Za tučnou sumu 870 milionů korun se vévodové upsali dalšímu velikánovi streamovacích služeb. A produkt mu poskytli podstatně dřív než u dříve sjednané spolupráce s Netflixem. První epizodu podcastu pojmenovaného Archewell Studio vypustili do oběhu 29. prosince a premiéra to byla vskutku slavnostní.

Seznam hostů čítal i takové hvězdy jako: zpěváka Eltona Johna, kamaráda a osobního osvoboditele Tylera Perryho nebo moderátora Jamese Cordena. Epizoda se samozřejmě točila kolem krušného roku 2020 a posláním jejich půlhodinového povídání bylo, že láska vždy zvítězí.

Video: Pártlová promluvila o nádoru!! Žbirka musel za velké peníze vysvobodit syna! A zásnuby známého moderátora!

Video
Video se připravuje ...

Pártlová promluvila o nádoru!! Žbirka musel za velké peníze vysvobodit syna! A zásnuby známého moderátora! Petr Macek, Lukáš Červený

Na samý závěr si Meghan s Harrym pro posluchače připravili pořádně sladký bonbónek – k mikrofonu posadili svého rok a půl starého syna Archieho , aby všem popřál šťastný nový rok. Bylo to poprvé, co jej veřejnost slyšela mluvit. Navzdory velmi pozitivním reakcím se právě Archieho něžný hlásek stal terčem kritiky. Podle některých ho rodiče zaprodali, ačkoliv byla ochrana synova soukromí stěžejním důvodem jejich odchodu z královské rodiny.

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Fotogalerie
104 fotografií