13. ledna 2021 • 23:55

Bayern končí v poháru! Ve sněžení nezvládl penalty, slaví outsider

Autor: ČTK, krm
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Bayernu Mnichov senzačně vypadli z Německého poháru ve druhém kole na penalty s druholigovým Kielem. Lídr bundesligové tabulky a rekordman pohárové soutěže s 20 trofejemi přišel o výhru v nastaveném čase, v prodloužení už se gólově neprosadil a selhal v rozstřelu. V šesté sérii Marc Roca neproměnil, zatímco hrdina domácího Kielu Fin Bartels překonal reprezentační jedničku Manuela Neuera.



Bayern nastoupil bez pěti hráčů základní sestavy z posledního ligového zápasu i bez kanonýra Roberta Lewandowského a šéfa obrany Davida Alaby, ale postupně se oba na hřiště dostali. První pohárovou porážku se soupeřem z nižší soutěže po 17 letech však neodvrátili.

Ve druhém kole Německého poháru Bayern skončil poprvé po 20 letech. Hrdinové z Kielu se v únorovém osmifinále utkají s jiným druholigovým celkem Darmstadtem.

Velká radost hráčů Kielu
Velká radost hráčů Kielu

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud