Šíp.deník.cz

Johnny Depp skončil ve Zvířatech: Nečekaný důvod k oslavě!

Pokračování ságy Fantastická zvířata se bude muset obejít bez čaroděje Grindelwalda. Jeho představitel, Johnny Depp, byl studiem Warner Bros. z filmu stažen kvůli prohře s britským bulvárem, jenž ho označil za tyrana svojí exmanželky Amber Heard. S prázdnou Depp domů ale rozhodně nejde.

1 / 13
Johnny Depp

Johnny Depp byl bulvárním deník The Sun v roce 2018 označen jako wife beater, tedy ten, který mlátí svoji manželku. Herec bulvár zažaloval, avšak neúspěšně. Soud prohrál. Studio Warner Bros. s ním na základě toho rozvázalo smlouvu.

Samotný herec o tom informoval na svém Instagramu. „Chci vám dát vědět, že mě studio Warner Bros. požádalo, abych opustil film Fantastická zvířata, což respektuji a žádosti jsem vyhověl,“ napsal na sociální síť Depp. „Mám v úmyslu prokázat, že obvinění proti mně jsou nepravdivá,“ dodal.

Ve Fantastických zvířatech si Depp už nezahraje

Johnny DeppZdroj: Profimedia

„Děkujeme Johnnymu za jeho práci na dosavadních filmech,“ uvedl mluvčí Warner Bros. Herci nyní musí zaplatit minimálně 222 700 000 korun, byť stihl natočit jen jednu jedinou scénu. O astronomické částce, která herci poputuje do kapsy, informoval Hollywood Reporter.

Herec měl ve smlouvě podmínku, že ať se stane cokoli, tak zaplaceno dostat musí, a to i v případě, že se natáčení zruší nebo ho z filmu vyškrtnou. Vzhledem k bouřlivému manželství s Amber Heard, ze kterého vzešlo několik obvinění, to byl jistě dobrý tah.

Amber Heard tvrdí, že ji Depp bil

Johnny Depp, Amber HeardZdroj: Profimedia

Herečka Amber Heard tvrdí, že Depp je násilník a agresor. Na jeho straně stojí třeba jeho bývalá přítelkyně Vanessa Paradis nebo osobní asistent Ben King.

„Johnny Depp je citlivý člověk překypující láskou. Jsem zcela přesvědčena o tom, že cílem nepravdivých tvrzení je poškodit jeho jméno. Za celé roky jsem z jeho strany nezažila žádné agresivní chování,“ tvrdí Paradis.

Vanessa Paradis za Deppem stojí

Johnny Depp a Vanessa Paradis byli dlouho považováni za dokonalý pár.Zdroj: Profimedia.cz

„Jednou v Londýně jsem slyšel, jak si Amber stěžuje, že Depp dal pryč jeho ruku z té její. Obvinila ho z toho, že ji možná nemiluje. Myslela to vážně. Pokračovalo to ještě velmi dlouho. Chovali se jako děti,“ uvedl pro změnu King podle BBC. „Tím z ničeho Amber neobviňuji, ale vím, jak ty hádky vypadaly,“ řekl a naznačil, komu fandí.

Proti Amber hovoří také nahrávky, se kterými přišel Daily Mail. „Nemůžu slíbit, že to zase bude perfektní. Nemůžu slíbit, že zase nevyjedu a něco ti udělám. Ku*va, někdy jsem prostě tak šílená, že se neudržím,“ křičí na nich Amber.

Depp přišel i o roli v Pirátech z Karibiku

Johnny DeppZdroj: profimedia

„Tak to světu řekni, Johnny, jen jim to řekni: Já, chlapák Johnny Depp, jsem obětí domácího násilí. Uvidíme, kolik lidí ti bude věřit. Jsi větší a silnější. Vždyť kolik jsem tehdy měla kilo. Přijdeš k tomu stupínku, Johnny, a řekneš: Ona to začala… Vážně? Je tam porota a soudce a ti uvidí, že je mezi námi velký rozdíl,“ pokračuje.

Byť proti Amber stojí poměrně hodně lidí, Depp soud stejně prohrál. Jeho kariéra nenávratně spěje ke konci.

Jejich manželství bylo divoké

Amber Heardová a Johnny DeppZdroj: Profimedia.cz

Johnnyho kariéra umírá

Johnny DeppZdroj: Profimedia.cz

Johnny Depp a Amber Heard se nemohou ani cítit

Johnny Depp a Amber HeardZdroj: Profimedia.cz

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů