Španěl López Pérez dostal osmiletý trest za ovlivňování zápasů

1. 12. 2020, 13:34
Aktuality 8
Španělský tenista Enrique López Pérez dostal osmiletý distanc za ovlivňování zápasů, kterého se podle Jednotky pro bezúhonnost tenisu (TIU) dopustil na turnajích v roce 2017. Navíc musí zaplatit pokutu 25.000 dolarů.
Profily hráčů
Enrique López Pérez

Devětadvacetiletý López Pérez se měl dopustit ovlivňování zápasů v celkem pěti případech, ovšem TIU se podařilo Španělovi prokázat vinu jen ve třech z nich. Jednalo se o turnaje v Německu, Maďarsku, Kazachstánu, Egyptě a Pákistánu.

López Pérez, jehož maximem v singlovém žebříčku ATP je 154. místo a v deblovém 135. příčka, byl provizorně suspendován již v prosinci.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
peggy
Trest správný,ale hodně kruty,to je konec tenisu.smile
Reagovat
ttopi
Evidentně ho tenis nezajímal, když podváděl smile
Reagovat
JanPirkl
Tak chtěl zarobit, neříkejte, že byste to nedělali taky :-) akorát to dělal hloupě smile
Reagovat
brixner
No, já si pudu do Rakous zalyžovat, pak do Němec na trhy, nasaju západoběneckej vir vod západoněmeckejch soudruhů a pak si tady zajdu do ňákýho toho Kauflandu a ve frontě u pokladny, ze vzdálenosti cca 1.85m brutto vod jinýho vobčana, si hezky zhluboka zachrchlam a vodflusnu a pak se necham násilim vyvýst zhruba pětapadesátikilovou vochrankou ven, tedy až poté, co dolajkuje mimíska s pejskem na fejsu a pak se přihlásim vo ten příspěvek, páč po pošlapání mojí důstojnosti a vodtržení podrážky z mejch sandálů a natrhlýho nehtu a po potlačení mýho demokratickýho práva na volnej pochyb po všech marketech a tím spojenejch vodflusech, páč se přece neudusim, na to mam přece svatý právo! Kdepak, ňáký máchání pálkou a vyhrožování soupeřovi a pak bejt nasranej, že výhružku nesplnim...nene, já se zahojim jináč a naprosto legálně! Todlencto na Brixe fakt zkoušet nemůžou, amatéři!
smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
čecháčci a vánoce jsou smrtící kombinace smile
Reagovat
Titan
Hele, tvé demokratické právo pohybu po všech marketech skončilo s hotentonštinou, kterou se prezentuješ, čili se s tím smiř, nebo zajdi či pojdi. Nikdo tě nebude chovat jako svou cvičenou bílou krysu...
Reagovat
brixner
Zív, káva, hábéčko...

Áááá, pan Titan(nebo paní Titanová?) Nový přírůstek? No tak vítejte!

To pánovi nad Vámi to aspoň přemýšlí...hezky předvánočně...No že jo, Fulnek?
smilesmilesmile
Reagovat
Predal
zaslúžene, známy predavač smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist