Hlavní obsah

Chybí vám večeře v restauraci? Užijte si rande jinak

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Restaurace zavřené. Kina zavřená. Trpí váš partnerský život nedostatkem romantiky? Nebuďte pasivní a improvizujte. Randit se dá skvěle doma i v přírodě. Tipy na nejoblíbenější společné aktivity najdete v článku.

Foto: Profimedia.cz

Vyzkoušejte si doma vytvořit vlastní spa.

Článek

1. Turisty ve vlastním městě

Využijte volného času a prozkoumejte své město křížem krážem, možná natrefíte na nové výdejní okýnko se skvělou kávou nebo třeba na romantickou uličku, která vás nadchne.

Pokud bydlíte na vesnici nebo v malém městě, vydejte se na výlet do hlavního města. Berte současnou situaci z té lepší stránky a prohlédněte si hlavní památky bez turistů.

2. Piknik v obýváku

Sněhová peřina pokryla louky i parky. To ale nevadí, pikniky si totiž můžete dopřát i doma. Odsuňte nábytek z prostředku místnosti, natáhněte huňatou deku a položte na ni polštáře. Pak už stačí nachystat jen dobré pohoštění. Vyzkoušejte například jednohubky s pomazánkou či zeleninové tyčinky s dipem a domácí koláč.

Zdravé a přitom chutné pomazánky nejen ke svačině

Zdraví

3. Barmanská nebo kuchařská show

Dospělí si mohou vyzkoušet domácí míchání koktejlů. Nakupte potřebné suroviny a pusťte se do experimentování. Pomoci vám mohou různé online kurzy nebo videa na internetu.

Pokud pít nechcete nebo nemůžete, zkuste společně uvařit nějaké nové jídlo. Vsadit můžete také na tematické večery, co třeba vyzkoušet španělské tapas, vietnamské závitky nebo třeba pravé italské těstoviny?

4. Domácí spa

Nejjednodušším způsobem, jak si doma vykouzlit romantické chvíle, je vytvořit si v koupelně vlastní spa. Pokud máte vanu, napusťte ji a přidejte pár kapek voňavé esence a pěnu. Okolí vany vyzdobte svíčkami a klidně si přineste i sklenky s něčím šumivým či talíř s ovocem. Ve vaně si pak můžete dopřát masáž nebo peeling.

Jak se stát lepším partnerem

Vztahy a sex

5. Vyrazte na chalupu

Pokud máte v rodině chalupu k dispozici, teď je ten správný čas na to ji patřičně využít! Změna prostředí dokáže udělat s partnerským životem divy. Vyjedete ze stereotypu, a navíc se budete věnovat jiným aktivitám.

V případě, že vy ani nikdo z vaší rodiny chalupu nevlastní, zkuste se poptat u kamarádů, uvidíte, že za koš plný pochutin vám ji s radostí na víkend přenechají.

6. Procházky v přírodě

Přestože počasí občas svádí k tomu zůstat doma a číst si knihu, objevte kouzlo zimní zasněžené přírody a vyrazte na procházku. Čerstvý vzduch je účinným bojovníkem proti depresi i špatné náladě a společná aktivita zase prohloubí a nastartuje váš vztah.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám