Oblíbenou relaci bude v České televizi moderovat od dnešního dne jednou za čtrnáct dní. „Považuji se za mluvící zpěvačku. Kolegyně bude mít na starost odbornější rozhovory, do kterých se ale ráda zapojím. Já se těším především na své kolegy z branže, které budu zvát, a až to situace dovolí, tak s nimi snad i zpívat,“ prozradila Blesku Markéta. „Nervózní jsem, ale zdravě. Jen doufám, že mi diváci odpustí moji ostravštinu,“ odhaluje blondýnka svou jedinou obavu.

Před rokem ji partner požádal o ruku, svatba ale není na pořadu dne. „V únoru to bude rok, co jsem zasnoubená a určitě to ještě bude nějakou dobu trvat, než se vezmeme. Situace je, jaká je, a zdraví je důležitější,“ má jasno zpěvačka, která si je velmi dobře vědoma ceny za zdraví.

Kvůli vzácnému nádoru, který jí byl odstraněn z vaječníků, a zůstal jí tak jen jeden funkční, měla malé šance na otěhotnění, ale… „Zázrakem se povedlo napoprvé. V lednu před rokem jsme si řekli, že to necháme, a když se podaří, bude to super a jeden takový čtyřměsíční podárek teď máme doma,“ podělila se o to, že se naděje na miminko nevzdávala.

VIDEO: Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé

Video
Video se připravuje ...

Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé Markéta Reinischová

Svého osudového muže poznala ještě coby pískle, které soutěžilo v pořadu Česko Slovenská SuperStar, kde se v roce 2009 Markéta probojovala do poslední desítky. Potkala se tam tak s Monikou Bagárovou a Honzou Bendigem, se kterými ji pojí dodnes velké přátelství.

„Poznali jsme se před deseti lety v rádiu. Já jsem tam šla na rozhovor a on byl moderátor. Měli jsme k sobě sympatie, ale Renda byl zadaný. Podruhé se naše cesty opět protly, ale to jsem byla zadaná já. No a do třetice všeho dobrého a dnes máme šest let,“ prozradila s úsměvem.

VIDEO: Bývalá SuperStar Markéta Konvičková: Mám doma ideálního muže!

Video
Video se připravuje ...

Bývalá SuperStar Markéta Konvičková: Mám doma ideálního muže! Veronika Kuželková, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií