Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Pro peníze udělali téměř cokoliv: 6 celebrit, které si v minulosti vydělávaly prostitucí

Pro peníze udělali téměř cokoliv: 6 celebrit, které si v minulosti vydělávaly prostitucí
Zdroj: Archiv
+ Dalších 6 fotografií
hořká minulost
Prosadit se v Hollywoodu není snadné. Někteří pro slávu a peníze udělají téměř cokoliv. Než se tyhle celebrity staly světovými hvězdami s bezedným bankovním kontem, prošly dlouhou cestou a dokonce nějakou dobu prodávaly své tělo za peníze. Mezi těmito celebritami nenajdete žádná béčková jména.

Někdo jde pracovat za kasu do prodejny, jiní do skladu nebo do kanceláře. Pak jsou zde tací, kteří se toho nebojí a za vidinou rychlých peněz prodávají sami sebe. Než se tyhle světové hvězdy dostaly na vrchol slávy, nebály se zariskovat a možná i díky volbě, kterou učinily v minulosti, se dostaly na vrchol.

Herec Al Pacino

Americký herec a světová ikona Al Pacino (80), který ve filmech ztvárňuje především padouchy, se přiznal, že se jako dvacetiletý mladík musel nějak uživit, zaplatit účty a rozhodl se, že bude prodávat sám sebe. Také se svěřil, že kdyby se cestou prostituta v minulosti nevydal, pak by určitě nedosáhl světového úspěchu a nebyl tam, kde je teď.

Herec Brad Pitt

Sexsymbol a herecká špička Brad Pitt (56) také nemá nejčistější minulost. Do Ameriky přijel za vidinou proslavit se s pár dolary v peněžence. Práci hledal, kde se dalo, nakonec se mu poštěstilo a Brada oslovil producent gay porna, aby mu vypomáhal s domácností. Těžko říci, jestli Bradova mladá tvářička skutečně vypomáhala s úklidem nebo s něčím jiným. Dodnes to zůstalo pouze mezi Bradem a jeho zaměstnavatelem.

Herečka Denise Richards

Krásná Bond girl Denise Richards (49) to v životě neměla jednoduché. Kromě všech životních eskapád, které zažila s ex Charliem Sheenem, vyplynulo také na povrch, že byla v minulosti zaměstnankyní známého domu, který poskytoval luxusní společnice a prostitutky. K odhalení přišlo poté, co se zjistilo, že i její expartner Charlie Sheen byl pravidelným návštěvníkem.

Marilyn Monroe

Než se Marilyn Monroe dostala k hvězdné slávě a stala se světovou ikonou, často si ji vysoce postavení a zámožní muži objednávali jako společnici. Její společnost platili drahými šperky, penězi a různými dárky.

Herec Russell Brand

Bývalý přítel Katy Perry (36) se netají tím, že dříve pracoval jako prostitut. V době, kdy prodával sám sebe, také fetoval, holdoval alkoholu a každému večírku. Dnes je z něj slušný občan, který se stal veganem a abstinentem.

Modelka Sophie Anderton

Tahle kráska se svou minulostí netají a dokonce se svěřila, kolik si za noc vydělala peněz. Za pět hodin práce, tedy provozování sexu všeho druhu, si přišla až na padesát tisíc liber, což je přibližně jeden a půl milionu korun. Modelka byla v té době také závislá na kokainu a většinu výdělků za něj utratila.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy