Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Alice Bendová se ukázala nahoře bez: Žhavým snímkem dostala fanoušky do kolen, foto uvnitř

Alice Bendová se ukázala nahoře bez: Žhavým snímkem dostala fanoušky do kolen, foto uvnitř
Zdroj: Archiv
+ Dalších 9 fotografií
horko
Jedna z nejvíce sexy českých hereček Alice Bendová (47) zavzpomínala na letní dny u moře a fanoušky opět nezklamala. Zahraniční slunce asi herečku spalovalo tak moc, že se krom oblečení rozhodla sundat i horní díl plavek a žhavý snímek zveřejnila na svých sociálních sítích.

Alice Bendová patří bezesporu k nejvíce sexy českým herečkám. Prostřednictvím svých sociálních sítí to občas pořádně dokazuje. Krásná Alice se rozhodla, že zpříjemní chmurné podzimní dny všem svým obdivovatelům a zveřejnila pořádně pikantní vzpomínkový snímek ze slunné dovolené nahoře bez. "Jedna vzpomínková. Svobodná. Bezstarostná," napsala na svých sociálních sítích Alice, která je také známá svou dokonalou figurou, se kterou teď údajně není úplně spokojená.

"Jo a začala jsem hubnout (zase), jinak se tam příště takhle neukážu. S kaďákem jak skříň to zas tak svobodný není. Takže dneska jsem byla běhat, budu uklízet naši mastnou kuchyň a taky budu plavat v tom našem ledovým bazénu. Jo a snad nevdechnu slaninu s chlebem (dneska ho peču)," dodala vtipně Alice s přáním krásného dne a fanoušci ji zahrnuli lichotivými komentáři. "Uf, klobouk dolů, nádhera," napsal jeden. "Alice, moc vám to sluší, jen nevím, proč chceš hubnout, když vypadáš tak skvěle," napsal další obdivovatel.

Podívejte se v galerii, jak to božské Alici sluší, taková přání na pěkný den by mohla sdílet klidně každý den.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy