„Já bych si tu jen odložila, že včerejší venčení bylo ku tříletému nevyspání poměrně vyčerpávající. Hugo ani Ben najednou neslyšeli na svá jména, Ben pořád valil za nějakými dětmi, Hugo chtěl sežrat každého psa, co šel kolem, do toho tma,“ začala svůj aktuální instagramový příspěvek Gabriela Lašková. Své fanouškovské komunitě tak jasně vzkázala, že realita jejích dní umí být poměrně náročná a slovní spojení „mateřská dovolená“ nemusí vždy naplňovat pohodu a relax, jaké v nás vyvolává druhé z dvojice slov.

VIDEO: Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček?

Video
Video se připravuje ...

Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček? David Turek, Jan Jedlička

Někdejší misska se stala dvojnásobnou maminkou na začátku letošního září, když na svět přivedla syna Vincenta. A i téměř tříměsíční miminko Gabriela Lašková ze svého instagramového vyznání nevynechala. „Alespoň, že Vinouš spal a ten kolotoč okolo, který jsem doprovázela okřikováním dvou výše zmíněných mizících v dáli, ho nevzbudil,“ radovala se moderátorka, která už moc dobře ví, že probudit kojence se hrubě nevyplácí.

„Já se tu sice usmívám, protože co mi taky jiného zbývá, ale řeknu vám, že díky venčení mám nervy ze železa a svatou trpělivost,“ napsala upřímně máma Gabriela a dala tak všem dalším naději, že ani slavným maminkám se nevyhýbají při výchově dětí těžké chvíle. „Mávám všem "venčícím" mámám,“ zakončila své vyznání moderátorka s typickým krátkým sestřihem.

VIDEO: Lašková se chystá na Česko-Slovenský ples: Problém s chudou postavou!

Video
Video se připravuje ...

Lašková se chystá na Česko-Slovenský ples: Problém s chudou postavou! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
43 fotografií