Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
pro uchazeče

Den otevřených oken na UTB

Vítej na stránkách UTB, milý uchazeči o studium! Z důvodu aktuální situace si tentokrát neužijeme Dny otevřených dveří stejně jako v minulých letech, ale to nevadí. Přichystali jsme si pro tebe a ostatní uchazeče velkou online akci, kterou jsme nazvali Den otevřených oken (DOO).

Co to vlastně je? Úplně normální Den otevřených dveří, jen v online podobě. Otevřeme totiž ta okna počítačová. Potkáme se společně 4. 2. 2021 od 10 do 20 h na FB univerzity nebo jejích fakult:

A na co se můžeš těšit? 360° videa všech fakult, která ti umožní vidět prostředí fakulty tak, jakoby jsi byl reálně ve Zlíně. K tomu ti pedagogové, kteří na fakultě vyučují, popovídají, co tě čeká, pokud se rozhodneš na fakultě studovat.

Po celý den si budeš moci povídat se současnými studenty a pracovníky fakult a zeptat se jich na cokoli, co tě kolem studia zajímá. Online chat bude probíhat na FB a IG univerzity a fakult.

Studentská unie UTB tě seznámí s tím, jak si pořádně užít studentská léta ve Zlíně.

Všechny aktivity můžeš absolvovat z pohodlí svého domova a v čase, který ti bude vyhovovat. Dokonce i po skončení DOO. 🙂

Na našem univerzitním profilu se můžeš seznámit s úspěšnými absolventy UTB. Jejich příběhy se můžeš inspirovat.

Začni jinak a přijď na Den otevřených oken UTB! 🙂

Fakulty a součásti

Zavřít