Creditas: Soutěž o 60 tisíc podpoří nové bankovnictví

Petr Kučera | rubrika: Aktuality | 19. 1. 2021
Creditas: Soutěž o 60 tisíc podpoří nové bankovnictví

Zdroj: Creditas

Banka Creditas spustila soutěž o 60 tisíc korun. Cílem je podpořit nové internetové a mobilní bankovnictví, které funguje od loňského srpna jako zatím dobrovolná alternativa ke starší verzi.

Soutěže se automaticky zúčastní každý klient s běžným nebo spořicím účtem, který od 15. ledna do 31. března provede aspoň pět transakcí v novém internetovém nebo mobilním bankovnictví nazvaném Creditas Banking. Transakce v novém internetbankingu i aplikaci se sčítají. Na konci soutěže vylosuje banka jediného výherce, který dostane 60 tisíc.

Do nového internetového bankovnictví zatím přešla víc než polovina klientů z těch, kteří internetbanking používají, upřesnila webu Peníze.cz mluvčí Lucie Brunclíková. Dál platí původní plán, podle něhož by Creditas chtěla v polovině letošního roku vypnout starou verzi a podporovat už jenom novou.

Podobu nového internetového bankovnictví si může klient sám nastavit – „dlaždice“ s jednotlivými produkty lze libovolně poskládat a upravit. Mezi výhody oproti dřívější verzi patří třeba i jednoduché přihlašování pomocí QR kódu s ověřením v mobilní aplikaci. A například ve vyhledávání jde Creditas dál než někteří konkurenti, když nabízí fulltextové vyhledávání nejenom ve vlastních účtech, ale i ve všech, které si klient připojí z jiných bank.

Banka Creditas měla ke konci loňského roku celkem přibližně 110 tisíc klientů.

Psali jsme podrobně: Creditas má nový internetbanking i aplikaci. Richee končí

Galerie: Nové internetové a mobilní bankovnictví Creditas

Petr Kučera

Autor článku Petr Kučera

Šéfredaktor webu Peníze.cz. Zaměřuje se na širokou oblast osobních financí a spotřebitelských témat. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, ale ještě víc než paragrafy má rád média. Vedl zpravodajství České... Další články autora.

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-5
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

ČSOB a Poštovní spořitelna změní přímé bankovnictví i ceník

14. 1. 2021 | Petr Kučera | 15 komentářů

ČSOB a Poštovní spořitelna změní přímé bankovnictví i ceník

ČSOB udělá na jaře další krok k úplnému spojení se svou dříve samostatnou značkou Poštovní spořitelna. Sjednotí internetové bankovnictví, chystá i novou mobilní aplikaci. Zároveň změní... celý článek

Na úřad poprvé přes banku. Vyzkoušeli jsme novinku

5. 1. 2021 | Petr Kučera | 11 komentářů

Na úřad poprvé přes banku. Vyzkoušeli jsme novinku

K Portálu občana se nově přihlásíte přes internetové bankovnictví. Ověření přes takzvanou bankovní identitu spustily jako první ČSOB a Česká spořitelna. Hodně klientů však má zatím... celý článek

Spořitelna má nové karty. Podívejte se, co vás čeká

16. 12. 2020 | Petr Kučera | 15 komentářů

Spořitelna má nové karty. Podívejte se, co vás čeká

Česká spořitelna mění po více než pěti letech vzhled svých platebních karet. Od druhé poloviny listopadu je klientům vydává výhradně v novém designu. Další podrobnosti a fotky najdete... celý článek

Moneta spouští nový internetbanking. Takhle vypadá

16. 12. 2020 | Petr Kučera | 2 komentáře

Moneta spouští nový internetbanking. Takhle vypadá

Moneta Money Bank zprovoznila nové internetové bankovnictví. Přinese lepší a rychlejší obsluhu, zjednoduší odesílání plateb a sjednotí ovládací prvky. 

Creditas má nový internetbanking i aplikaci. Richee končí

21. 7. 2020 | Petr Kučera | 1 komentář

Creditas má nový internetbanking i aplikaci. Richee končí

Z aplikace Richee se stane hlavní mobilní bankovnictví pro všechny klienty Creditas. Zcela novou podobu a funkce má i internetbanking. Tady jsou podrobnosti.

Partners Financial Services