Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
Zlin Design Week

Vystup ze své komfortní zóny a staň se držitelem titulu Best in Design 2021

Jsi mladý designér, studuješ design, nebo tě zkrátka baví vytvářet něco inovativního a kreativního? Chceš ukázat, co dokážeš? Nakopni svou kariéru a přihlas se do mezinárodní soutěže Best in Design!

Dopřála ti karanténa spoustu času na tvorbu nových prací? Nebo máš naopak něco, co jsi kvůli ní nemohl prezentovat? Ukaž to nám! Díky svým originálním nápadům se můžeš stát dalším držitelem titulu Best in Design. Soutěž ti pomůže získat si své místo ve světě designu a zapsat se do povědomí veřejnosti. Setkáš se s inspirativními lidmi, dalšími designéry a profesionály a k tomu můžeš získat finanční odměnu v hodnotě až 1500 €. Dobré nápady se totiž mají podporovat!

Přihlásit se mohou mladí designéři do 30 let – jak jednotlivci, tak kolektivy. Stejně jako v předchozích letech, i letos se soutěží ve třech kategoriích: Product & Industrial design, Fashion design a Communication design. Přihlášky jsou zdarma, kromě registračního formuláře a popisu tvojí práce nikam nic neposíláš, takže v Best in Design opravdu můžeš jen získat. Ať už finanční nebo mediální podporu, tak zpětnou vazbu od porotců a garantů soutěže.

Letošním tématem týdenního festivalu Zlin Design Week je SPOLUPRÁCE, takže pokud jsi součástí tvůrčího uskupení, klidně se přihlaste společně. Přihlásit taky můžeš tolik prací, kolik jen chceš. Podmínkou je, že musí být vytvořené po 1. 1. 2019. Tak neváhej a pošli nám svou práci do 28. 2. 2021! Ty nejlepší vyhlásíme 7. 5. 2021 na slavnostním Galavečeru Zlin Design Weeku.

Potřebuješ inspiraci, která tě nakopne k tomu vyplnit formulář? Podívej se na virtuální výstavu Best in Design 2020, která představuje Top 30 nejlepších prací mezinárodní soutěže mladých talentů Best in Design 2020. Prohlédnout si můžeš spoustu inovativních a kreativních prací z různých koutů designu. Přesunuli jsme se do virtuálního prostoru, protože nám covid více nedovolí, ale to nevadí. Zlin Design Week nezastavíš a Design taky ne!  #designnezastavis

Chci na výstavu – Virtuální výstava Best in Design | Top 30

Pravidla soutěže a registrační formulář najdeš zde – Best in Design | O soutěži

Vzbudila v tobě soutěž chuť dobýt svět? Přečti se podrobnější informace a pošli svou přihlášku! Titul Best in Design 2021 čeká možná právě na tebe.

Fakulty a součásti

Zavřít