Nejstarší dceři Karla Gotta (†80) a rozhýřenému muzikantovi totiž možná spadne do klína třípokojový byt velký 79 m² (což je velikost klasického 3+1 v českém paneláku, pozn. red.). A to rovnou v helsinské čtvrti Jollas, kde na začátku manželství oba poklidně žili. Podmínky nájmu, tedy co bude platit stát a co naopak Dominika s Timem z nemalé podpory, o kterou požádali, zatím nejsou jasné.

„V pátek jsme byli na domluvené schůzce na úřadě a vypadá to nadějně. Po víkendu se jdeme na ten byt podívat,“ řekla Dominika, když jsme jí zatelefonovali. „Je dobře, že jsem tady zůstala a byla u těch jednání osobně,“ připomněla fakt, že minulý týden kvůli opileckému pokusu o sebevraždu nestihla letadlo do Prahy.

Jakmile dořeší jednání o bydlení, chce se Gottová vrátit do Česka. „Mám tam externí pracovní závazky, které chci dokončit. A jakmile bude jistota bytu a práce v Helsinkách, vrátím se sem za Timem. Ten by měl dočasně žít u našich kamarádů,“ doplnila z hotelu, ve kterém doteď pobývali.

VIDEO: Po vyhazovu Dominiky odjel Timo zpět na letiště: Budu se rvát jako lev!

Video
Video se připravuje ...

Po vyhazovu Dominiky odjel Timo zpět na letiště: Budu se rvát jako lev! David Turek

Tento týden to bude přesně rok, co Dominika od manžela podruhé utekla, protože je vystěhovali z domu, kde neměli půl roku zaplacené nájemné. Tvrdila přitom, že se do Finska nikdy nevrátí. A vrátila!

VIDEO: Dominika se pokusila o sebevraždu! A Rezková objevila exekuci Brabce po 17 letech

Video
Video se připravuje ...

Dominika se pokusila o sebevraždu! A Rezková objevila exekuci Brabce po 17 letech Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
120 fotografií