Bývalá biatlonistka Vítková se stala maminkou, s fanoušky se podělila o fotku dcery Elišky

Někdejší biatlonová reprezentantka Veronika Vítková na sociálních sítích oznámila radostnou novinu. Dvojnásobné olympijské medailistce se v sobotu narodila dcera Eliška.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jedenatřicetiletá Vítková ukončila profesionální kariéru letos v dubnu, kdy zároveň oznámila, že je těhotná. Největšího individuálního úspěchu dosáhla Vítková na olympiádě v Pchjongčchangu, kde v roce 2018 byla třetí ve sprintu. 

Těhotnou ženu v Liberci vyšetřovali na ulici. ‚Jen vyhověli mému přání,‘ vzkazuje biatlonistka Vítková

Číst článek

O čtyři roky dříve se podílela na stříbru smíšené štafety v Soči. Světové zlato slavila v mixu v Kontiolahti 2015.

Nyní má však úspěšná biatlonistka úplně jiné starosti, o které se s fanoušky podělila na sociálních sítích a doplnila i fotografii.

„Datum, které nám s Markem změnilo život. Narodila se nám dcera Eliška. Na svět si lehce pospíšila, chtěla totiž stihnout začátek nové biatlonové sezony a fandit s námi společně,“ svěřila se Vítková u společné fotografie s novorozenou dcerou a přítelem Markem Lejskem.

Ve Světovém poháru debutovala v prosinci 2006 a v lednu 2015 se ve sprintu v Oberhofu dočkala jediného vítězství v elitním seriálu.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme