Televize Nova oznámila ukončení své seriálové vlajkové lodi dnes v poledne. Seriál prý skončí na jaře 2021, tedy za pár měsíců. „Je to pro nás emotivní záležitost, většina z nás se seriálem zestárla, těžko hledat nějaká srovnání. Pokud si nějaký pořad udrží své místo v hlavním vysílacím čase po více než 15 let a navíc se vysílá po dvou epizodách v týdnu, je to zkrátka fenomén, který jen tak nezmizí,“ říká Monika Hasmanová, ředitelka výroby TV Nova. 

Většina herců přitom o blížícím se konci až dodnes neměla ani tušení. „V pondělí ráno nám přišel email a odpoledne máme online schůzi, tak uvidíme, co se dozvíme. Pro nás herce, když jsou zavřená divadla, je to jediný přjem…“ posteskla si pro Blesk Ivana Jirešová, a stejně bez bližších informací jsou i další herci. V době covidu-19, kdy jsou divadla zavřená a nikdo neví, co a jak bude, to pro ně není dobrá zpráva...

Dlouhá léta neporazitelná Ordinace poprvé zakolísala začátkem letošního roku, kdy ji začal opakovaně porážet konkurenční seriál Slunečná na TV Prima.

„Ještě ale neříkáme poslední slovo a máme nachystanou nabitou sezónu, která v roce 2021 přinese nespočet dramatických situací, napětí, láskyplné momenty a okamžiky plné emocí v dávce, kterou ještě diváci nezažili. Těšíme se na to a chceme si to spolu s diváky opravdu užít,“ dodává Hasmanová.

Ordinace v růžové zahradě 2 od svého vzniku zasáhla 8 900 000 Čechů a televize Nova odvysílala 730 000 minut seriálu.

VIDEO: Dokument Ordinace

Video
Video se připravuje ...

Dokument Ordinace Blesk TV

Fotogalerie
104 fotografií