Barcelona kvůli koronavirové pandemii odložila prezidentské volby

15.01.2021, 19:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (50)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Náhoda? Nemyslím si...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak hlavně, že ti tragédi vyhlásili volby na nejpozdější možný termín a neudělali nic proto, aby se ty volby mohly nějaký způsobem uskutečnit. A jejich konání bylo nejdůležitějším úkolem jejich dočasnýho mandátu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
sokar

tiež nechápem... vedeli aká je situácia vo svete, že týždeň a týždeň to bude horšie, ale nie oni dajú až najneskorší termín

Reagovat
Eichel

Reagovat
Dody10

Reagovat
madridcan

Jeden vírus rezignoval, druhý prišiel

Reagovat
smazaný uživatel

Tusquets je krysa

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale vic nez 40% socios by se k volbam nedostalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Verím že príde Laporta

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi kandidat je Font ;) ma jasnou vizi, financovani i sponzory a jako jediny je schopny kandidacni poplatek dat z vlastni kapsy .. Pri trose stesti spravni rada odsouhlasi dalkove hlasovani s overenym ID a dockame se regulernich voleb na jare kde by mohla byt ucast kolem 90% misto toho aby ted doslo k urnam po ESP sotva 60% socios

Reagovat
Visca el barca

A rozumí ten Font fotbalu?

Reagovat
remeslnik

To prý v Podmínkách kandidatury nebylo ...

Reagovat
2miguel1

Sme v dobe kedy aspon nejaka istota ktora uz bola uspešna by bola dobra

Reagovat
remeslnik

Migueli, jasně, to mělo být jen tak, snad pro zasmání. Ikdyž po těch zkušenostech ... Kdo ví, kdo s kým je propojený, kdo za koho "kope" a jestli se najde někdo, kdo by kopal hlavně za Barcu. Prostě nějakého barcelonského Péreze. Ale když už jsi to zmínil. Koho bys ty osobně z těch kandidátů mohl nazvat jistotou? Osobně mne nikdo nepřesvětčil, že by byl ten pravý, silného kandidáta tam nevidím. Někdo preferuje Fonta, někdo Laportu ( i já). Každý slibuje, koho udrží a koho přivede, když vyhraje. Sliby. Jak to nakonec daleko může být od skutečnosti? Samozřejmě bude zvolen ten, kdo dostane nejvíc hlasů, ale bude to ten správný?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Prý má kandidovat i Pelta, že se to odložilo kvůli toho.

Reagovat
Messiáš

Tusquetsovi zachutnala moc

Reagovat
Messiáš

Volby podle Marcy az 7. brezna

Reagovat
homeles8

To samý čekám u voleb vlády ČR

Reagovat
celeb

kandidati by sa mali dohodnut aspon na 1 mene pre zimne transferove okno. Potrebujeme kvalitne DM a na rozdiel od hrota sa nevieme bez neho zaobist. Prave podla vysledku v LM sa aj Messi bude rozhodovat. Ak dostaneme dalsi vyprask, tak neverim, ze ostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi se bude rozhodovat podle toho jestli mu nový prezident nabídne smlouvu s platem okolo 70 mega, pokud ano, tak určitě podepíše.

Reagovat
Mercury

Hmm, ne. Jestli myslis, ze zrovna jemu (lol) jde v tuto chvili jen o prachy, tak se dost pletes.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě

Reagovat
valloire

Proč podle výsledku v LM proboha? Je to jenom pár zápasů. Nejdůležitější je liga, tam se ukáže každodenní práce.

Reagovat
Jordi Alba

Jako kdyby to tenhle rok nedopadlo na obou frontách stejně.

Reagovat
valloire

co mi to kazíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už tam bude ve vedení kdokoliv, stále to bude cirkus.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nevím, už jsme si tak nějak zvykli vás nazývat kurníkem s prázdnou vitrínou. Proč to teď měnit?

Reagovat
el Principito

Reagovat
el Principito

Hristo, koho bys radši? Já bych byl spíš pro Fonta, ale myslím, že nakonec jasně vyhraje Laporta

Reagovat
Hristo Stoichkov

Oba jsou pro mě kvalitními kandidáty, se kterýma bych neměl problém. Kdybych si přece jenom musel někoho vybrat, tak bych lehce preferoval Fonta, ale nijak zásadně. Oba mají silný i slabý stránky, nebo lépe řečeno spíš nejasnosti. Na začátku byl pro mě Font jasným favoritem, ale čím víc se prezentoval, tím víc nejasností vypustil na povrch. Laporta je nejlepší prezident v historii klubu, má charisma, ale jeho týmem a nějakou hlubší vizí nejsem stoprocentně přesvědčen. Jinak souhlasím s tím, že je velkým favoritem.

Reagovat
el Principito

díky

Reagovat
sokar

asi nejak tak to vidím. Výhra Laportu nenadchne, ale ani neurazí. Dúfam len, že nadviaže na svoje prvé volebné obdobie, nie na druhú polovicu prezidentovania

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Ohľadom Barcelonských posíl novinky pomaly každý deň, u nás sú aktuálne zase raz iba odchody Ja už fakt neviem

Reagovat
valloire

Klídek. Barcelona na žádný opravdový posily nemá love.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nikdo nepřijde, ani žádný seriózní spekulace se nevedou. Možný byl pouze návrat Erica Garcíi, ale tam se všichni kandidáti tak nějak shodli, že bude lepší, když dorazí až v létě po konci smlouvy.

Reagovat
Ed_Hazard

Však Garcia a Wijnaldum zadarmo v lete. Ja nikde netvrdím, že idete rozbiť kasičku. Obaja budú pre vás super upgrade. Podľa správ už je k finálnej dohode blízko u oboch.

Reagovat
Hristo Stoichkov

U toho Wijnalduma pořád nevěřím. Dokud nebude jasno o novým vedení, tak to snad ani dopadnout nemůže.

Reagovat
valloire

Je to u vás bída. Paradoxně vás to ale může restartovat podobně jako když nebyly love po začátku století a byli jste nuceni zabudovávat mladý. Což sleduju teď taky.

Reagovat
Eichel

ak to donúti Koemana k využívaniu Konrada a Puiga a k udržaniu minutáže Arauja.. tak si myslím, že je aj fajn ak nik v zime nepríde

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas. Těch nadějných mladíků je fakt dost a v kombinaci s obrovskými finančními problémy je to ideální možnost, jak jim dát skutečnou šanci.

Reagovat
remeslnik

A jak myslíš, že bude vypadat sestava, až se uzdraví Roberto, Pique a Coutinho? Vždyť ta sestava byla spíš vynucená, než že se Koeman vzpamatoval a dal tam ty mladé z rozumu.

Reagovat
2miguel1

Coutinho sa musi predat. Ci uz Arsenal, Everton, Wolves .. nejakym zazrakom za 60mil eur, je to stale člen brazilskej repre len nam sa jednoducho nehodi. Pique asi bude hravat no dufam ze s Araujom, no Mingueza a hlavne Umtiti vyzeraju viac nez slusne. Roberto bude dufam dvojka za Destom aj po zraneni. Koho musime vyslovene kupit je "9" ak sa nejako zazracne nechyti Griezz čo podla mna sa chytat začína.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zatím asi jo, ale očekávám, že přestavba bude v létě pokračovat. Loni odešli Rakitić, Suárez či Vidal, další přijdou na řadu letos. Nedá se čekat, že budeme zabudovávat spoustu mladíků najednou, na to máme až příliš vysoký očekávání a ambice. Ale třeba fakt nevidím důvod příchodu Wijnalduma, když tam máme plno a dost talentu v béčku a Juvenilu. Hodně očekávám i od Jandra jako Busquetsova nástupce. Jako prioritu bych viděl pořízení “9”, konkurenci pro Albu a návrat Garcíi, pak bych ten kádr viděl v rámci ekonomických možností jako velmi kvalitní a perspektivní.

Reagovat
remeslnik

Ono to ale nebude tak jednoduché. Oni mají od Barta geniální velkolepé a dlouhodobé smlouvy a když nebudou chtít, tak nemusí odcházet, jak si bude Barca přát. Max nějaká hostovačka, ale to bývá většinou naprd. Kdo si koupí třeba Coutse (40), Grieze(40), Umtitiho(20), Breitha(10), Pjaniče(15)?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele