H*vno, v*le! Pavel Novotný na VIDEU vyhlásil válku dovnitř ODS. Nejen Zahradil, ale i Němcová, Benda a další

21.11.2020 17:41

Starosta pražských Řeporyjí v pracovním týdnu nazval ministryni financí za hnutí ANO Alenu Schillerovou „ubohou kur*ičkou“. Následný víkend však nevyužil k tomu, aby se ženě omluvil, jak by mnozí lidé možná čekali, ale k tomu, aby své vulgární prohlášení ještě pořádně rozmázl. Raději se podívejte sami...

H*vno, v*le! Pavel Novotný na VIDEU vyhlásil válku dovnitř ODS. Nejen Zahradil, ale i Němcová, Benda a další
Foto: Repro Facebook
Popisek: Starosta Řeporyjí Pavel Novotný (ODS)

„To jsou věci po dvou deci,“ zahájil video Novotný poněkud netradičně. A hned dodal, že chce vyřídit „drobnou vyříkačku“ s ODS stran jeho vyjádření o ministryni financí za hnutí ANO Aleně Schillerovcé, kterou nazval „ubohou kur*ičkou“.

Anketa

Kdo byl lepší ministr zdravotnictví?

hlasovalo: 12133 lidí

„Na výroku trvám,“ zdůraznil Novotný ve videu na sociální síti Facebook, aby nikdo nezůstal na pochybách, že se takto hrubě vyjádřil zcela záměrně. „Já bysem chtěl říct, že Schillerová je StBákova kur*ička,“ doplnil o pár minut později.

Sám sebe vnímá jako výraznou tvář strany a z této pozice se prý musí vyjádřit ke kdečemu. A přitom z lůna pražské ODS jen poslouchá, ať zapomene na kandidaturu do Sněmovny. „Ku*va, co já mám dělat,“ rozčílil se na to konto Novotný, který prý přes rok a půl poslouchá z vlastní strany poslední dobou především „pokrytecké kecy“.

Jedním z šiřitelů těchto řečí je prý sněmovní matador ODS  Marek Benda. „Víte, Pavel Novotný, já ho nepodpořím, jo,“ citoval volně řeporyjský starosta Bendu. „On je dobrý starosta, asi, ale víte, to jeho vyjadřování není úplně my cup of tea,“ pokračoval Novotný ve volné citaci Marka Bendy s odkazem na klasické anglické rčení o šálku čaje.

„Já ti dám cup of tea, Marku, já jsem poskočil ze 17. místa, “ vypálil Novotný.

Anketa

Chcete, aby Pavel Novotný byl na kandidátce ODS pro volby do Poslanecké sněmovny?

14%
86%
hlasovalo: 13652 lidí
Další rána směřovala na europoslance Jana Zahradila. „Zahradil vole, o mě bude psát vole, že stejně budou primárky, takže jsem odsouzenej, vole a že mě nenechá tu stranu zničit,“ nešetřil hovězími výrazy starosta.

Chtěl tím ukázat, že zkrátka už nebude jiný, lidé to vědí, a přesto ho zvolili starostou. „A já v tý práci mám o polovinu míň času, o polovinu míň peněz, já nevidím svoje děti a místo toho, aby ta strana řekla ‚ty vole, si jedinej, kdo odvádí v Praze voliče Pirátům‘, aby mě ta strana motivovala, tak já poslouchám tyhle kecy,“ rozčiloval se, aby dal najevo, jak to vidí.

„Co ta strana ode mě chce?“ pokračoval v palbě otázkou.

A pak zasadil ránu senátorce Miroslavě Němcové.

„To je tak nefér, když Mirka Němcová, můj morální vzor, kvůli kterému tady dělám debila před svýma fanouškama a postuju tady video s tím hajzlem Vetchým prolhaným,“ nebral si dál servítky Novotný.

Všechno prý vydržel, a pak od samotné Němcové uslyšel, že by kandidovat neměl, protože na to podle jejího názoru nemá, protože nemá trpělivost. „Mirko děkuju za podporu, slyšet takhle rok před primárkama, že na to nemá, to člověku hodně pomůže. Děkuju, že jste mi tohle vzkázala před těma pražskýma voličema, pro který jste ikona. To je hodně nefér, tohle, “ konstatoval ironicky.

Své vystoupení proložil několika větami o tom, že Schillerová „je StBákova kur*ička“. A doplnil, že jen říká pravdu a nemá se za co stydět.

Celé své vystoupení pak už jen završil finálním výpadem, že by ve skutečnosti měl sněmovní kandidátku ODS a za spolupracujících koaličních stran v Praze vést. „Celá pražská ODS ví, že bych tu kandidátku měl vést,“  zuřil Novotný.

Přitom se zdá, že se ODS, KDU-ČSL a TOP 09 v rámci spolupráce dohadují, že by kandidátku v hlavním městě měla vést šéfka TOP 09 Markéta Pekarová Adamová.  

Novotný je ale přesvědčen, že tu kandidátku by měl vést on a měl by přilákat hlasy gayů a leseb, jak to dělají Piráti. „Oni to dělají líp než my,“ křičel do kamery Novotný s tím, že on je pramenem energie, který v té straně dává věci do pohybu a stejně tak je prý schopen dát do pohybu i gaye a lesby a motivovat je k odevzdání jejich hlasu pro ODS.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…