Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Zimní nabídka iDNES Premium přináší řadu nových výhod

Média

  5:00
Je to velmi nestandardní zima. Vleky a lanovky stojí, hotely jsou uzavřené a všichni čekáme, kdy konečně nemoc ustoupí a uvolní se protiepidemická opatření. Čekání nám může krátit plánování a přípravy na „lepší časy“. Dobře připraveni budou členové klubu iDNES Premium, pro které se právě otevírá nová zimní nabídka.
ilustrační snímek

ilustrační snímek foto: Shutterstock

Speciál iDNES Premium Zima přináší řadu nových výhod pro zpříjemnění zimních víkendů, prázdnin a dovolených.

Klub iDNES Premium totiž vedle pestré nabídky exkluzivního čtení zve své členy také do sekce Zábava, která je plná atraktivních výhod a bonusů. Nabídku v této sekci se snažíme neustále aktualizovat a vylepšovat. Zimní speciál je připraven pro všechny milovníky sněhu.

Nabídka je rozdělena do několika fází, které jsou závislé na uvolňování protiepidemických opatření.

Lyže zdarma, servis v akci 1+1, boty se slevou

Lyže Beany

Zimní výbavu mohou členové iDNES Premium začít kompletovat už dnes. Startuje soutěž o celodřevěné lyže značky Beany v hodnotě 7 000 Kč i s vázáním. Zimní boty značky Dolomite mohou členové prémiového klubu nakoupit díky spolupráci s Endorphin Republic s výraznou slevou. A Endorphin Republic provozuje také servis, kde si díky členství v iDNES Premium můžete nechat na nejnovějších strojích připravit sjezdové lyže i běžky v akci 1+1 zdarma.

V dalším týdnu dostanete možnost si na víkend zdarma půjčit skialpové vybavení, které si užijete, i když vleky ještě nepojedou.

Pokud to situace dovolí, tak ihned po otevření skiareálů budou mít členové iDNES Premium možnost výhodně nakupovat skipasy do středisek po celé České republice. K tomu se můžete vybavit například v Happy Sportu výhodnou zápůjčkou zimního sportovního vybavení. Klidně rovnou na celý rok.

Pořád také myslíme na vaše zdraví. Celá sekce, která je mu věnovaná, stále funguje, a to jak obsahová část, tak i ta s výhodnými a rychlými vyšetřeními.

Hotel Imperial v Karlových Varech.

Také zde přinášíme novinku: možnost pobytu s léčebným respiračním programem v Hotelu Imperial v Karlových Varech a připravujeme i hotel Sanssouci. Lázeňské pobyty jsou povolené i nyní a speciální respirační balíček prokazatelně pomáhá při rekonvalescenci i po prodělaném onemocnění na covid-19. Díky iDNES Premium můžete celý pobyt získat s bezkonkurenční 30% slevou. Od státu lze navíc získat dalších 4 000 Kč na osobu.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!