Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Eva Burešová (30) byla viděna po boku porotce soutěže MasterChef Přemka Forejta. Zda s ním tvoří nový pár, ale neprozradila. Raději se v neděli jela projet v autě, což ji prý uklidňuje.

„Potřebovala jsem se na chvíli sbalit a v klidu se sama projet. Jsem totiž v naprostém šoku. Od rána mi v dnešní posvátný den zvoní telefon. Volají média a ptají se na určitou věc. Věc, kvůli které mi volají už poslední měsíc a já jim všem stále dokola opakuji, že se o svém soukromí nechci bavit, že to, na co se ptají, je jen mezi mnou a dotyčnou osobou. Prý jsem se změnila a jsem arogantní. Jen proto, že jsem se rozhodla střežit své soukromí, chránit mé blízké,“ nechala se na Instagramu slyšet Burešová, která je prý znechucená a zklamaná.

Přemek Forejt se objevil i v show Tvoje tvář má známý hlas.

„Chci mluvit jen o své práci a o věcech, do kterých si myslím, že někomu může něco být. Pokaždé, když jsem mluvila o něčem ze svého soukromí, vše se překroutilo. Naprosto vše. A já už to nechci, nechte můj soukromý život, svět, prosím. O nic jiného jsem neprosila,“ dodala.

A pro jistotu si pod svým příspěvkem na sociální síti zamkla možnost vkládání komentářů. K Forejtovi se sice Burešová nechtěla ani za nic vyjádřit, ale rázně popřela to, na co se jí ani nikdo neptal.

„Ne, nemám anorexii, ne, nečekám dítě s Lukášem Langmajerem, ne, nepodporuji rasismus, homofoby, xenofoby, ne, nechodím s Markem Lamborou (28), ne, ne, ne,“ uzavřela naštvaná Burešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám