Šťastné, veselé a propojené – i letos plníme sny potřebným

Prezentace klienta

Strávit svátky společně je letos těžší než kdy dřív. Proto v Huawei plníme přání nejen dětem, ale i našim babičkám a dědečkům. Když jsme si o loňských svátcích připíjeli na další společně strávené Vánoce, vůbec jsme netušili, jak ty letošní budou jiné. Pandemie Covid-19 má významný dopad na psychiku, finanční situaci, ale i společenský život napříč generacemi. A tak jsme se ve svátečním čase rozhodli přispět tam, kde je to opravdu potřeba.

Tisíc snů, už stovky splněných přání

Kouzlo Vánoc má v dětském světě zcela jedinečný rozměr, proto jsme se již podruhé řídili radami našich zaměstnanců Huawei v Česku a nechali si doporučit organizace z jejich okolí, kterým bychom v předvánočním čase mohli přinést radost a milé překvapení. V rámci kampaně „1000 Dreams“ si osm z nich mohlo letos vybrat vánoční dárky v hodnotě 360 tisíc korun. Do konce roku 2023 chceme postupně splnit celkem tisícovku přání těm, kteří navzdory své malé velikosti mají pro svou komunitu velký význam.

S programem „1000 Dreams“ oslovuje společnost Huawei od roku 2019 partnery v 16 zemích střední a východní Evropy, včetně České republiky, kde se aktivita zaměřuje na menší neziskové organizace a jiné společenské instituce. Mezi obdarovanými, jenž si letos rozdělili knížky a hračky dle svého výběru, je například Dětský domov se školou Slaný, Handicap centrum Srdce či Oblastní charita Most. „Skrze knížky a jiné formy darů chceme pomoci rozvíjet zvědavost, talent a životní elán tam, kde je to nejvíce potřeba. Díky našim zaměstnancům jsme schopni vybrat organizace, kterých si lidé z jejich okolí váží a chtějí je podpořit, ať už se jedná o zařízení pro malé děti, nebo seniory. Jsme tak schopni pomáhat skutečně na lokální úrovni,“ říká manažerka projektů společenské odpovědnosti společnosti Huawei Dina Mašínová.

sinfin.digital