Air Bank prodlužuje kontokorent bez úroku

Petr Kučera | rubrika: Aktuality | 18. 1. 2021 | 9 komentářů
Air Bank prodlužuje kontokorent bez úroku

Zdroj: Shutterstock

Air Bank prodlužuje možnost čerpání kontokorentu bez úroku. Nabídka se týká všech kontokorentů nově sjednaných do konce letošního února. Mohou ji využít jak zcela noví, tak dosavadní klienti.

Kontokorent sjednaný do konce února lze čerpat bez úroků a dalších poplatků po dobu tří měsíců. Air Bank tím navazuje na akci, kterou měla od loňského října do prosince.

Na rozdíl od podzimu však banka tentokrát automaticky neaktivovala zvýhodnění i pro ty klienty, kteří si kontokorent sjednali (zapnuli) už dříve, přestože ho aktuálně nečerpají. Takoví zájemci si ho tedy nejdříve musí vypnout a znovu zapnout, přičemž při „snížení bonity“ banka může snížit limit nebo žádost úplně odmítnout.

„Službu jsme spustili loni v říjnu s cílem usnadnit klientům nákupy. Vzhledem k epidemiologické situaci a zavření některých provozů začali klienti tuto možnost využívat hlavně jako rezervu při krátkodobém výpadku příjmů. Proto jsme se rozhodli nabídku prodloužit, abychom klientům, kterým se nyní peníze navíc mohou hodit, vyšli vstříc,“ říká mluvčí Jana Pokorná.

Výše úvěrového rámce je od 5 tisíc do 50 tisíc korun. Službu si klienti mohou sjednat v internetovém i mobilním bankovnictví. Kromě toho Air Bank už řadu let nabízí také možnost splatit spotřebitelskou půjčku do jednoho měsíce od načerpání bez úroků či poplatků. Tuto možnost má standardně každý klient u své první půjčky, kterou si v Air Bank sjedná.

Petr Kučera

Autor článku Petr Kučera

Šéfredaktor webu Peníze.cz. Zaměřuje se na širokou oblast osobních financí a spotřebitelských témat. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, ale ještě víc než paragrafy má rád média. Vedl zpravodajství České... Další články autora.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+14
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 9 komentářů

Diskuze

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

19. 1. 2021 9:17

Airbank úplně a zcela pohřbila listopadovým cenikem sluzeb, to, co celé ty roky prezentovala. A zkrátka když ji bylo málo 100 Kč mesíčně za objem služeb které jsme u nich čerpali, Tak teď jsme u spořitelny kde máme účet komplet zdarma, ne využíváme výběry z bankomatu ostatních bank. Asi to udělalo víc lidí.

+4
+-
Reagovat na příspěvek
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem (9 komentářů) příspěvků.

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

ČSOB a Poštovní spořitelna změní přímé bankovnictví i ceník

14. 1. 2021 | Petr Kučera | 15 komentářů

ČSOB a Poštovní spořitelna změní přímé bankovnictví i ceník

ČSOB udělá na jaře další krok k úplnému spojení se svou dříve samostatnou značkou Poštovní spořitelna. Sjednotí internetové bankovnictví, chystá i novou mobilní aplikaci. Zároveň změní... celý článek

Spořitelna má půjčku na zkoušku. Do 30 dnů bez úroku

13. 1. 2021 | Jiří Hovorka | 6 komentářů

Spořitelna má půjčku na zkoušku. Do 30 dnů bez úroku

Česká spořitelna do konce února nabízí spotřebitelské úvěry, které lze do 30 dnů od podpisu smlouvy vrátit bez úroků a poplatků. V krajním případě ji tak lze využít jako krátkou bezúročnou... celý článek

Půjčí vám 50 tisíc, zpátky chtějí 145. Žebříček ukazuje, na koho si dát pozor

18. 11. 2020 | Martin Kovalčík | 76 komentářů

Půjčí vám 50 tisíc, zpátky chtějí 145. Žebříček ukazuje, na koho si dát pozor

Analýza porovnává všech 38 poskytovatelů spotřebitelských úvěrů na trhu. Důležitá není jenom samotná úroková sazba, ve hře bylo celkem 15 parametrů.

Partners Financial Services