuffovcami: Podvody s pôdou a útoky na farmárov?! Vypovedala ďalšia svedkyňa
David a Ján (v strede) sú tímu špecialistov nesmierne vďační za pomoc.
FotoVáš Tip
Novinka v Rooseveltovej nemocnici: Pacientom vyrobia novú čeľusť i zuby! Komu už dali lekári novú tvár?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Zvládne Putin financovať vojnu? Ruská ekonomika však čelí ďalšej závažnej otázke
Ilustračné foto
Prichádza ZVRAT v počasí: Teploty sa prudko zmenia! Čo nás čaká cez víkend?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Toľkoto majú poslanci zarábať v roku 2024: Z tej sumy spadnete na zadok
People Queue for a Night Show at The Moulin Rouge. Paris, France
VIDEO Svetoznámy kabaret prišiel o svoj poznávací znak: Toto mohlo dopadnúť veľmi zle!
ilustračné foto
Americká loď zaznamenala ďalší zostrel: Zabránili zákernému útoku?
Dentist and patient at medical center. Doctor treats a mature man teeth with dental drill. Orthodontist and prosthetics appointment. Hygiene and teeth healthy.
Nočná mora každého pacienta: Chirurg mu natlačil zubný implantát až do... To snáď nie!
Šimkovičová nakoniec presadila svoj zákon a Machaj tak príde o funkciu.
Foto
Vláda zrušila RTVS: Čo sa bude diať po schválení zákona v NR SR! Odborníčka tvrdí, že to bude stáť veľa