Měsíc před synovými prvními narozeninami se nadšená manželka moderátora a herce Patrika Hezuckého Nikola podělila o výčet zajímavostí. Odhalila například, kolik maličký Oliver váží, zda mu rostou zoubky a jakými „dovednostmi“ oplývá. A vypadá to, že bude stejně talentovaný a šikovný jako jeho tatínek.

VIDEO: Patrik Hezucký o svatbě: Nervozita a neustálé obavy!

Video
Video se připravuje ...

Patrik Hezucký o svatbě: Nervozita a neustálé obavy! Martin Balcar, Aleš Brunclík

„Oliver má 11 měsíců. Má 77 centimetrů, přesně 10 kilo, stále 0 zubů a nekonečno radosti. Je to šťastný a spokojený chlapeček, který se celé dny směje. Spinká celou noc, kromě broskví a čočky sní úplně všechno a zkouší první krůčky. Je neskutečně snaživý a když mu něco nejde, zkouší to pořád dokola, dokud se to nepodaří. Trpělivý brouček,“ prozradila Nikola.

Synek se už dokonce rozmluvil. „Umí říct táta, máma, ba (badynek), bába, pápá, pá (pálí).“ Rodiče ho naučili hru paci paci a údajně umí rukama odhadnout, jak je velký. „Já jsem na něj pyšná, jak kdyby měl vystudované tři vysoké školy,“ netají svou hrdost Nikola, podle které není na světě nic krásnějšího než sledovat, jak dítě roste a učí se novým věcem.

VIDEO: Dominika se pokusila o sebevraždu! A Rezková objevila exekuci Brabce po 17 letech.

Video
Video se připravuje ...

Dominika se pokusila o sebevraždu! A Rezková objevila exekuci Brabce po 17 letech. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
48 fotografií