25. listopadu 2020 • 12:12

Vydra zůstává, Burnley využilo opci. Nemilé překvapení, říká agent

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO | Reprezentační útočník Matěj Vydra prodloužil smlouvu v Burnley do léta 2022. Autor dvou pohárových gólů v aktuální sezoně podepsal nový kontrakt ve stejný den jako kolega z útoku Jay Rodríguez. Klub využil opci ve Vydrově stávající smlouvě, což příliš netěší jeho agenta Ondreje Chovance.



Odchovanec Jihlavy Vydra přestoupil do Burnley v srpnu 2018 po úspěšném působení ve druholigovém Derby. Ve 47 soutěžních zápasech se trefil šestkrát. 

„Je velmi dobré, že jsme se s rodinou mohli usadit, a že víme, že tu zůstáváme další rok. Neměl jsem však možnost rozhodnutí klubu ovlivnit,“ cituje Vydru oficiální klubový web. „Za mého působení se klubu daří, hráli jsme v Evropě a jde nám to dobře v lize. Rozumím si se spoluhráči, je tu dobrá parta,“ pochvaluje si 28letý reprezentant svou pátou anglickou štaci

„Je to nemilé překvapení,“ hodnotí hráčův agent Ondrej Chovanec na twitterovém účtu agentury Chovanec Sport Agency. „Věděli jsme, že Burnley má ve smlouvě opci a to s lepšími podmínkami pro Matěje. Klub ale ví, že dlouhodobě chceme odejít. Matěj potřebuje pravidelně hrát a to se mu v Burnley nedostane. Rozhodnutí uplatnit opci je velmi frustrující.“ V aktuální sezoně zasáhl Vydra do pěti z osmi zápasů, naskočil na 130 minut. Celý zápas odehrál jedinkrát, při prohře 0:1 se Southamptonem.

Do léta 2022 podepsal smlouvu i další útočník Jay Rodriguez, který prodloužil ve stejný den jako Vydra. Na totožnou dobu se klubu před několika dny upsal i kapitán Ben Mee.

Agilní Matěj Vydra v souboji se skotskou obranou
Agilní Matěj Vydra v souboji se skotskou obranou

Burnley FC Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
8

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud