Šíp.deník.cz

Dominika Gottová utíká do Finska. Proč? V Čechách trpí paranoiou

Dominika Gottová se vrátila do České republiky, protože utekla od svého manžela, se kterým žila ve Finsku. V rodné zemi se jí ale zase tak nelíbí a tak se vrací zpět. Ve zdejších končinách totiž trpí paranoiou.

1 / 13
Dominika Gottová

Dominika Gottová tu chtěla začít nový život. Najít si práci, nového partnera a přestat pít. Ne všechno se jí ale podařilo. Nástrahy, které na ni číhají v Čechách, prostě nezvládá.

„Dominika má podle mě naprosto zničenou psychiku. Když byla v Praze doma a u domu zastavilo auto, hned byla jak na trní a myslela si, že jsou to buď fotografové, nebo jiní lidé, kteří ji sledují. Podezírala všechny cizí lidi kolem sebe,“ řekl eXtra.cz její blízký kamarád.

Dominika Gottová odjíždí do Finska

Dominika Gottová Antonie ZacpalováZdroj: Profimedia

„Někdo by to nazval paranoií, což nemůžu posoudit, nejsem psychiatr, každopádně je fakt, že Dominika působí jako dost labilní člověk. A to, že ji v Česku hned každý pozná, jí moc nepřidávalo. Ve Finsku je noname, když bude chtít, klidně se tam může vrátit do starých kolejí a nikdo nic nebude řešit,“ dodává.

Lehkou paranoiou dost možná opravdu trpí. V Čechách už zkrátka nechce být a tak jede zpět do země, kde roky žila s manželem Timo Tolkkim. S tím se přitom chtěla rozvést, ale to si zjevně rozmyslela. Je otázkou, zda jim to tentokrát vyjde.

V Čechách nemá soukromí

Dominika GottováZdroj: Profimedia

Kdysi úspěšný finský muzikant je maniodepresivní a žít s ním není žádná legrace. „Má maniodeprese, které se ukázaly v pokročilém stádiu leckdy nebezpečné! Přinejmenším nesnesitelné pro společné soužití,“ svěřila se Dominika již dříve Blesku.

„I když má světlá a klidná období, nikdy nikdo neví, kdy pohroma zase vypukne. Proto odcházím, ačkoliv je mi ho nesmírně líto. Ale nechci si zničit zbytek svého života,“ tvrdila, když od manžela odcházela. Nikdo teď příliš nerozumí, proč se vrací do starých kolejí.

Její psychika jde ke dnu

Dominika GottováZdroj: Profimedia

„Po mém odchodu zůstaneme na každý pád přátelé, protože Timo mi nikdy vědomě neublížil. Pouze jeho nemoc je zákeřná a poslední léta se ještě zhoršila! Budu však vždy doufat, že lékaři najdou jednoho dne řešení,“ tvrdila ještě před odletem do Čech.

„Bez šťastného partnerského vztahu mne ve Finsku nic nedrží, naopak! Země je mořem izolována ode všech atraktivních destinací a zima mě již v mém věku ubíjí. Temné dlouhé zimní měsíce, dlouhé černočerné noci a velký nedostatek denního světla jsou bez šťastného svazku ubíjející,“ popisovala Dominika hrůzu všedních dní.

Chtěla nový život, nemá nic

Dominika GottováZdroj: Profimedia

Tolkki byl dříve známou rockovou hvězdou, ale vlivem nemoci šla jeho kariéra ke dnu. „Je to více méně celosvětově známý fakt v kruzích rockového showbyznysu! V tomto směru nemá smysl cokoliv skrývat,“ dodala dříve Gottová a nyní všechna svá tvrzení vlastně popírá.

Dominika Gottová s Karlem Gottem

Dominika Gottova s Karlem Gottem.Zdroj: Profimedia.cz

Dominika se vrací k manželovi

Dominika Gottová si během devatenáctiletého vztahu s Timem Tolkkim pěkně zavařila. Život po boku maniodepresivního hudebníka nebyl zrovna jednoduchý a dá se říct, že dcera Karla Gotta přišla o vše, co měla.Zdroj: Profimedia.cz

Snad ve Finsku najde štěstí

Problém je ale v tom, nemá kam! První týdny po návratu do Čech měla Dominika Gottová skvěle našlápnuto.Zdroj: Profimedia.cz

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů