Plesovú zimu v Trenčianskych Tepliciach pripomína svetelný tanečný pár a klavír

Plesovú zimu na Kúpeľnom námestí v Trenčianskych Tepliciach pripomína svetelný tanečný pár a klavír. Prvky vianočnej výzdoby odkazujú na projekt oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) pod názvom Štyri ročné obdobia.

19.01.2021 09:00
debata

„Trenčianske Teplice sú okrem unikátnych prameňov známe aj pre históriu a tradíciu kultúrnych podujatí. Aj preto pred rokmi vznikol zaujímavý projekt Štyri ročné obdobia kultúry a noblesy v Trenčianskych Tepliciach, ktorý zahŕňa Literárnu jar, Hudobné leto, Divadelnú jeseň a Plesovú zimu,“ uviedla Mária Hollá z OOCR Trenčianske Teplice.

Mimoriadna pandemická situácia v krajine v aktuálnom ročnom období podľa nej po prvý raz neumožní ani v tomto meste roztancovať tanečné páry tak, ako to bývalo zvykom počas uplynulých rokov.

„Na Kúpeľnom námestí však v týchto dňoch, vždy po zotmení, môže verejnosť obdivovať svetelný tanečný pár a klavír. Ide o zachovanie osadenia časti vianočnej výzdoby, ktoré týmto spôsobom aspoň symbolicky prináša obdobie plesov a plesovej zimy do jednej z najobľúbenejších kúpeľných destinácií na Slovensku, akou Trenčianske Teplice bezpochyby sú,“ uzavrela Mária Hollá.

debata chyba
Viac na túto tému: #cestovný ruch #trenčianske teplice #ples