Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

7. řada show Tvoje tvář má známý hlas zná svou vítězku. Stala se jí Jitka Čvančarová (46), která absolutně odrovnala porotu svým pěveckým výkonem a proměnou v Susan Boyle. Evu Burešovou dokonce dojala k slzám.

„Já jsem si říkala, že to vydržím asi tak 30 sekund, než se rozbrečím. Vydržela jsem to, dokud se neobjevily ty děti a nechytly tě za ruku. To už jsem pak byla úplně v pr*eli,“ přiznala herečka.

Čvančarová v letošní řadě vyloženě zářila, s každou proměnou sklízela větší a větší obdiv porotců, ale především televizních diváků. Ty okouzlila jako sexy rapperka Cardi B, dojala jako Adele nebo Madonna. A že vůbec nešlo o jednoduché proměny.

A i když se nějací ti rýpalové v průběhu soutěže občas našli, většina fanoušků držela Jitce palce a výhru jí přála. Vítězství pochopitelně dojalo i herečku samotnou.

"Já to nepřijímám. Jeden není bez druhýho a tohle je parta skvělých lidí, bez kterých by to nešlo. Všichni jsme vyhráli," vzdala se slzami na krajíčku hold kolegům. A že má srdce na pravém místě, dokázala, když se o výhru podělila s Albertem Černým, který obsadil místo druhé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám