Naposledy byla celá rodina na „chalupě“ na konci února, kdy už se zvedala první vlna pandemie koronaviru. Jen tak tak stihli jedno z posledních letadel, které odlétalo z Kanárských ostrovů. Alice pak věřila, že se po skončení pandemie na Tenerife vrátí, ale bohužel se to zatím nestalo.

Naděje jim svitla před několika dny, kdy s přítelem Michalem Topolem (35) a dětmi Vaškem (13) a Alicí (10), které mají online výuku, měli v plánu odletět. Ale zase nic...

„No tak takhle jsem se mohla vystavovat od pátku. Pěkně ukázat to moje TĚLÍŠKO (nee tělísko) a odpočívat při online výuce. Ale HOLA HOLA, škola volá !!! A práce taky. Takže milí angličtí dědečci, musíte na mě ještě počkat. Ty dědečky jsem jmenovala schválně, protože ti jsou jediní, kdo tam po mně čumí a ještě u toho mlaskaj...“ okomentovala Bendová snímek, na kterém se v plavkách opírá o zábradlí jejich apartmánů.

VIDEO: Alice Bendová: Dostane se letos do svého apartmánu na Kanárech?

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Dostane se letos do svého apartmánu na Kanárech? Markéta Reinischová

Tak aspoň dostatek práce zažene její stesk po druhém domově. „Mám radost, že od pondělka točím film a od půlky prosince druhý, že točíme moji milovanou Slunečnou a že se snad vše vrátí do normálu, když budeme ohleduplní a opatrní!“ doufá sexy brunetka.

VIDEO: Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude! Markéta Reinischová

Fotogalerie
37 fotografií