Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Ornella Koktová je půl roku po porodu opět v tom: Dočká se konečně holčičky?

Ornella Koktová je půl roku po porodu opět v tom: Dočká se konečně holčičky?
Zdroj: Ornella Koktová archiv
+ Dalších 7 fotografií
novinka
Ornella Koktová (27) je potřetí těhotná. Prostřednictvím sociálních sítí oznámila radostnou novinku svým fanouškům, kteří jsou nejen nadšení, ale také překvapení. Třetí dítě čeká Ornella se svým manželem Josefem Koktou (63) pouhých sedm měsíců po porodu druhého syna Svena.

Ornella Koktová (27) se stane potřetí maminkou. "Bude nás pět. Tak dlouho si pochvaluješ sedmiletý rozdíl mezi dětma...až se ucho utrhne," napsala na sociální sítě k fotografiím svého bříška, které už je viditelně větší.

Pod příspěvkem se ihned začaly objevovat gratulace. Gratuluju. Jako rok 2020 je sakra plodný, napsala jedna z Ornelliných sledujících na Instagramu. Ta ji hned odpověděla, že miminko úplně v plánu nebylo: "Prej hotovej babyboom... ale být těhotná 2x během Covidu... to už je sakra moc."

Holka nebo kluk?

S manželem Josefem Koktou je to jejich už třetí potomek v pořadí, a vzali to opravdu hopem. Ornella se totiž stala podruhé maminkou letos prvního dubna a jejímu novorozenému synovi Svenovi je pouhých sedm měsíců.

S Josefem Koktou má Ornella ještě syna Quentina, kterému je sedm let. Zda bude děťátko do třetice chlapeček, nebo holčička, si nechává Ornella zatím pro sebe.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy