Před časem se Jana Stryková s přítelem Matějem Matuškou (40) a synkem přestěhovali na venkov do Krkonoš. Chtěli synovi před nástupem do školy dopřát dětství na venkově. Šestiletý klučina sice letos nastoupil do první třídy do pražské školy, jenže kvůli pandemii koronaviru v ní pobyl jen týden.

„Domácí výuka je pro nás velká Itálie, protože se neustále dohadujeme, jak má správně držet tužku, natož aby psal. Opravdu to není jednoduché. Jsem ráda, že se konečně vrátil do školní lavice, a doufám, že ho naučí psát a sám si napíše Ježíškovi,“ svěřila se Blesku herečka, která se v karanténě musela hodně uskrovnit.

VIDEO: Sestřička z Ordinace Stryková má jasno: Druhé dítě a svatba s Matuškovým vnukem nebude!

Video
Video se připravuje ...

Sestřička z Ordinace Stryková má jasno: Druhé dítě a svatba s Matuškovým vnukem nebude! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Na dně nejsem a druhou práci si nehledám, ale musela jsem se hodně uskrovnit. Přestala jsme rozhazovat za nesmysly a díky tomu, že mám něco našetřeno, nejsem na nule. Ale samozřejmě mám kolegy, kteří na tom jsou daleko hůř, je mi to nesmírně líto,“ tvrdí Jana.

Naštěstí se stále točí seriál Slunečná, kde hraje Petru Slaninovou, která je, slušně řečeno, typickou vesnickou informátorkou. Právě díky této roličce není Jana úplně bez příjmu.

Fotogalerie
30 fotografií