TCL má zcela bezdrátová sluchátka s potlačením hluku. Nabídnou 5hodinový poslech

TCL rozšiřuje své portfolio zcela bezdrátových sluchátek o model MoveAudio S600. Jedná se o dosud nejpokročilejší „true wireless“ headset, který čínská značka vyrábějící zejména televizory, ale také smartphony a další mobilní příslušenství vyrobila. Sluchátka obsahují aktivní potlačení hluku (ANC) i ambientní režim (tzv. transparentní mód propustnosti). Prodávat se budou za necelé 4 tisíce korun.

Každé ze sluchátek obsahuje trojici mikrofonů sloužící pro snímání zvuku a hluku vně i uvnitř zvukovodu. Výrobce zvolil špuntové provedení, které izoluje okolní šum už samo o sobě díky konstrukci. Tělo je vyrobeno z plastu, sluchátka splňují normu odolnosti IP54. Každý z malých špuntů s nožičkou obsahuje 10mm dynamický měnič, posílena je u reprodukce basová složka. Díky detekci nošení umí sluchátka sama pozastavit a znovu spustit hudbu.

S telefonem nebo jiným mobilním zařízením se sluchátka párují pomocí Bluetooth 5.0. Podporovány jsou kodeky SBC a AAC. Sluchátka se ovládají pomocí dotekových senzorů na nožičce, další nastavení je možné provádět v aplikaci TCL Connect (pro Android a iOS). Dobíjecí pouzdro lze nabít přes USB-C nebo i bezdrátově. Na jeden zátah sluchátka dokážou hrát až 5 hodin se zapnutým nebo až 7 hodin s deaktivovaným ANC, dobití v pouzdře vystačí na další plné tři cykly.

Diskuze (6) Další článek: Huawei zpřehlednilo market AppGallery. Zapojuje interaktivní doporučování aplikací

Témata článku: TCL, , , , , , , , , , Potlačení, TCL Connect, Špunt, Pouzdro, AAC, Sluchátko, Hluk, Poslech, Nošení, Nožička, Africký národní kongres, Bezdrátová sluchátka,