Ligue 1 - preview 20. kola

15.01.2021, 08:33, aktualizováno 17.01.2021, 08:46
Previews
PSG se včera posunulo do čela tabulky a dnes ho může sesadit Lyon, pokud porazí FC Metz, Lille se zase doma střetne s Remeší. Na programu jsou ještě další čtyři zápasy a hrát se bude v Brestu, Nantes, Nice a Štrasburku, souboj Lorient - Dijon byl odložen...
Stade Brestois - Stade Rennes  (neděle 13:00)
Bretaňské derby odstartuje nedělní program dvacátého kola Ligue 1. Rennes bude plnit roli opravdu mírného favorita, i když se v průběžném pořadí nachází výše a oplývá lepší formou než jeho protivník. Brest totiž doma patří k nejlepším v rámci Ligue 1, prohrál letos na Stade Francis-Le Blé pouze jednou jedinkrát a hned v šesti případech z devíti své soupeře porazil.

Hostující stratég Julien Stéphan určitě nemohl být spokojený s výkony svého mužstva během podzimní části Ligy mistrů, na druhou stranu si může ulevit, jelikož se může pouze soustředit na ligové dění. SRFC se drží v popředí tabulky, bojuje opětovně o místa zaručující evropské poháry pro příští ročník. A aktuálně má na svém kontě šestizápasovou sérii neporazitelnosti.

Naposledy přitom Rennes nebylo daleko od velmi cenného vítězství nad Lyonem, přišel ale nakonec v závěrečných pasážích o pohodlný dvougólový náskok. "Byli jsme tím výsledkem zklamaní," přiznával čtyřicetiletý lodivod. "Sedmdesát pět minut jsme hráli na vysoké úrovni, dominovali jsme. Plán, který jsme nastavili, fungoval. Akorát se projevila naše nevyzrálost."

Damien Da Silva, Serhou Guirassy, Daniele Rugani, Georgino Rutter a Flavien Tait, to by měla být pětice absentujících hráčů v Stéphanově výběru. Hrát zřejmě nebude ani James Léa Siliki, který je údajně na odchodu do italského Janova. "Máme po první polovině sezóny třicet tři bodů, vyrovnali jsme svůj rekord z loňska," těšilo bezpochyby šéfa lavičky Rennes.

Domácí trenér Olivier Dall'Oglio nemá v podstatě žádné potíže s chybějícími hráči, zdraví nejsou pouze Denys Bain a Sébastien Cibois. "Druhý jmenovaný se vrátí do tréninku příští týden," prozradil Dall’Oglio. "Derby bez publika je vždy jiné. Zejména proto, že fanoušci obou klubů jsou poměrně vřelí. Věřím však, že v televizi se bude dívat hodně lidí z Bretaně."
Stade Brestois - pravděpodobná sestava:
Larsonneur - Pierre-Gabriel, Chardonnet, Hérelle, Perraud - Faivre, Belkebla, Lasne, Honorat - Mounié, Cardona
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Salin - Traoré, Nyamsi, Aguerd, Truffert - Doku, Camavinga, Nzonzi, Bourigeaud - Grenier, Terrier
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.18 - 3.47 - 2.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Nantes - RC Lens  (neděle 15:00)
Fotbalisté FC Nantes přivítají v neděli odpoledne RC Lens a budou chtít konečně prolomit negativní sérii bez vítězství. Ta trvá už od 8. listopadu a její vinou se Kanárci postupně propadli na poslední nesestupové místo. RC Lens si zatím hoví v klidném středu tabulky.

Nantes prožívá neuvěřitelně dlouhou sérii bez vítězství. Sérii, během které sice dokázalo posbírat několik bodů za nerozhodné výsledky, ovšem z hlediska záchranářských prací je to málo. Kanárci jakoby neměli potřebné štěstí, protože v několika zápasech museli dotahovat nepříznivý stav, to se sice podařilo, ale pak už nezbylo sil na obrat. V minulém kole si Nantes přivezlo bod z Montpellieru, což lze považovat za úspěch. Nic to ale nemění na faktu, že v neděli už potřebuje nutně zvítězit.

Body by se hodily i RC Lens, které teď dvakrát vyšlo bodově naprázdno. Nejprve nezvládlo přestřelku v Lyonu (2:3) a poté podlehlo nejtěsnějším rozdílem Štrasburku. Jinak bývalo pravidelností, že Lens střídalo výhry s porážkami a i proto není divu, že se klub nachází v klidném středu na devátém místě tabulky.

Poslední vzájemný duel se odehrál v listopadu loňského roku a skončil remízou. Další zápasy pak mají odstup pěti let a obecně můžeme konstatovat, že vzájemná bilance je poměrně vyrovnaná.

Domácím bude chybět zraněný Limbombe a k dispozici nebude ani potrestaný Traoré. Dramatická není situace ani v táboře hostí, kde chybí pouze Cheick Traoré.
FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Lafont - Fabio, Pallois, Girotto, Corchia - Louza, Touré, Abeid, Coco - Coulibaly, Muani
RC Lens - pravděpodobná sestava:
Leca - Gradit, Bade, Haidara - Clauss, Cahuzac, Fofafna, Sylla - Kakuta - Sotoca, Ganago
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.34 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
OGC Nice - Girondins Bordeaux  (neděle 15:00)
OGC Nice se i pod vedením trenéra Ursey propadá do čím dál větší beznaděje a další pokus, jak zastavit svůj pád, bude mít proti Girondins Bordeaux, které se aktuálně nachází v lepší formě. Bordeaux po novém roce neprohrálo a naopak postoupilo do středu tabulky.

Každopádně oba celky mají ke spokojenosti výrazně daleko. Nice i Bordeaux se viděly v boji o evropské poháry, ale na to musí alespoň prozatím zapomenout.

OGC Nice se zatím marně snaží dostat do formy a nepomohla k tomu ani změna trenéra. Patricka Vieiru nahradil jeho asistent Adrian Ursea a o zlepšení výsledků zatím nemůže být vůbec řeč. Nice pod jeho přímým vedením vyhrálo jen jednou, jinak je to stejné trápení jako za předchozího trenéra.

Domácí vstoupili do nového roku porážkou 0:2 od Brestu a ani remíza 1:1 z minulého týdne proti FC Metz není žádným úspěchem. Les Aiglons se už propadli na třinácté místo a k dispozici před sestupovými pozicemi mají ještě osm bodů. Jak dlouho jim ale tento náskok ještě vydrží?

Bordeaux si je výsledkové krize soupeře vědomo a rádo by uloupilo všechny body. Na francouzské riviéře se mu to naposledy podařilo v létě 2014 a od té doby mělo utrum. Ani výsledky Bordeaux nejsou optimální, na druhou stranu klubu se start do nového roku podařil. Remízu v Metach podpořil domácí výhrou nad Lorientem 2:1. Od poloviny listopadu zvítězili Les Girodins čtyřikrát a dvakrát remizovali, mimo jiné i na hřišti PSG (2:2).

Dante, Danilo, Maolida, to jsou aktuální absence Nice. Jedná se sice už "jen" o tři jména, za to klíčová. Především ztráta stopera Danteho se dlouhodobě jeví jako fatální. Dvě jména postrádá Bordeaux a sice Zerkaneho a Ben Arfu, což je poměrně velká ofenzivní síla.
OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Benítez - N'Soki, Saliba, Bambu - Kamara, Reine-Adélaïde, Thuram, Atal - Gouiri, Dolberg, Lopes
Girondins Bordeaux - pravděpodobná sestava:
Costil - Sabaly, Baysse, Koscielny, Benito - Bašić, Otávio - Oudin, Preville, Kalu - Ui-Jo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.29 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Strasbourg - AS Saint-Étienne  (neděle 15:00)
Tomuto utkání hrozilo odložení, podobně jako se tomu stalo v duelu mezi Lorientem a Dijonem. Na vině je totiž prevít jménem koronavirus, který údajně ve velkém zachvátil tým St. Étienne. Nakonec se ovšem zdá, že Les Verts dali do kupy dvacet zdravých hráčů z třicetičlenné soupisky, jak je psáno v protokolech, a nastoupí k měření sil ve Štrasburku.

Vypadá to však, že přímo na lavičce nebude hostující stratég Claude Puel, který byl prý též pozitivně testovaný na onemocnění COVID-19, podobně jako někteří další nejmenovaní členové trenérského štábu. Vážně stěží se dá odhadnou pravděpodobná sestava ASSE, klub totiž ani konkrétní hráče, trápící se těmito nepříjemnými problémy, jednoduše neuveřejnil.

Šance Štrasburku na úspěch se díky velkým potížím soupeře o to více navyšuje. Aktuálně se přitom evidentně dostává do optimální pohody, v posledních dvou kolech zvítězil, včetně velmi cenného skalpu rozjetého Lensu. Od sestupového pásma nicméně není na míle vzdálený, a tak by potřeboval v trendu získaných vítězství pokračovat co možná nejdéle.

St. Étienne před týdnem prohrálo na půdě Remeše, a přišlo tak o svou solidní šňůru neporazitelnosti, činící sedm zápasů v řadě. Chybět by mu měla určitě trojice zraněných ve složení Gabriel Silva, Yvann Macon a Wahbi Khazri. Domácí trenér Thierry Laurey postrádá Matze Selse, Idrisse Saadiho, Lamineho Koného, Mohameda Simakana a asi i Leba Mothibu.
Racing Strasbourg - pravděpodobná sestava:
Kawašima - Lala, Djiku, Mitrovič, Caci - Sissoko, Aholou, Bellegarde - Thomasson - Diallo, Ajorque
AS Saint-Étienne - pravděpodobná sestava:
Moulin - Debuchy, Moukoudi, Retsos, Trauco - Camara, Neyou Noupa - Nordin, Aouchiche, Bouanga - Hamouma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.05 - 5.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Lille OSC - Stade Reims  (neděle 17:00)
V podvečer se do boje o první příčku zapojí Lille OSC, které doma přivítá houževnatého soupeře z východofrancouzské Remeše. Hosté jsou ve vynikající formě, neprohráli pět kol v řadě a vyhoupli se mimo sestupové příčky. Domácí zůstávají velkým favoritem, ale před Remeší se musejí mít na pozoru.

Lille vstoupilo do nového roku překvapivou porážkou od Angers, díky které se propadlo na třetí místo tabulky, nicméně odstup na PSG a Lyon zůstává minimální. Svěřenci Christophera Galtiera našli přemožitele teprve podruhé v sezoně - méně porážek už má pouze Olympique Lyon. Na neúspěch s Angers však dokázali odpovědět a hned v dalším kole přivezli všechny body z hřiště Nimes Olympique. Jedinou brankou o tom rozhodl turecký útočník Burak Yilmaz.

Remeš cestuje na stadionu Pierra Mauroye v dobrém rozpoložení. Soutěžní zápas prohrála naposledy 13. prosince a od té doby třikrát vyhrála a dvakrát remizovala. Bod si dokázala zajistit i na půdě Marseille (1:1). V minulém kole se znovu prosadila třikrát a odneslo to nešťastné Saint-Étienne.

Ještě v polovině prosince by nikdo o vítězství Lille nepochyboval a i když hosté zůstávají favoritem, musejí se mít na pozoru. Remeš je ve skvělé formě, neprohrála pět kol v řadě a ani ve vzájemných soubojích si nevede špatně. Předloni doma Remeš vyhrála 2:1 a na svém kontě má více výher, než její soupeř.

Domácí hlásí dvě absence, jednou je již delší dobu Luiz Araújo, na marodku se pak rychle vrátil Sanches. Hosté budou kompletní.
Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Maignan - Reinildo, Botman, Fonte, Calik - Bamba, Sanches, André, Ikoné - David, Yilmaz
Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Rajković - Foket, Faes, Abdelhamid, Konan - Cafaro, Cassamä, Chavalerín - Mbuku, Dia, Zeneli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 3.90 - 6.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympique Lyon - FC Metz  (neděle 21:00)
Lyon potřebuje zareagovat na sobotní výhru PSG nad Angers, aby se znovu vrátil na vedoucí pozici Ligue 1, a k tomuto cíli mu dopomůže pouze vítězství. Jeho nynější sok by neměl představovat vyloženě těžkou překážku, byť k jeho podcenění by ze strany Les Gones nemělo úplně dojít. Méty už získaly slušných pětadvacet bodů a jsou daleko od sestupového pásma.

Olympique letos má možnost sesadit z francouzského trůnu v posledních letech neomezeného vládce z PSG. A pokouší se na jarní část sezóny také adekvátně posílit, takže do klubu přivedl Islamiho Slimaniho, který má být správnou náhradou za Moussu Dembélého, jenž naopak zamířil do kádru španělského Atlética Madrid. Alžířan má s působením ve Francii zkušenosti.

Loni prožil poměrně úspěšné angažmá v Monacu, v anglickém Leicesteru však následně definitivně ztratil místo v sestavě, a tak se jako volný hráč stěhoval k OL. "Už zkraje sezóny jsme s ním hodně mluvili. Obdivujeme jeho odhodlání i talent. Na hřišti impozantně myslí, má spoustu zkušeností. Může našemu mladému týmu pomoci," těšilo Juninha Pernambucana.

Sportovní ředitel Lyonu moc dobře ví, že pokud se mu někdo z trojice forvardů Karl Toko Ekambi, Memphis Depay a Tino Kadewere dlouhodobě zraní, může v útoku vzniknout problém. Přitom tahle trojice je pro výsledky domácích stěžejní. "On je hotový střelec, bude důležitý i pro standardky. Líbilo se mi, jak horlivě se k nám připojil," dodával Brazilec.

Méty prožívají klidný ročník, střed průběžného pořadí je přesně to místo, které by chtěly okupovat až do samého konce. Od půlky prosince nabraly solidní formu, v uplynulých šesti kolech padly pouze na půdě Rennes. Lyon pro ně každopádně představuje vážně jednoho z nejneoblíbenějších soupeřů vůbec, od roku 2015 s ním padly už v osmi případech za sebou.
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Anthony Lopes - De Sciglio, Marcelo, Denayer, Cornet - Lucas Paquetá, Thiago Mendes, Aouar - Kadewere, Depay, Toko Ekambi
FC Metz - pravděpodobná sestava:
Oukidja - Centonze, Boye, Bronn, Kouyaté, Delaine - Maïga, Angban - Gueye, Maziz, Leya
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.39 - 9.22
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympique Marseille - Nîmes Olympique  (sobota 17:00)
Rychle vstřebat nezdar ze středečního mače proti PSG v rámci finále Trophée des Champions a soustředit se na další bitvu o jih Francie proti trápícímu se Nimes, nic jiného fotbalistům Marseille v tuhle chvíli nezbývá. Pakliže by totiž nenapravili minulou bodovou ztrátu z půdy Dijonu, zbytečně by si podkopali svou snahu o dotáhnutí se na top trojku v tabulce.

Bezbranková plichta v Burgundsku se v táboře OM bezpochyby brala jako ztrátová. Fanoušky si přitom svěřenci trenéra Andrého Villase-Boase nijak neudobřili ani v boji o cennou trofej, pařížský gigant zkrátka triumfoval ve Francouzském Superpoháru. Aspoň dobrou zprávou pro domácí je, že fit by měl být Steve Mandanda, jehož v Lens střídal pro zranění Yohann Pelé.

I tak je však samozřejmě start brankářské jedničky v ohrožení. "Předvedli jsme náš nejlepší výkon. Myslím si, že proti PSG se konal vyrovnaný duel," hlesl portugalský stratég během hodnocení. "Někdy prostě fotbal takové momenty přináší, i když můžete hrát nejlépe, jak umíte. Nezasloužili jsme si ovšem prohrát. Bohužel jsme museli PSG pouze pogratulovat."

Olympique i nadále nemůže počítat se zraněným Jordanem Amavim, je pak otázkou jestli se po prodělání nemoci COVID-19 dá do kupy Luis Henrique. "Utkání proti PSG jsme zvládli jak po taktické stránce, tak po té psychologické. Nenechali jsme se zlomit," těšilo Andrého Villase-Boase. "Pro nás je vlastně pocta, že soupeř slavil, jako kdyby vyhrál Ligu mistrů."

Proti Nimes bude plnit jeho družina roli jasného favorita nejen kvůli pozitivním vzájemným zápasům, vždyť svého soka přelstila od roku 2019 už čtyřikrát za sebou. Les Crocodiles jsou totiž v hluboké krizi, v posledních osmi zápasech prohráli hned sedmkrát a v průběžném pořadí jsou úplně poslední. Před týdnem podlehli nejtěsnějším možným způsobem Lille.

Hosté se i nadále musejí obejít bez Pabla Martineze a Sidyho Sarra, k dispozici zřejmě ještě nebude ani Loïck Landre. "Jsem spokojený s tím, jak hrajeme, jen nám chybějí body," uvedl Jérome Arpinon, kouč Nimes. "Uděláme všechno pro to, abychom tento klub udrželi v Ligue 1. Potřebujeme předvést obdobný výkon jako proti Lille a vydržet. Stále v záchranu věříme."
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Sakai, Álvaro González, Čaleta-Car, Nagatomo - Rongier, Kamara, Gueye - Thauvin, Benedetto, Payet
Nîmes Olympique - pravděpodobná sestava:
Reynet - Burner, Briancon, Deaux, Meling - Cubas, Alinhvi - Ferhat, Duljevič, Ripart - Koné
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.50 - 7.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Angers SCO - Paris Saint-Germain  (sobota 21:00)
Hostující lodivod Mauricio Pochettino získal v PSG od svého příchodu zkraje ledna svou první trofej, se svým mužstvem totiž zvítězil ve středu nad Marseille a radoval se z triumfu ve Francouzském Superpoháru. Jenže na oslavy jednoduše není čas, už nyní ho čeká ligový souboj s Angers, po němž se může dočasně dostat na toužebné čelo průběžného pořadí.

Les Parisiens jsou pořád v boji o ligový titul, akorát že oproti letům minulých ani zdaleka nepůsobí na domácí scéně tak suverénním dojmem. I proto nesmějí usínat na vavřínech, první Lyon a třetí Lille jsou v současné chvíli neústupnými konkurenty. Hodně pozitivní je v Paříži aktuální stav marodky. Tu už opustili Presnel Kimpembe, Mauro Icardi a hlavně Neymar.

Autor proměněné penalty z finále Trophée des Champions by se nyní měl objevit v základní sestavě tak, aby se co nejlépe rozehrál a dostal do optimální pohody před osmifinále Ligy mistrů proti Barceloně, k němuž v PSG pomalu a jistě vzhlíží. "Jsem opravdu nesmírně šťastný," těšil se Pochettino z výhry nad OM. A na dálku poděkoval i svému předchůdci.

Kormidlo v PSG převzal po Thomasovi Tuchelovi, který, pro někoho očekávaně, pro někoho nepochopitelně, dostal na vánoce padáka. "Zásluhou Tuchela a jeho trenérského štábu jsme se mohli ujistit, že tenhle mančaft dokáže získávat poháry," vzkazoval Němcovi. "Jsem nadšený, že mi sportovní ředitel Leonardo i prezident klubu Násir Al Chelajfí dali možnost zde být."

Mimo hru je Pařížanům dlouhodobě již pouze zraněný Juan Bernat a Rafinha, který se zotavuje po koronaviru. Pozitivní test měli také Kehrer a Dagba. Ani Angers, které v posledním vzájemném klání s PSG inkasovalo hned šest branek, nemá nějaké výraznější potíže s absencemi, chybět budou pouze Enzo Ebosse a Rachid Alioui. Naposledy domácí jasně prohráli na hřišti Monaca.

A trenér Stéphane Moulin pochopitelně nebyl nadšený, že jeho tým vůbec nenavázal na cenné výhry nad Marseille a Lille. "Chtěli jsme vytěžit víc, vyrobili jsme však nějaké hlouposti, které nás stály výsledek," čertil se. "Na druhou stranu jsme během tak těžkého losu urvali šest bodů. To je výjimečný počin. Vadí mi obdržené branky, ale nemůžu hráče tolik kritizovat."
Angers SCO - pravděpodobná sestava:
Bernardoni - Manceau, Traoré, Thomas, Doumbia - Amadou, Mangani - Capelle, Fulgini, Mathias Lage - Bahoken
Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Navas - Dagba, Marquinhos, Kimpembe, Bakker - Ander Herrera, Gueye, Verratti - Pablo Sarabia, Kean, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.00 - 6.03 - 1.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Montpellier HSC - AS Monaco  (pátek 21:00)
Druhou polovinu letošního ročníku Ligue 1 odstartují svým duelem v předehrávce dvacátého kola dva celky pomýšlející na urvání příček zajišťující evropské poháry. Dosud si o něco lépe vedlo Monaco, které je zároveň aktuálně v lepší formě než Montpellier. A zatímco hosté v uplynulých čtyřech kolech třikrát vyhráli, domácí už pětkrát v řadě nezažili pocit vítězství.

Lépe řečeno od půlky prosince MHSC urvalo na své konto z možných patnácti bodů pouhé dva. A domácí stratég Michel Der Zakarian si moc dobře uvědomuje, že šňůru neúspěchů je potřeba brzy zastavit, aby se propad v průběžném pořadí brzy zastavil. "Musíme se vrátit k těm dobám jako dříve, jestli se chceme udržet na předních pozicích," burcoval celou kabinu.

Dobrou zprávou pro něj je, že po prodělání nemoci COVID-19 již může počítat s Téjim Savanierem i Stephym Mavididim. Otazník visí pouze nad startem Florenta Molleta. "Potřebujeme se v tabulce dostat do kontaktu s nejlepšími, dostat se zpátky na páté nebo šesté místo. Čeká nás velmi důležitý zápas, prostě musíme Monaco porazit," podotkl Der Zakarian.

Jeho mužstvo se letos prezentuje na velmi slušné úrovni. Fanoušky může těšit i poměrně atraktivně předváděný fotbal. "Lidé nám říkají, že máme dobrý tým. Hráči jsou těmi, kdo tyhle zvěsti musí potvrdit na hřišti," pokračoval domácí kouč. "Jsme doma, musíme ukázat odhodlání, touhu po výhře a být daleko agresivnější, než před týdnem proti Nantes," dodal.

Ačkoli Monaco v prosinci utrpělo tři porážky za sebou, následně si výrazně napravilo svou reputaci. Po podzimní části sezóny se nacházelo na parádní čtvrté pozici. "Snažíme se neustále zlepšovat. Moje mužstvo vykazuje progres a uvádí sebe do popředí," těšilo Nika Kovače, trenéra knížecího klubu. "Utkání s Montpellierem je klíčové. Chceme tři body."

Velmi dobře se ASM prezentuje především útočné duo Kevin Volland a Wissam Ben Yedder. Byť německý útočník byl od svého přestupu z Leverkusenu kritizován některými fotbalovými experty, čísla hovoří o tom, že negativní články byly tvořeny spíše neprávem. Dohromady s monackým kapitánem oba forvardi posbírali solidních šestnáct přesných ligových zásahů.

Hostům se postupně uzdravila marodka, mimo hru zůstává jenom Cesc Fábregas, zdravý by již měl být naplno Aleksandr Golovin či brankářská jednička Benjamin Lecomte. "Jsme od našeho soupeře vzdáleni na rozdíl pěti bodů. A míníme ten náskok navýšit," vzkázal Kovač. "Stejně jako my, i Montpellier prožívá horší časy. Na rozdíl od něj jsme se už odrazili zpět."
Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Omlin - Souquet, Congré, Hilton, Cozza, Oyongo - Chotard, Ferri, Mollet - Laborde, Delort
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Lecomte - Sidibé, Maripan, Badiashile, Caio Henrique - Diop, Fofana, Tchouaméni, Gelson Martins - Volland, Ben Yedder
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.31 - 3.61 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Olympique Lyon19117139:1840
2.Paris Saint-Germain19123443:1139
3.Lille OSC19116233:1439
4.AS Monaco19103636:2733
5.Stade Rennes1996428:2133
6.Olympique Marseille1795325:1632
7.Angers SCO1993725:3030
8.Montpellier HSC1984731:3228
9.RC Lens1883728:2827
10.Girondins Bordeaux1975720:2126
11.Stade Brestois1982930:3426
12.FC Metz1967620:1825
13.OGC Nice1865722:2523
14.Stade Reims1956827:2921
15.Racing Strasbourg19621128:3220
16.AS Saint-Étienne1947820:2919
17.FC Nantes1938819:3117
18.Dijon FCO1928912:2614
19.FC Lorient19331320:3812
20.Nîmes Olympique19331314:4012
Zbývající zápasy
17.01. 15:00FC Lorient - Dijon FCO (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele