Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

SOUHRN: Mladá Boleslav nadělovala 11 gólů, Plzeň si na Spartě pojistila první místo

Taková jednostranná záležitost se nečekala, zvlášť když Karlovy Vary držely šňůru pěti výher. Jenže v Mladé Boleslavi tvrdě narazily, když schytaly debakl 4:11. Šlo o největší překvapení úterního programu dohrávek. První příčku hokejové extraligy si upevnila Plzeň, která díky režisérovi Milanu Gulašovi přehrála Spartu na jejím ledě 3:1. Další souboj favoritů zvládl druhý Třinec v Hradci Králové 3:0. Liberec zaujímá pátou příčku po vítězství 4:1 v Pardubicích, které pod Richardem Králem nenavázaly na senzační vítězný obrat v neděli s Třincem.

Hokejisté Mladé Boleslavi slaví branku
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Mladá Boleslav - Karlovy Vary 11:4

To se jen tak nevidí ani v hokeji. Karlovy Vary na ledě Mladé Boleslavi absolutně propadly v defenzivě a dostaly jedenáct branek při porážce 4:11. Za Středočechy v dohrávce 14. kola hokejové extraligy pálil dokonce čtyřikrát přesně David Šťastný.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Karlovy Vary

Sparta Praha - Plzeň 1:3

Plzeň na Spartu umí. V dohrávaném zápase 14. kola extraligy vyhráli plzeňští hokejisté 3:1 a bodovali v šestnáctém vzájemném zápase s Pražany v řadě. Dvěma góly se na výhře Západočechů, kteří se tak udrželi v čele soutěže, podílel Filip Suchý, tři asistence si připsal kapitán Milan Gulaš. Sparta v pátém domácím utkání v sezoně poprvé prohrála.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Plzeň

Pardubice - Liberec 1:4

Trápila je koncovka, což zapříčinilo porážky, ale to už je pryč. Po předchozích dvou prohrách si připsali hokejisté Liberce nyní už druhé vítězství. V Pardubicích zvítězili v dohrávce 14. kola extraligy 4:1 i díky dvěma zásahům Dávida Grígera. Dynamo nenavázalo na výhru 7:6 po prodloužení nad Třincem a v druhém duelu pod koučem Richardem Králem poprvé prohrálo. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Liberec

České Budějovice - Zlín 1:4

Proti oslabenému soupeři nedokázali potvrdit vzestupnou tendenci. Hokejisté Českých Budějovic vytěžili čtyři body z posledních dvou zápasů, na což se jim nepodařilo navázat doma v dohrávce 8. kola extraligy proti Zlínu, když padli 1:4. Beranům chybělo několik hráčů základní sestavy, přesto si odváží tři body díky dobrému závěru zápasu. Kromě premiérové branky Matyáše Hamrlíka v extralize Zlín uspěl díky trefám Jiřího Karafiáta, Jakuba Šlahaře a Pavla Kubiše v poslední desetiminutovce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice - Zlín

Hradec Králové - Třinec 0:3

V Pardubicích šlo jen o ojedinělou epizodu. Na ztracený zápas dali hokejisté Třince rychle zapomenout v dohrávce 9. kola extraligy, když na ledě Hradce Králové zvítězili 3:0. Oceláři vyhráli desátý z jedenácti zápasů v sezoně, Štěpánek udržel první nulu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Třinec

Kometa Brno - Vítkovice 2:3

Ani dvoubrankové vedení a trefy opor Peterů Schneidera a Muellera Kometě nestačily na výhru. Brno v dohrávce 5. kola extraligy zápas prohrálo s Vítkovicemi 2:3. Ještě ve 48. minutě přitom Ostravané prohrávali 1:2, ale dvěma góly strhli výhru na svoji stranu. Vítězný gól dal v čase 58:23 obránce Peter Trška v přesilové hře. V neúplné tabulce tak osmí Ostravané odskočili Brnu na rozdíl sedmi bodů. Domácímu týmu chyběl na střídačce zdravotně indisponovaný hlavní kouč Libor Zábranský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Vítkovice

Litvínov - Olomouc 4:3 po nájezdech

Napínavé nájezdy nakonec rozhodl Martin Hanzl. Hokejisté Litvínova porazili v dohrávaném utkání 6. extraligového kola Olomouc 4:3 po samostatných nájezdech a zvítězili potřetí z posledních čtyř utkání. Hostům pomohl k bodu nejvýrazněji dvougólový střelec Petr Kolouch.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Olomouc
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články