Přestože pro mnohé je rok 2020 časem těžké finanční i osobnostní krize, plavovlasá kráska Markéta Konvičková, která se do povědomí českých posluchačů zapsala svým výkonem v pěvecké soutěži Česko Slovenská SuperStar roku 2010, to jistě vidí úplně jinak. Společně se svým životním partnerem a snoubencem Reném počali dcerku Amálii… a také si nechali postavit dům. Kvůli dohlížení na stavbu a později i kvůli jednomu malému človíčkovi, co jí rostl pod srdcem, dokonce odložili svatbu na neurčito, pravděpodobně na příští rok.

Po půl roce se už ale na sociální síti interpretka hitů Cizí světy, Ty nebo AMI, kterou napsala pro svou novorozenou dcerku, hrdě chlubí záběry ze svého nového, na první pohled velice útulně zařízeného bydla. „Miluju teplo, takže dřevěné prvky jsou u nás všude. A potom jednoduchost - šedá, béžová, černá a bílá. Ještě nám chybí světla nad jídelním stolem, poddupníky na jídelní židle, závěsy a další drobky, ale už teď jsem šťastná z toho všeho a užívám si to uhnizďování,“ libovala si na instagramu Konvičková, pro kterou znamená  „nový domov - nový začátek.“

VIDEO: Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé

Video
Video se připravuje ...

Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé Markéta Reinischová

Kromě toho „už stihla vybalit pár krabic, uvařit v kuchyni, a sednout si v klidu na gauč“ – a vše patřičně zdokumentovala pro své fanoušky a sledující na sociální síti. Obdivu se dočkala jenom od více než 180 tisíc followerů, ale i od kolegů z umělecké branže. Zatímco její kamarádka Monika Bagárová (26), hvězda SuperStar (ať už jako soutěžící, anebo jako porotkyně), jí poslala jenom smajlíka se srdíčky, zpěvačka Hana Zagorová (74), co se na instagram připojila teprve nedávno, jí vzkázala: „Ahoj Markétko a rodinko, gratuluju, moc krásný, útulný, čistý, vkusný!“ A ani ona, vzdor svému věku, nešetřila u své zprávy veselými emotikony!

VIDEO: Bývalá SuperStar Markéta Konvičková: Mám doma ideálního muže!

Video
Video se připravuje ...

Bývalá SuperStar Markéta Konvičková: Mám doma ideálního muže! Veronika Kuželková, Lukáš Červený

Fotogalerie
80 fotografií