Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Prima nasadí seznamovací pořad pro nezadané. Provázet je bude šéfkuchař Zdeněk Pohlreich

Kuchař Zdeněk Pohlreich foto:  Michal Sváček, MAFRA

PRAHA - Televize Prima letos uvede seznamovací show První rande podle původní britské licence. Pořadem bude provázet šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, známý z pořadů z kulinářského prostředí. Datum premiéry zatím Prima neoznámila.
  16:00

Dva nezadaní lidé se poprvé uvidí až u večeře v restauraci. Divák bude prostřednictvím kamery sledovat jejich chemii (či její absenci) a bude svědkem jednotlivých rozhovorů. Na konci večera si pár vybere, zda se ještě někdy setká. 

„Podstata show je prostá, nezadaní lidé se potkají na prvním rande u dobrého jídla v příjemné restauraci. Restaurace First Dates otevírá své dveře svobodným lidem, kteří hledají lásku a už nechtějí být sami. Na konci rande jsou páry vyzpovídány a mají se rozhodnout, jestli se chtějí opět vidět,“ přibližuje Prima. 

Pořad First Dates vznikl v Británii v roce 2013. Byl tak úspěšný, že se ve své domovině dočkal zatím patnácti sérii a hned několika speciálů a vedlejších seriálů, jako byl například First Dates Hotel. Licenci už zakoupily televize v Německu, Finsku, Irsku nebo třeba Portugalsku.