Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iva Kubelková (46) se stala před čtyřiadvaceti lety nejkrásnější dívkou Česka a už tenkrát ji proslavila věta, že vypráví svým ňadrům pohádky na dobrou noc. "Stal se z toho takový bonmot. Samozřejmě to tenkrát bylo řečené s nadsázkou, ale chytilo se to," řekla Super.cz Iva.

Všichni obdivují její dekolt, ona však přiznává, že se s velkým poprsím musela naučit žít.

"Vnímala jsem to vždy jinak než mé okolí. Já jsem s tím vždycky zápasila. Myslím, že to má většina žen s velkými přírodními vnadami. Naše okolí to moc nechápe, protože si říkají, že můžeme být rády. Já jsem se s tím dlouho vyrovnávala, učila jsem se to, že to je v pořádku, a když to člověk uchopí správným způsobem, může to vnímat jako výhodu. Nikdy jsem neměla pocit, že to je něco, na čem bych měla stavět. Vždycky jsem to spíš tolerovala," vysvětluje.

Dokonce prý kvůli velkým ňadrům měla v Miss ČR problém. "Zákulisní info, které jsem se po letech dozvěděla. V soutěži to byla moje nevýhoda. Oni s tím v porotě hodně zápasili. Měli pocit, aby to nevypadalo lascivně. Byla jiná doba, bylo to jiné. Dneska mají všechny prsa. Prozradil mi to i docent Měšťák, který mi vyprávěl, že se mě hrozně s fotografem Jardou Šimandlem zastávali. Že jsem žena krev a mlíko, nehrajme si na to, že to je něco špatného. Ti za mě bojovali," dodala Kubelková s tím, že dokonce v minulosti uvažovala o zmenšení poprsí. Na to ale naštěstí nakonec nedošlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám