O problémech ve vztahu slavné dvojice se začalo mluvit ihned poté, co rapper v létě loňského roku na svůj twitterový účet vyvěsil přiznání, že „se s Kim chtěl rozvést od chvíle, kdy se seznámila s Meekem kvůli vězeňským reformám“. Plánovanou terminaci šest let trvajícího manželství nyní potvrdily serveru Page Six zdroje z okolí párů.

„Drží to v tichosti, ale je konec. Kim si najala Lauru Wasserovou (právnička specializující se na rozvody slavných – pozn. red.) a mluví o vyrovnání,“ prozradil jeden z nich. Prvním varovným znamením, že trable v ráji eskalovaly do závratných výšin, byla nově i absence zásnubního prstenu na ruce Kim.

Video: Šťastná Slováčková porazila rakovinu! A Novotný skončil u soudu, urazil prodavačku

Video
Video se připravuje ...

Šťastná Slováčková porazila rakovinu! A Novotný skončil u soudu, urazil prodavačku Bára Horáková, Lukáš Červený

Reality hvězda v průběhu svátků sdílela několik fotografií bez velkého 15karátového diamantu na prsteníčku. Přitom na klenot v hodnotě 1,3 milionu dolarů, tedy v přepočtu 27 661 400 Kč, nikdy nedala dopustit... Vánoce a Silvestra pár strávil poprvé odděleně; Kardashianová byla se svou početnou rodinou, rapper zůstal na ranči ve Wyomingu.

Ústředním motivem rozvodu jsou podle zdroje Kanyeho nezvladatelné duševní problémy a nenapravitelné chování. „Kim dospěla. Chce složit právnické zkoušky a pokračovat v prosazování vězeňských reforem. Kanye, na druhou stranu, pořád omílá, jak chce kandidovat na prezidenta, a mluví o dalších šílenostech, a Kim toho má už po krk.“

Antipatie ale zřejmě panují na obou březích. Druhý zdroj zmíněnému serveru oznámil, že je West rodinou své manželky natolik otráven, že s nimi už nechce mít nic společného. „Jejich reality show byla nesnesitelná,“ měl říct hudebník. V sérii tweetů, v nichž přiznal touhu po rozvodu, byl jeden adresovaný také jeho tchyni Kris Jennerové (65), kterou přejmenoval podle severokorejského diktátora na „Kris Jong-Un“.

VIDEO: Simonová bojuje se samotou. A fanoušci se nechtějí smířit se zrušením Chcete mě?

Video
Video se připravuje ...

Simonová bojuje se samotou. A fanoušci se nechtějí smířit se zrušením Chcete mě? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
75 fotografií