Hlavní obsah

Slavnou kovbojskou hru nabídnou za stovku, aby nalákali co nejvíce hráčů

Novinky, abr

Red Dead Redemption 2 je jedna z nejslavnějších herních kovbojek posledních let. Však si ji také koupilo několik desítek milionů lidí. Tvůrci z herního vydavatelství Take-Two nyní chtějí základnu hráčů ještě více rozšířit, a tak budou nabízet speciální verzi hry určenou pro online režim v přepočtu za stokorunu.

Upoutávka na hru Red Dead Redemption 2Video: Rockstar Games

 
Článek

Druhý díl westernové akce Red Dead Redemption šel do prodeje v říjnu roku 2018 a prakticky hned se stal bestsellerem.

Ale dva roky jsou ve světě her opravdu dlouhá doba, a tak zájem o hru postupně opadal. Dějovou část totiž měli hráči dávno dohranou a zbýval tak v podstatě jen online režim pro více hráčů. A právě ten chtějí nyní tvůrci ještě více oživit.

Foto: David Ryneš, Novinky

Ukázka ze hry Red Dead Redemption 2

Foto: David Ryneš, Novinky

Ukázka ze hry Red Dead Redemption 2

V prosinci by totiž měli nabídnout ke stažení Red Dead Redemption Online za již zmiňovanou atraktivní cenovku. Původní hra se totiž stále v obchodech nabízí zhruba za tisícovku, desetinová cena by tedy mohla přilákat zcela nové hráče.

Ti však za nižší cenu nebudou moci využívat povedený příběhový režim, ale pouze online část hry, tedy multiplayer. Hráči vlastnící originální hru nemusí řešit vůbec nic, ti totiž mají online režim již v základní hře.

Nakolik se tento zajímavý tah tvůrcům vyplatí, můžeme zatím jen spekulovat. V konečném důsledku by ale z toho mohli těžit samotní hráči, kteří získají v online režimu další protivníky.

Hra Red Dead Redemption 2 nabrala další miliony uživatelů

Hry a herní systémy

Nemilosrdný život v srdci Ameriky

Epický příběh Red Dead Redemption 2 pojednává o nemilosrdném životě v srdci Ameriky, 11 let před událostmi prvního dílu začíná konec velké éry Divokého západu.

Muži zákona doslova loví zbytky gangů různých psanců. Ti, kteří se nevzdají, pocítí pach nelítostné smrti. Po zpackané loupeži v městečku Blackwater na západě země je Arthur Morgan a zbytek gangu Dutche Van der Linda nucen uprchnout, co nejdál to půjde. V patách jim však jsou federální agenti a ti nejlepší lovci odměn v celé Severní Americe.

Gang musí krást a bojovat s peripetiemi, jež ho čekají na cestě po srdci Ameriky. Kvůli rozbrojům a neshodám v samotném gangu si Arthur musí vybrat mezi svými vlastními ideály a loajalitou vůči parťákům v boji, kteří mu pomohli vzchopit se. Všichni mají ovšem stejný cíl, přežít.

Celou recenzi hry Red Dead Redemption 2 naleznete v našem dřívějším článku.

Foto: David Ryneš, Novinky

Ukázka ze hry Red Dead Redemption 2

Foto: David Ryneš, Novinky

Ukázka ze hry Red Dead Redemption 2

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám