Hlavní obsah

Gól? Kdepak, vyhlášený kanonýr zahodil tutovku. Za hlavu se chytil i maskot

Překvapený komentátor křičel, klubový maskot se chytil za hlavu a vyhlášený kanonýr zpytoval svědomí v pozici, kdy se chytil sítě. Když už ji tedy po tutové šanci nerozvlnil míč. Bombarďák Timo Werner zahodil během utkání s Rennes tutovku, když po ideální přihrávce z pravé strany zblízka přestřelil branku. Útočník Chelsea nakonec bude vzpomínat na vše s úsměvem, Blues vyhráli zápas Ligy mistrů 2:1.

Foto: Stephane Mahe, Reuters

Kanonýr Chelsea Timo Werner poté, co zahodil tutovku.

Článek
Fotogalerie

Sestřih utkání LM Krasnodar - Sevilla

Sestřih zápasu Ligy mistrů Dortmund - Bruggy

Německý útočník Timo Werner se v podobných situacích prakticky nemýlí. Jenže i mistr tesař se někdy zkrátka utne a tohle selhání viděl v utkání Ligy mistrů skoro celý svět. Střelec, který si angažmá v Premier League vystřílel v dresu bundesligového Lipska, se netrefil zblízka do sítě Rennes. Přitom během třinácti vystoupení za Chelsea už stihl nasázet osm branek, což je skvělá vizitka.

Čtyřiadvacetiletá hvězda nejspíš sama čekala, že vstřelí gól. Jenže míč přeletěl břevno a Werner se naštvaně zavěsil do sítě místo balonu. Zírali fanoušci a v šoku byl i maskot Rennes, který už počítal s inkasovanou brankou, ale pak se v překvapení jen chytil za hlavu, že anglický tým neslaví gól. Video umístili fanoušci i na sociální sítě a je z něj hit internetu.

Sledujte středeční zápasy Ligy mistrů
Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídnou všechny středeční duely z Ligy mistrů v přímých přenosech. Divák si díky multidimenzi může vybrat, jaký přenos chce sledovat. Moderátor Libor Bouček přivítá ve studiu bývalého reprezentanta Tomáše Ujfalušiho a také trenéra Davida Holoubka. Po skončení zápasů následují tradičně sestřihy ze všech zápasů a ohlasy ve studiu.

Reklama

Související témata: