Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dominika Gottová odjela do Finska: Z Česka ji vyhnal strach ze sledování

Dominika Gottová
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 2 fotografie
OBAVA
Dominika Gottová (44) někoho méně, jiného více překvapila tím, když se rozhodla přestat se pokoušet znovu zakořenit v Česku a vrátila se zpátky do Finska za manželem, s nímž se přitom chtěla původně rozvést. Jedním z důvodů k návratu měly být i její neustálé obavy ze všeho a ze všech.

Dominika Gottová bojovala se strachem

Dominika má podle mě naprosto zničenou psychiku. Když byla v Praze doma a u domu zastavilo auto, hned byla jak na trní a myslela si, že jsou to buď fotografové, nebo jiní lidé, kteří ji sledují. Podezírala všechny cizí lidi kolem sebe,“ řekl eXtra.cz její důvěryhodný kamarád, který s ní v Praze často přicházel do styku.

„Někdo by to nazval paranoií, což nemůžu posoudit, nejsem psychiatr, každopádně je fakt, že Dominika působí jako dost labilní člověk. A to, že ji v Česku hned každý pozná, jí moc nepřidávalo. Ve Finsku je noname, když bude chtít, klidně se tam může vrátit do starých kolejí a nikdo nic nebude řešit,“ vypočítává zdroj důvody, proč nejstarší dcera Zlatého slavíka v Česku sekla úplně se vším.

Poruší slib Karlu Gottovi?

Řada jejích přátel se obává, že nevydrží plnit slib svému tátovi Karlu Gottovi, který po ní chtěl, aby už nepila a nebrala prášky. Otázkou zůstává, jestli se jí to po boku velmi kontroverzního manžela může povést…

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy