Bohdalovou a další osobnosti podle jejích slov oslovila agentura do části kampaně, která se jmenuje Česko testuje. „Cílem je dodat odvahu seniorům, aby se ničeho nebáli a nechali se otestovat. Opravdu to nic není, měli jsme to natočené a nafocené během chvilky. Stáli jsme v Nemocnici Na Bulovce ve frontě na test společně s Petrem Čtvrtníčkem, Jakubem Kohákem, Helenou Vondráčkovou nebo s Romanem Prymulou, odvedli nás k sestřičkám, provedli test a hotovo,“ prozradila Blesku herečka.

Vůbec ji prý nemuseli přemlouvat. „Osvěta a prevence je důležitá, hlavně mezi rizikovými skupinami, jako jsme my – senioři. Za to bych si nic nevzala, to není komerční reklama,“ dodává Bohdalová. Tak to klobouk dolů a herečce patří omluva za prvotní vyznění zveřejněné informace! „Štve mě, pokud si to někdo vyložil, že jsem si za to vzala honorář, není to tak!“

Sama se prý nechala testovat jen pár dní před tím, než ji oslovili. „Paradoxně jsem si pro klid duše nechávala udělat test krátce před tím, takže mi v jednom týdnu nakonec provrtali nos dvakrát. Naštěstí vše dobře dopadlo,“ pochvaluje si oblíbená herečka.

VIDEO: Unikátní kniha o Jiřině Bohdalové: Na herečku „práská“ rodina i přátelé!

Video
Video se připravuje ...

Unikátní kniha o Jiřině Bohdalové: Na herečku „práská“ rodina i přátelé! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií