Serie A - preview 19. kola

22.01.2021, 08:49, aktualizováno 24.01.2021, 08:36
Previews
Andrea Pirlo (© AFP)
Neapol chce potvrdit předchozí body v těžkém utkání na půdě Hellasu Verona, zatímco Juventus je favoritem zápasu s Bolognou. Lazio v souboji tabulkových sousedů hostí Sassuolo, načež sestupem ohrožená Parma přivítá Sampdorii. Janov sehraje důležité utkání na Sardinii s Cagliari...
Juventus FC - Bologna FC  (neděle 12:30)
Juventus si před pár dny poradil s Neapolí a připsal si první trofej v éře nového kouče Pirla. V rámci Serie A, která byla vždy jeho hlavním hájemstvím, se ale Stará dáma trochu trápí. I proto vítá nedělní střet s Bolognou.

Za dobu, po kterou Juventus prozatím vládl Itálii a získal devět titulů po sobě, se s Bolognou dostal do křížku šestnáctkrát. Ani jednou s ní ale neprohrál, pouze posbíral 13 výher a třikrát si s ní body rozdělil. Takže teď by přirozeně rád v téhle dobré tradici pokračoval. A body potřebuje, protože od prvního místa ho stále dělí kus cesty. Momentálně totiž bianconeri sídlí až na šestém místě, což je pro úřadujícího šampiona opravdu nedůstojné.

Je ale pravda, že Juventus ještě čeká jedna bitva s Neapolím, takže pořadí se může v mnohém zlepšit. V neděli odpoledne na domácí půdě Juventus hodlá napravit ztrátu z posledního ligového klání, v němž se Juventus nedokázal vyrovnat Interu. Jeden ze dvou hlavních vyzyvatelů Starou dámu nenechal skórovat a sám se trefil dvakrát.

Juventus má navíc Bolognu ve svých oblíbených klubech, protože za 146 vzájemných duelů prohrál jen třiadvacetkrát a 75 zápasů vyhrál. Nikdo jiný z prvoligových týmů nad Felsinei tolikrát nevyhrál. Tentokrát musí trenér Pirlo řešit několik nepříjemných situací. Stále mu totiž chybí zranění hráči jako Alex Sandro, Chiesa, De Ligt, Demiral, Dybala nebo mladík Rafia.

Ani Bologna nebude v Turíně hrát kompletní, neboť trenér Mihajlović postrádá Medela se Santanderem. Oproti minulým týdnům je to ale příjemná změna a většina kádru včetně hlavních tahounů je na duel připravená.

Bologna se zatím stále dostává z nadměrně negativního konce roku. Od prvního prosince se s ní táhla série osmi zápasů, v nichž nevyhrála. Bologna ji přerušila až v minulém kole, které jí vyšlo parádně. Od Hellasu totiž nedostala žádnou branku a díky penaltě Orsoliniho konečně naplno bodovala. Díky tomu mohla poskočit na aktuální dvanáctou příčku.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cuadrado, Bonucci, Chiellini, Danilo - McKennie, Bentancur, Arthur, Ramsey - Morata, C. Ronaldo
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - De Silvestri, Danilo, Tomiyasu, Dijks - Schouten, Svanberg - Orsolini, Soriano, Barrow - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.28 - 8.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Ve spodních patrech tabulky na sebe v rámci 19. kola narazí CFC Janov a Cagliari Calcio. Grifoni se po nástupu Davida Ballardiniho výsledkově zvedli a těsně se drží mimo sestupové příčky, kam naopak spadlo Cagliari. Sardiňané prohráli pět zápasů v řadě a hlasitě se začalo mluvit o možném odvolání Eusébia Di Francesca.

Angažování Davida Ballardiniho se zdá být dobrým krokem. Po jeho příchodu se Grifoni zvedli a získali do tabulky potřebné body. Od začátku nového roku jich posbírali pět - za remízu s Laziem, výhru nad Boloňou a v minulém kole další cennou remízu na půdě Atalanty Bergamo. Prostor pro zlepšení je nadále velký a Janov rozhodně nemá vyhráno.

O to důležitější se jeví zápas s Cagliari, které je v tuto chvíli na osmnáctém místě. Případná výhra by domácí od sestupových příček vzdálila, což by mohlo být výrazným povzbuzením do dalších zápasů. Janov loni doma nad Cagliari zvítězil, jediným gólem se o to postaral makedonský veterán Goran Panděv.

Cagliari v minulém kole nestačilo na vedoucí AC Milán, kterému podlehlo dvěma brankami Zlatana Ibrahimoviće a prodloužilo čekání na vítězství už na jedenáct ligových zápasů. Z výhry se Sardiňané radovali naposledy 7. listopadu v zápase se Sampdorií Janov. Není divu, že se spekuluje o odvolání Eusébia Di Francesca. Kvalitou kádru má Cagliari rozhodně na víc, než boj o záchranu.

Grifoni se musí obejít bez zraněného tria Zapata, Cassata, Biraschi. Ještě o něco hůře si vede Cagliari, jemuž se ale marodka pomaloučku vyprazdňuje. Na Marassi však stále budou chybět Luvumbo, Rog, Carboni, Klavan a Ounas.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Masiello, Radovanović, Criscito - Zappacosta, Strootman, Badelj, Zajc, Czyborra - Destro, Shomudorov
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Zappa, Godin, Walukiewicz, Lykogiannis - Oliva, Marin, Duncan - Nainggolan - Joao Pedro, Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.47 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hellas Verona - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Neapol prohrála finále Superpoháru a bude chtít okamžitou reakci. Pro ni si pojede do Verony, kde jej čeká ambiciózní Hellas. Také tým trenéra Ivana Juriće má rozhodně co napravovat, takže by z toho mohl poměrně dramatický souboj.

Hellas má za sebou nepovedené minulé kolo, které mu nadělilo jednu velkou nepříjemnost. S Bolognou se totiž Hellas dlouho trápil herně i výsledkově i přesto, že právě Bologna teď prožívá hodně špatné období. A nakonec s ní prohrál, neboť nedokázal proměnit své šance a ještě inkasoval z penalty. Výsledek Hellas uklidil na současnou 9. příčku s tím, že na poháry ztrácí Jurićův tým už šest bodů.

V posledních deseti kolech vyhrál Hellas jen čtyřikrát, byť je jeho obrana stále jen těžko prostupná. Hellas zatím inkasoval jen 17 branek a to z něj dělá dokonce druhou nejlepší obranu ligy! Problém je, že vůbec tou nejlepší defenzivou v Itálii se momentálně pyšní právě Neapol. Jurić se navíc v souboji s ní musí obejít bez množství hráčů. Zranění jsou Vieira, Favilli, Ceccherini, Miguel Veloso nebo Benassi.

Problém by pro Hellas mohl spočívat také v ohromné ofenzivní síle Neapole. Ta dala už 40 branek a z celé první ligy má lepší útok jen Inter s Atalantou. Ostatně v minulém kole Serie A bylo jasně vidět, co Neapol dokáže. O její síle toho málokdo ví víc než Fialky, které dostaly šest branek. I přesto, že Partenopei postrádají Osimhena a mimo hru byl delší dobu i Mertens.

Ten už se naplno vrátil do přípravy a doufá v místo ve startovní jedenáctce, byť favoritem je Andrea Petagna. Chybět budou pořád ještě Osimhen, Malcuit a také španělský záložník Fabian Ruíz.

Je až s podivem, že mezi Hellasem a Neapolí panují tak dobré vztahy (projevující se zejména na přestupovém poli), když Neapol Hellas téměř pravidelně šikanuje. Celek hájící čest a odkaz Diega Maradony totiž vyhrál posledních sedm vzájemných duelů v řadě. Třetí tým tabulky bude navíc chtít zapomenout na pokažené finále Supercoppy.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Günter, Magnani, Dimarco - Faraoni, Dawidowicz, Ilić, Lazović - Barák, Zaccagni - Kalinić
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Hysaj - Zieliński, Bakayoko, Elmas - Lozano, Petagna, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.66 - 3.69 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - US Sassuolo  (neděle 18:00)
Čtvrtý tým loňské sezony SS Lazio přivítá na svém stadionu Sassuolo a bude to přímý souboj o evropské poháry. Oba celky jsou aktuálně mimo pohárové příčky, což chtějí napravit. V lepší formě je Lazio, které vyhrálo čtyři soutěžní zápasy v řadě.

Lazio si v týdnu zajistilo čtvrtfinále Coppa Italia postupem přes Parmu a stále tak může pomýšlet na trofej. V Serii A to na boj o Scudetto zatím nevypadá, i když soutěž je teprve v polovině a stát se může cokoliv. Každopádně Biancocelesti ztrácí na vedoucí AC Milán už propastných dvanáct bodů a stáhnout manko nebude jednoduché. Právě porážka s Rossoneri byla tou poslední v rámci aktuálního ročníku Serie A. Od tohoto momentu Lazio neprohrálo a třikrát v řadě bralo tři body, díky čemuž se přiblížilo čtvrtému místu na rozdíl tří bodů.

V neděli si to Lazio rozdá se Sassuolem a půjde o přímý souboj o pohárové příčky. Zatímco domácím patří sedmé místo, hosté jsou v těsném závěsu osmí. Sassuolo postupně vyklidilo pohárové pozice, když od čtvrtého kola nedokázalo slepit alespoň dvě výhry. Po novém roce zvládlo ukořistit tři body jen jednou a naopak v Bergamu s Atalantou (1:5) a v Turíně s Juventusem (1:3) to pořádně schytalo. Minulý týden Neroverdi remizovali s Parmou 1:1, což lze také považovat za ztrátu.

Zápasy Lazia se Sassuolem bývají hodně vyrovnané a nejinak tomu bude i v neděli. V minulé sezoně vyhrál pokaždé hostující celek 2:1 a z výhry se domácí tým radoval naposledy v roce 2017. Tehdy Lazio zvítězilo vysoko 6:1.

Simone Inzaghi bude muset oželet starty Farese, Strakoshy, Luise Alberta i Luize Felipeho, ovšem tady si Biancocelesti nemohou stěžovat. Marodka Sassuola je totiž také zaplněná a v Římě nenastoupí Romagna, Berardi, Bourabia, Locatelli, Boga i potrestaný Chiriches.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Patric, Acerbi, Radu - Lazzari, Parolo, Leiva, Milinković, Marušić - Immobile, Caicedo
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Marlon, Ferrari, Kyriakopoulos - Magnanelli, Obiang - Defrel, Djuričić, Boga - Traoré
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.95 - 4.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma Calcio - UC Sampdoria  (neděle 20:45)
Předposlední Parma se potřebuje odrazit k lepším výsledkům a tři body proti Sampdorii by se jí náramně hodily. Ducali čekají na vítězství od konce listopadu. Hosté jsou na tom o poznání lépe, navíc se v minulém kole naladili vítězstvím.

Už devět kol trvá čekání Parmy na ligové vítězství. Po odvolání Fabia Liveraniho se opětovně ujal kormidla Roberto D'Aversa, ale zatím ani on nedokázal Parmu probudit k životu. Je tedy pravda, že špatné výsledky jdou ruku v ruce s rozsáhlou marodkou, která se stále nevyprazdňuje.

Parma naposledy remizovala na Sassuolu 1:1, což lze považovat za dobrý výsledek. Špatně si nevedla ani v zápase Coppa Italia proti Laziu, ale Biancocelesti nakonec potvrdili roli favorita a postup do čtvrtfinále soutěže si zajistili oni. Herně tedy mají Ducali na co navazovat a proti Sampdorii budou cílit na tři body.

Sampdoria je momentálně v lepším rozpoložení, což ještě potvrdila výhra 2:1 nad Udinese, o kterou se brankami postarali Antonio Candreva a Ernesto Torregrossa. Od nového roku to byla už druhá domácí výhra, ovšem venku se Ranieriho svěřencům tolik nedaří. Vylepšit by to mohli na Ennio Tardini, kde loni v červenci vyhráli po přestřelce 3:2. Sampdoria má s Parmou o něco lepší vzájemnou bilanci, což jí také staví do role mírného favorita.

Staronovému kouči Robertu D'Aversovi výrazně stěžuje podmínky rozsáhlá marodka. Do utkání se Sampdorií nezasáhnou Grassi, Iacoponi, Caviglia, Gagliolo, Karamoh, Valenti, Osorio, Laurini, Balogh i Bruno Alves. Kompletní nebudou ani Námořníci, kterým schází Prelec, Gabbiadini a Ferrari. Dobrou zprávou je návrat Jakuba Jankta, který minulé kolo vynechal kvůli karetnému trestu. Mimochodem o českého záložníka je v Evropě zájem - hovoří se o námluvách tureckého Trabzonsporu nebo dvou německých klubů Unionu Berlín a Wolfsburgu.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Busi, Dierckx, Pezzella - Kucka, Cyprien, Brugman, Sohm, Kurtić - Gervinho, Inglese
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello - Candreva, Thorsby, Ekdal, Jankto - Keita, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.04 - 3.35 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - Spezia Calcio  (sobota 15:00)
Zase ta Spezia. Tým, který teprve v úterý večer drsně vyprovodil AS Řím z poháru Coppa Italia, se pokusí zopakovat svůj enormní úspěch i v sobotu odpoledne. Ligový kalendář velí svěřencům trenéra Italiana opět návštěvu "věčného města".

Spezia, the Giant Killer. Tak se to fanouškům AS aspoň může zdát. Protože Spezia se proti AS postavila dvakrát a v obou případech nad favoritem vyhrála. V obou případech se jednalo o Coppa Italia. Poprvé to byly hodně velké nervy a Spezia postoupila až po penaltách. Porážka se stala osudnou tehdejšímu trenérovi, Rudimu Garciovi, který dostal po pár dnech padáka.

Ze současného kádru AS tehdy nastoupil jediný hráč, Edin Džeko. Bosenský kanonýr začal při aktuálním střetu se Spezií jen na lavičce a sledoval nemohoucnost svých kolegů. Ti totiž velmi brzy prohrávali o dvě branky. A když už se zdálo, že soupeře nakonec udolají, v prodloužení přišel další z mnoha známých kiksů AS Řím. Naprostý psychický zkrat předvedlo duo Mancini - López, které bylo vyloučeno v rozmezí jedné minuty!

A proti devíti hráčům to už měla Spezia jednoduché. Jednu branku dal někdejší odchovanec AS Verde, druhou lahůdkovým lobem zajistil Ricky Saponara. Není divu, že se mezi fandy Vlků strhla bouře nevole. Vedení na ni zareagovalo okamžitým vyhazovem pro dva členy širšího managementu a od trenéra Fonsecy očekává okamžitou reakci. I proto, že se jeho tým zatím drží na čtvrté příčce, jenže sedmé Lazio na něj ztrácí jen tři body. AS navíc už tři soutěžní duely nevyhrálo.

Spezia má potíže s hlavním arbitrem, Lucou Pairettem. Poslední výhra Spezie v utkání, které řídil on, se počítá více než čtyři a půl roků nazpátek. Současná Spezia vyhrála tři z posledních čtyř duelů a stoupá tabulkou. Momentálně je na skvělém 13. místě.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
López - Ibañez, Smalling, Kumbulla - Karsdorp, Villar, Veretout, Spinazzola - Carles Pérez, Pellegrini - Mayoral
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Erlic, Terzi, Chabot, Marchizza - Maggiore, Agoumé, Pobega - Gyasi, Galabinov, Saponara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.91 - 6.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Atalanta Bergamo  (sobota 18:00)
Vedoucí tým Serie A přivítá na svém stadionu mimořádně nebezpečného soupeře - osmifinalistu Ligy mistrů Atalantu Bergamo. Milánští sice vedou tabulku, ale v sobotu večer je čeká křest ohněm, protože zraněními poznamenanou obranu prověří druhý nejlepší útok v lize. AC Milán také doma Atalantu neporazil přes šest let, což by konečně rád změnil.

Serie A dospěje o víkendu do své poloviny a na čele tabulky se stále drží tým, od kterého se to před sezonou nečekalo. AC Milán sice představuje slavnou značku, ale po letech strádání se s ním do boje o Scudetto nepočítalo, tím spíše, že od roku 2013/2014 skončil nejlépe na pátém místě. Jenomže Pioliho tým skvěle odstartoval a formu si drží i přes nedávnou porážku od Juventusu. Milánští ale řeší jiný problém - rozsáhlou marodku.

Proti Atalantě bude chybět minimálně polovina defenzívy, včetně kapitána Romagnoliho. Zdravotní problémy mají Gabbia i Kjaer (start nejistý), a tak se vedle mladého Kalulua objeví do této doby nepotřebný Musacchio. Mimo to mají v Miláně problémy i se záložní řadou. K dispozici nebudou Calhanoglu, Bennacer nebo Saelemaekers a v útoku schází i Rebić. Na druhou stranu ve skvělé formě pokračuje Ibrahimović, jenž má do útoku i nového parťáka Maria Mandžukiće. V tomto směru bude mít Atalanta určitou výhodu, protože trenéru Gasperinimu bude chybět jen bývalý hráč Rossoneri Mario Pašalić a Ruggeri.

Rossoneri před týdnem porazili Cagliari 2:0, když se opět dvakrát prosadil uzdravený veterán Zlatan Ibrahimović. Milánští od porážky s Juventusem vyhráli všechny zápasy a navíc postoupili do dalšího kola Coppa Italia přes FC Turín. Tam se mohou fanoušci AC těšit na souboj s Interem.

Atalanta měla v týdnu dohrávku s Udinese a zápas pro ní skončil zklamáním. Remíza 1:1 je v boji o evropské poháry ztrátou a rozdíl mezi vedoucím Milánem a Orobici se zvýšil už na deset bodů. Na druhou stranu Gasperiniho svěřenci od konce listopadu neprohráli a prodloužit tuto sérii chtějí i na San Siru. Mimochodem Atalantě se ve městě módy nezvykle daří a už šest let si s pravidelností vozí body. V loňské sezoně se tak stalo po remíze 1:1.

Trenér Gian Pier Gasperini si sílu soupeře dobře uvědomuje. "Milán ukázal, že je týmem, který rozboural názory některých vědátorů," poznamenal k velkému pokroku AC v uplynulém roce. Vyjádřil se i k Ibrahimovićovi: "Má své vlastnosti, je jedinečný a výjimečný."
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Kalulu, Musacchio (Kjaer), Theo Hernández - Kessié, Tonali - Castillejo, Brahím, Hauge - Ibrahimović
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Toloi, Romero, Djimsiti - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Pessina - Iličić, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.32 - 3.69 - 2.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Inter Milán  (sobota 18:00)
Trenér Luca Gotti po utkání s Atalantou cítil obrovskou úlevu, protože pořád hraje o místo. Pak si ale vzpomněl, proti komu se jeho hráči postaví už v sobotu a muselo se mu pořádně přitížit. O tři body bude v Udine bojovat Inter pasovaný na hlavního adepta na scudetto.

Gottiho současná pozice je hodně rozklepaná, protože Udinese dlouhodobě nemá výsledky. Sice dokáže hrát hodně atraktivní, nápaditý a rychlý fotbal, jenže výsledky se nedostavují. Často rozhoduje jedna hloupá chyba v defenzivní linii, neproměňování šancí a je to. Udinese vyhrálo naposledy v 11. kole proti Turínu, tedy v polovině prosince. A od té doby je to jedno velké trápení.

Následovaly čtyři porážky a stejný počet remíz. Dělba bodů se udála také v minulém utkání, dohrávce 10. kola Serie A. V ní ale Gottiho tým dokázal překvapit, protože si body rozdělil s favorizovanou Atalantou. To mu pomohlo přeci jen se trochu posunout od pásma sestupu, i když na něj pořád má náskok jen čtyři body.

Hlavní potíže trápí Udinese v útoku, který se zatím může pochlubit jen pouhými 18 góly. A to je přátelé třetí nejnižší číslo v celé lize! Do sítě Interu se Udinese navíc netrefilo v posledních pěti duelech ani jednou. Tentokrát navíc nemůže počítat s hráči jako Forestieri, Jajalo, Okaka, Prödl, Pussetto nebo Walace.

Jak se správně střílí branky, to Inter moc dobře ví a dá se čekat, že v tomhle směru obranu Bianconeri pořádně zatíží. Za prvních 18 kol totiž zatížil konto soupeřů už pětačtyřiceti góly! Jen tak mimochodem, z pěti nejlepších evropských lig ho překonal jen jeden tým, Bayern Mnichov.

Inter navíc zvládl velký souboj s Juventusem a odvěkého rivala v minulém kole porazil 2.0. Tím se hodně přiblížil k mistrovskému titulu. V posledních deseti kolech jen jednou prohrál (Sampdoria) a jednou remizoval (AS Řím). Jinak se mu enormně daří. Navíc se trenér Antonio Conte může spoléhat prakticky na celou šíři kádru, neboť mu kromě zraněného obránce D'Ambrosia nechybí nikdo.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Nuytinck, Samir - Stryger Larsen, De Paul, Arslan, Mandragora, Zeegelaar - Pereyra - Lasagna
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozović, Vidal, Young - Lukaku, Lautaro Martínez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.28 - 3.93 - 1.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - FC Crotone  (sobota 20:45)
Fotbalisté Fiorentiny budou v 19. kole italské Serie A napravovat selhání, kterého se dopustili před týdnem v Neapoli. Šestibranková porážka není hodná velikosti klubu a tak domácím nezbývá, než ostudu napravit proti Crotone. To se jeví jako ideální soupeř, neboť je v tabulce poslední.

Návrat Cesara Prandelliho do města renesance si mnozí představovali jinak a sám zkušený trenér možná ani nečekal s jakými obtížemi se bude muset potýkat. Jinými slovy jeho angažmá se zatím nevyvíjí vůbec dobře.

Před týdnem si Fiorentina připsala ostudný debakl 0:6 na půdě Neapole a dál zůstává až ve druhé polovině tabulky pouhých pět bodů od sestupu. Viola s Prandelliho návratem vyhrála jen dva zápasy a rozhodně má co napravovat. V sobotu by se mohlo zase jednou zadařit, protože na Stadio Artemio Franchi zavítá poslední Crotone.

Hosté dosud posbírali jen dvanáct bodů, ale na rozdíl od Fiorentiny se jim minulý víkend vydařil. Crotone porazilo Benevento vysoko 4:1 a jeho šance na záchranu jsou stále reálné. Svěřenci trenéra Stroppy ztrácejí na sedmnácté Cagliari už jen dva body, takže se teoreticky mohou po devatenáctém kole ocitnout mimo sestupové příčky.

I když to Fiorentina v minulém kole schytala, doma proti Crotone bude hájit roli favorita. Doma s nováčkem nikdy neprohrála, na druhou stranu se oba celky spolu utkaly všudy všeho jen čtyřikrát.

Alespoň jedna dobrá zpráva pro trenéra Prandelliho, proti Crotone bude k dispozici kompletní kádr. To samé se nedá říci o Crotone, na jehož marodce zůstávají Benali, Cigarini, Marrone a Molina.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Igor - Cacers, Amrabat, Pulgar, Biraghi, Castrovilli - Ribéry, Vlahović
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Djidji, Golemić, Magallan - Rispoli, Zanellato, Eduardo, Vulić, Reca - Simy, Messias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.96 - 5.69
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Benevento Calcio - Turín FC  (pátek 20:45)
Turín se snaží vydrápat se co nejdřív z míst, která bytostně nesnáší. Pořád mu ale patří až 18. příčka. Benevento by ho ještě nedávno asi snadno přejelo, ale poslední dobou se mu nedaří. Tým trenéra Inzaghiho trochu zapomněl bránit.

Ne jen trochu. V posledních dvou duelech Benevento nejenže prohrálo, ale v obou dokonce dostalo po čtyřech brankách. Od Atalanty se to ještě trochu dalo čekat, vstřelená čtyřka je tak trochu její poznávací znamení. Ale že Čarodějky dostanou čtyři góly taky od Crotone, to opravdu nikdo nečekal. Minulé kolo skončilo debaklem a Benevento navázalo na smůlu posledních dní.

Navíc se mu už dvakrát po sobě stalo, že prohrálo na domácí půdě. Do třetice by se tomu trenér Inzaghi rád vyhnul. Poradit si musí bez čtveřice Moncini, Letizia, Volta a Schiattarella. Hosté zase přijedou bez Bonazzoliho s Vojvodou.

A taky bez trenéra Marca Giampaola. Ten byl totiž pár dní potom, co se ho vedení otevřeně zastalo, vyhozen. Premiéru na lavičce Býků si tak odbude známý záchranář Davide Nicola.
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Montipò - Improta, Glik, Tuia, Barba - Ionita, Dabo, Hetemaj - Insigne, Sau - Lapadula
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Lyanco, Bremer - Singo, Lukić, Segre, Linetty, Rodriguez - Verdi, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.11 - 3.42 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AC Milán18134139:1943
2.Inter Milán18124245:2340
3.SSC Neapol17111540:1634
4.AS Řím18104437:2934
5.Atalanta Bergamo1896341:2333
6.Juventus FC1796235:1833
7.SS Lazio1894530:2531
8.US Sassuolo1886431:2730
9.Hellas Verona1876522:1727
10.UC Sampdoria1872928:2923
11.Benevento Calcio1863921:3421
12.Bologna FC1855824:3120
13.Spezia Calcio1846823:3218
14.ACF Fiorentina1846818:2918
15.Udinese Calcio1845920:2817
16.Janov CFC1836918:3015
17.Cagliari Calcio18351023:3614
18.Turín FC1827926:3513
19.Parma Calcio1827914:3413
20.FC Crotone18331221:4112

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (245)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Kaka14

Tomori sa vraj blizu a Pioli by ho chel mat uz na lavicke proti Atlante.... Maldiny tento zimny prestupak riadne zvladol ako za dobrych Berlusconiho casov a to som si myslel ze zase kopu clankov a nikdo nepride ..... posilit presne tie tri posty co sme nemali zdvojene (Zlatan, Kessie, stoper)

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, co je to za řeč?!

Reagovat
Eldarion

Pre retarda ťažko pochopiteľná, to áno

Reagovat
FuckT

Ale no tak, nemoze mat kazdy IQ aspon 80, takych ludi treba podporit, nie si z nich robit srandu a urazat ich. Len si predstav, ake ubohe to musi byt tak zit.

Reagovat
Kaka14

mas pravdu v tej rychlosti pisania som tam napisal zle niektore pismenka, tak som ti to opravil, aby si tomu rozumel

Tomori sa vraj blizi a Pioli by ho chcel mat uz na lavicke proti Atalante.... Maldiny tento zimny prestupak riadne zvladol ako za dobrych Berlusconi-ho casov... a to som si myslel, ze zase je kopu clankov a nikdo nepride ..... posilil presne tie tri posty co sme nemali zdvojene (Zlatan, Kessie, stoper)

FORZA MILAN

Reagovat
BaggioRoberto

se opravuješ a napíšeš podruhé špatně jméno největší klubové legendy.

Reagovat
Kaka14

Sakra

Reagovat
Neutron

Reagovat
LesyJePan

Neviem ci mam byt z Tomoriho nadšený. Kalulu sa tam javil velmi dobre a mame este Gabbiu. Teraz obaja dostanu menej herneho času.

Reagovat
Yanek

Navíc Angličan s přestřelenou opcí. Každopádně s Pierrem se asi počítá na kraj.

Reagovat
Kaka14

a este k tomu Anglican narodeny v Kanade

Reagovat
Kaka14

to hej, ja tiez neviem co si mam o nom mysliet, ale ked ponukame 30M za stopera, tak asi bude dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Kalulu bude backup za Calabriu ktory si konecne bude moct oddychnut. Este tam je Dalot, ale toho ak pride Firpo alebo niekto iny ako backup na LB asi nebudu chciet odkupit (ani nema opciu) Gabbia je zraneny a je otazne kedy a hlavne v akej forme sa vrati a inak tam uz nieje nikto, Musachio je take krizove riesenie. Cize okrem Tomoriho by si tam kludne zahral aj dalsi stoper...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za těch 30 M by mohl být i Rudiger ne? To by byla víc sázka na jistotu, navíc podle fotek jsou oba stejní.

https://www.eurofotbal.cz/hraci/antonio-rudiger-38791/

https://www.eurofotbal.cz/hraci/fikayo-tomori-68849/

Reagovat
Eldarion

S prestupmi som aj ja spokojný ale bolo by to ešte lepšie ak by sa im podarilo konečne predĺžiť s Gigiom a Hakanom.

Reagovat
Kaka14

to hej , to je este dolezitejsie

Reagovat
PP

staré dobré Berlusconiho časy jo?

Reagovat
Pipo123

Po 11 mesiacoch sa k futbalu vrátil Lulic btw píše sa o Ruganim ako o náhrade za zraneného Ramosa

Reagovat
smazaný uživatel

Rugani do Realu? Vždyť nehrál základ ani v Juve..

Reagovat
Zark

co to meleš?

Reagovat
el Principito

no nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by mohli oba Milány ztratit

Reagovat
GEGE

Jestli dnes zahraje nuovo Desailly dobře tak to rozhodování ohledně stoperu Piolimu nezávidím... navíc za pár týdnů se vrací Gabbia a v týmu je pořád Musachio, kterému se evidentně nikam nechce

Reagovat
10

nuovo Desailly má bejt ten Kalulu?

Reagovat
GEGE

jj nuovo Desailly ale jen mimo vápno...

Reagovat
10

tjn, to bylo bránění jak od Robinha tyvoe...

Reagovat
Largo

Daje Roma!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nicoló Barella tráví v Interu svou druhou sezónu a během této doby se vypracoval na tahouna týmu, který nechá v každém zápase plíce i duši. Za svůj velký vzestup je vděčný zejména trenérovi Contemu.

"Máme spolu skvělý vztah. Conte je upřímný a otevřený člověk, stejně jako já, a tak si rozumíme. Všechno si říkáme z očí do očí. Hodně mu dlužím za to, jak mi pomohl v mém rozvoji a za důvěru, kterou ve mě vložil."

"Ze začátku jsem hodně bojoval, ale díky jeho radám jsem to zvládl. To on mě přiměl udělat ty správné kroky, díky kterým se mi daří."

Reagovat
Largo

Obrana opět představení hrůzy. Ale jsem rád za tři body a přeju to především Mayoralovi s Pellegrinim.

Daje!

Reagovat
Yanek

Jsou lepší

Reagovat
10

málokdy AC narazí na tým, co běhá ještě víc než oni, navíc je i důraznější...vypadá to, že Atalanta je zpět

Reagovat
Yanek

Na druhou stranu není žádné tajemství, jak Atalanta hraje. Přijde mi, že Gasperini si Pioliho pravidelně maže na chleba, dnes jsem spoustu jeho rozhodnutí nepochopil, té hluché dvacetiminutovce se dalo předejít. V druhé půli pokud nedá AC rychle gol, tak to bude čekání na jeden brejk.

Reagovat
smazaný uživatel

naopak Pioli ako jeden z mala ma lepsiu statistiku proti Gasperinimu vratane vsetkych timov ktore trenoval no posledne 3 zapasy bieda...

Reagovat
Shevchenko

Kalulu v každém zápase, co hrál stopera, zavinil gól ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tá obrana a defenzívna hra je hrozná, bude to dnes očista a bude bolieť.

Reagovat
GEGE

docela chapu proc tam Meiteho zkusil na trequ ale absolutne to nevyslo,takze Diaz co nejdriv in...

Reagovat
Eldarion

Reagovat
LesyJePan

Presne si vravim, teraz len ci dat dole Tonaliho alebo Meiteho.

Reagovat
Zark

pěkně

Reagovat
EXoRcIsT

Meite je slabucky a Tonali tiez

Reagovat
lnterista

Docela bych zacal trenovat strelu na branku

Reagovat
snuff24

Reagovat
cresposuper

Musime byt na tom financne skvele, ked na LWB a LCM neprisiel nikto ani len na hostovacku.

Reagovat
Nuno čomes

Peníze topí v Eriksenovi na lavičce.

Reagovat
10

ještě týden...zatím dělá zimní mercato asi jen AC a Janov

Reagovat
cresposuper

Na Gazzette je clanok s Marottom, ze uz nebudeme brat nikoho.

Reagovat
10

to říká a říkal vždycky na druhou stranu tam hráče početně máte - Darmian, Kolarov, Young, D'Ambrosio, Perišić...

Reagovat
Dejwa

Jak to vypadá? Stíhám až teď

Reagovat
cresposuper

Celkom nuda, najvacsiu sancu nedal Lautaro. Ale myslim, ze ich dnes zlomime.

Reagovat
Dejwa

Takže klasika snad to dáme

Reagovat
Yanek

Kurva vážně? ach bože

Reagovat
LesyJePan

Tak toto nieje soft penalta?

Reagovat
GEGE

uplne jasna...

Reagovat
mastakillah

Reagovat
LesyJePan

Ale soft

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

No keby boli ,,hokejové,, pravodlá,tak v pohode môže pískať dve penalty... Nechápem, štyria okolo jednoho a jeden položené ruky na hráčovi a druhý skáče nekontrolovane do súboja v šestnástke.

Reagovat
BaggioRoberto

Co je to za šaška ten rozhodčí, to jsem ještě neviděl. Neuvěřitelně jednostranné pískání. Všude leží naši zranění hráči a on to žene dál až někam k penaltě. Jenže pravda se ukáže a teď to spadne Atalantě do brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra prečo nehrá ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, nešťastný zákrok, ale je to loket v obličeji. Takže penalta podle mě správně... Jinak Atalanta zatím ve všem hrubě lepší.

Reagovat
10

AC B se druhýho poločasu nějak zapomnělo zúčastnit, 20 minut bez střely, za celej zápas bez střely na bránu...

Reagovat
cresposuper

Hakimi dnes riesi tie situacie vo vapne strasne, z toho mohli byt 3 goly

Reagovat
Yanek

Ilicic je krysa ale vedou zaslouženě. Takhle kolektivně špatný výkon jde bohužel za Piolim...

Reagovat
10

Nejde to ždímat donekonečna, ty poslední zápasy byli z pohledu AC docela na krev, podívej se na ty zápasy od Parmy, za posledních 7 zápasů jste přestříleli jen Juve. Atalanta se dneska zatáhla, nechala vám držení míče, což se taky většinou nestává, a ono to funguje.

Reagovat
Yanek

S tim souhlas, mozna prave proto se nemel poustet do klasickeho pressu a experimentu s Meitem, ale hrat to chytreji. Je to opacko zapasu proti Juve, na marodku se vymlouvat nebudu, ale nejde hrat s pulkou nahradniku stejny fotbal proti takovym souperum.

Reagovat
10

Ztráty mají všichni, zrovna Atalanta to systémově docela dokáže nahrazovat. U AC je problém Tonali, ten je oproti Bennacerovi o 2 úrovně níž, dneska další špatnej výkon.

Reagovat
Yanek

Tonali je posledni zapasy brzda, ale v kontextu dnesniho vykonu to posledni co by mel trener resit.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko to bolo o prvom gole lebo ten tim co ho dal sa stiahol a hral na kontry, tak isto by hrali aj AC ak by dali prvy gol

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta je strasne beast tim, co som ich obcas videl a maju formu, strasna skoda, ze im odisla tuto sezonu prave, mohli ist mozno aj na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Iličič je hodně při chuti

Reagovat
Nuno čomes

Dneska kluci vyloženě dřou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mandžukič skoro gól z prvního doteku

Reagovat
smazaný uživatel

AC vůbec neví, tolik šancí Atalanty tvl

Reagovat
Eldarion

Horší výkon sme mali iba pred rokom, kedy to bolo práve s Atalantou 5:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Posledných pár minút už exhibícia Atalanty.

Reagovat
LesyJePan

Fhuuu... poriadne vytriezvenie.

Reagovat
Hagi79

Nekteří tu psali už o titulu (např jose13/Diavolo65), podle mě je dost pravděpodobné, že se ani nedostanem do LM...

Reagovat
swatm

kazdopadne to bude jeste boj o tu LM

Reagovat
LesyJePan

Zas tak čierne by som to nevidel. Hrame dobry futbal okrem dneška

Reagovat
10

jde o to, co tyhle první neúspěchy udělají s těma mladšíma hráčema...ono i třeba Calabria dneska vypadal jak ta jeho stará verze

Reagovat
LesyJePan

To ano, ale na druhu stranu dnes vyzeral na prd snad kazdy. Ale môže byť, ja som nás na scudetto nepasoval ani pred zapasom ani teraz ale to 4. Miesto je viac nez možné.

Reagovat
10

Ta tíha reálnýho boje o scudetto v minulosti dopadla i na zkušenější týmy, tak uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

v 19 z 25 pripadoch bol zimny majster aj celkovy majster a ty tu meles o nepravdepodobnosti ucasti v LM po 2 prehre z 30 zapasov v lige? Smutne... Fanusik uspechu?

Reagovat
Hagi79

AC fandím cca 20 let, od té doby co jsem od dědy dostal dres Shevchenka. Nenechám si ujít skoro žádný zápas AC ikdyž posledních deset let to bylo spíš utrpení než radost, takže bych se za fanouška úspěchu nepovažoval.. A k té LM.. Dle mého u Interu a Juventusu je největší pravděpodobnost že se dostanou do LM, takže zbývají dvě místa o které se popere AC, Neapol, AS Řím, Atalanta a teoreticky by se mohlo vrátit do boje i Lazio. To je můj názor, navíc je do konce ligy ještě 19 kol, takže je možné ještě úplně vše ale na boj o scudetto bych to neviděl, spíš na těžký boj o LM.

Reagovat
Hagi79

Samozřejmě bych byl rád kdybych se mýlil.

Reagovat
smazaný uživatel

a přitom stačilo, aby děda lépe vybíral...

Reagovat
BaggioRoberto

Ale no tak. Kazdej klub si prozil spatnej zapas, hroutit se nebudem. FORZA MILAN!

Reagovat
CHONG

Atalanta je fakt parádní, vůbec bych se nedivil, kdyby si nás v LM povodili jak slepé koně...

Reagovat
PP

vy prostě pořád umíte výborně hrát zaňdoura. Jestli necháte Atalantu vybláznit, tak je po nich. Ale dnešek ukázal, že umí i změnu a hezky připravení a sehraní proti AC dnes. Škoda, že jsem to jen tak po očku mohl sledovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to dnes vypadalo? Dostal jsem se k tomu až teď. Díky.

Reagovat
Panděvova ofina

Kdybych čuměl dvě hodiny do zdi, tak se budu bavit víc. Strašně nezáživný zápas, nic, prostě NIC

Reagovat
lnterista

Šance náznaky klasika. Terén tomu taky moc nepomohl

Reagovat
Nuno čomes

Odporný hnus. Takže klasika. Tam není absolutně myšlenka, kreativita, dneska ani pohyb. Absolutní nic.

Reagovat
snuff24

Neumíme tenhle typ zápasu+ klasicky Martínez dojebal gólovku a dnes se nedařilo ani Hakimimu, naštěstí AC dostalo bídu FORZA INTER

Reagovat
10

pokud to Juve neposere s Bolognou a Dorií, tak je -2 od Interu a -4 od AC...to už se po Derby zase psalo, jak je venku z boje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ono kukam, ze aj Atalanta po dnesku na AC iba 7 bodov, tam to este moze byt dost zaujimave.

Reagovat
Zark

my s našimi výsledky nahoru-dolů se o ten titul odepisujeme jedině sami

ale co. podme využít té ztráty milánských !!!

Reagovat
10

Jak vidíš, tak i upracovaný výhry a výbuchy jednou za 5 kol stačí já hlavně doufám, že se to teď začne tradičně obracet a horší období chytnou soupeři...a některý to může položit

Reagovat
Zark

snad budeš mít pravdu

Reagovat
PP

letos tam máte ale těch zajíců poměrně požehnaně. Většinou se vás drží 1-2 týmy, ale letos tam je dost vlčáků.

Reagovat
10

Uvidíme, kolik jich tam bude v dubnu, teď se to teprve začne lámat...jsme v půlce

Reagovat
snuff24

Dostali jste bídu proti Interu i Viole to už jen z principu by jste se měli vzdát práva na titul

Reagovat
10

Kdyby jste ctili nějaký principy, tak už 20 let neexistujete

Reagovat
smazaný uživatel

Není tohle už zbytečně tvrdé?

Reagovat
10

Není, chtěl jsem napsat 112 let...

Reagovat
smazaný uživatel

To by Itálie neměla žádný tým se ziskem treble. A to by byla velká škoda, nemyslíš?

Reagovat
10

já myslím, že měla...

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

nevies pocitat ci naivne veris, ze porazite Neapol?

Reagovat
10

zrovna naivita je tvojí doménou já jen říkám, že je dost brzo na ty soudy, který probíhaly tady na fóru a v médiích

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
cresposuper

Ten zapas navyse mate s Napoli, nie s Doriou.

Reagovat
10

ano, bral jsem ty následující 2 zápasy v lize a šlo mi o to, že tam vlastně žádný rozdíl po půlce ligy není...ten zápas s Neapolí ještě nemá ani termín

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta neskutočne pracovitý tím. Dnes dali defenzívnu taktiku a 0:3. Podľa mňa majú aj na finále LM. Tento rok tam vyslovene favorita nie je.

Reagovat
Largo

LM bych kromě AS samozřejmě přál hlavně Atalantě, AC a buď Juve nebo Neapoli. Takže tam určitě bude Inter, Juve, Atalanta a tipuju Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

a AC 5. jo?

Reagovat
Largo

Podle me jim chybi zkusenosti a tak trochu se obavam, ze jim ted zacne dochazet dech. To ostatne uz poslednich par zapasu pozoruju.

Reagovat
smazaný uživatel

dech ci marodka?

Reagovat
Visca el barca

Fandové Juve mají konkrétně radost z čeho? Nejhorší tým evropy co těží 10

Let z úrovně soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, fanda Barcelony. A já se bál, že jste už vyhynuli.

Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

Tvoje bába je nejhorší tým Evropy

Reagovat
cink

Boj o titul : Inter, Juventus, možná Napoli

Boj o 4.misto. LM: AC Milan, Atalanta a možná Římské celky

Reagovat
Kaka14

Podľa mna všetky tieto tímy nemajú vôbec istú LM, jediný rozdiel oproti minulým rokom je, že istotu LM už nemá ani Juve.

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

O titul AC, Juventus, Atalanta

Reagovat
Nuno čomes

Titul si bohužel s přehledem pohlídá Juve.

Reagovat
snuff24

Ale ty šíšo

Reagovat
smazaný uživatel

s prehledem

Reagovat
Zark

nene, vy ste jasní adepti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaka14

Ja by som tu prehru AC nebral tak tragicky.... proste s Atalantou nevieme hrat na San Siru, kde naposledy sme s ňou vyhrali pred viac ako 6 rokmi, keď aj Kaka bol medzi strelcami

Aj to, že bol Meite v základe značilo, že ideme hrat defenzivnejsie, mne sa veľmi nepáčil, všetky útoky spomaľoval a k tomu keď sme mali toho behaveho spaniela napravo čo nevyhrava vôbec osobne súboje a nahráva stále dozadu, tak ten útok bol strasne slabý a k tomu sa ešte pridal premotivovany Kessie

Teraz sú dôležité tieto 3 zapasy so slabšími súpermi pred derby a Rimom, ktoré by nás zase dostali do tej istej pohody ako na začiatku ligy

Reagovat
M11

Pojdme se zase vratit do hry..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Pojd Fede !

Reagovat
DelPiero137

Odpustena penalta?

Reagovat
10

Tyvoe, Vignato dva šlapáky jako kráva během 5 minut...tohle byla penalta

Reagovat
Benesse

to skôr vyzeralo že Cuadrado kopol to protihráča

Reagovat
10

Cuadrado si před něj dal nohu, podobně jako to udělal Mertens ve středu, Vignato neměl šanci hrát míč...pokud by se všem posuzovali penalty konzistentně, tak by jí odpískal

Reagovat
Benesse

podobná situácia, ale Mertens to urobil o niečo šikovnejšie

Reagovat
To som ja

Podľa kritérií,ktoré sú nastolené tento ročník to bola penalta.

Reagovat
M11

Vignato uz mel byt venku.. co to je za kretena

Reagovat
10

šikovnej technickej hráč, nechápu, co dneska předvádí

Reagovat
M11

Dnes si dal asi syrove maso

Reagovat
10

spíš ho tam u lajny Miha hecuje, chudáka

Reagovat
10

a teď dá Kulusevskimu úplně za hovno

Reagovat
M11

Rozkaz znel jasne

Reagovat
10

jako dneska je to docela extrém, znovu...i teď ten faul na Danila

Reagovat
M11

ARTHUR !!!

Reagovat
10

https://www.eurofotbal.cz/souteze/italie/supercoppa/2020-2021/reportaz/juventus-fc-ssc-neapol-668706/#post12271373

"u Arthura můžeme už teď napsat 150 zápasů, 0 gólů, protože tam není technicky možný, aby se od něj nějak z půlky odrazil míč do brány soupeře"

Reagovat
M11

Reagovat
To som ja

Reagovat
10

ten si teď jde pro Ballon d'or

Reagovat
Zark

Reagovat
M11

Taky byl radne překvapený

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

Hned som si nato spomenul

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
ED91

Reagovat
Zark

Arthur "vystřelil"

Reagovat
DelPiero137

To znie ako priezvisko Arthur Vystrelil

Reagovat
Zark

to už by mu mohlo zůstat no

Reagovat
10

aby to nebylo Arthur Siznás Vystřelil

Reagovat
M11

Fede ty voeeee

Reagovat
10

Fede

Reagovat
Fairplay

Proč má Juve doma černé dresy?

Reagovat
smazaný uživatel

Kam ten brankář skákal, vždyť tečovaná ta střela nebyla?

Reagovat
To som ja

Berna má neskutočnú dôveru od Pirla,ale on je tak v riti až to bolí.

Reagovat
10

je to fakt smutnej pohled...on musí pryč, získat znovu sebevědomí, protože tohle je normální troska jenže má údajně představy o nějakým top týmu, jeho plat taky blokuje nějaký možnosti

Reagovat
Largo

Nově se mluví o výměně kus za kus Džeko - Bernardeschi. Míval jsem ho rád ještě ve Viole, teď z něj čiší absolutní zoufalství mísený až s depresí. A vzhledem k tomu, že hrajem bez křídel, by to nedávalo smysl.

Reagovat
DelPiero137

Krovaaaak dpc Ronaldo tam sprint sezony a on to takto zajebe

Reagovat
10

wtf

Reagovat
10

místo 4:0 do poločasu se budeme klepat do konce zápasu...

Reagovat
DelPiero137

Ja som chcel napisat 4:1, predsa nasa obrana so skalopevnou istotou pusti super do sance

Tie nase brejky, to je kapitola sama o sebe. Akoby sa partia poloamaterov dostala do precislenia a nevedeli co sa deje

Reagovat
Zark

Reagovat
10

vést 1:0 v takovým zápase po náhodný odraženým střele tak nějak dokládá naše ofenzivní snažení tuhle sezonu..

Reagovat
M11

Vse nam hraje do karet.. vedeme a Bologna hraje naivne.. a stejne nejsme schopni to rozhodnout.. nase reseni brejku a zakonceni je k placi

Reagovat
10

ve finální fázi naprosto amatérský, vždycky s přehledem zvolí to absolutně nejhorší řešení

teď se budeme klepat do konce, jestli tenhle rozhodčí nebo naše obrana s něčím ještě nepřijde

Reagovat
JuventusFC1897

Bernardeschi okamzite dole. To uz aj Chiellini by zahral na tom kridle lepsie. Strasne drevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sme tým d nejhorší koncovkou v lize, my musíme mít nejhorší úspěšnost střelby v lize. Naopak my inkasujeme skoro ze všeho.Takze čekám klasickou haluz. A já zas jdu.Misto 4:1 klasický trápení.

Reagovat
Hans82

co to bylo

Reagovat
DelPiero137

Cuadrado je odpoved na vsetky otazky nasej existencie, vesmiru. Najprv miesto jednoduchej prihravky pred superovou 16-kou, namaze superovi na brejk aby sa stihol vratit a krkolomnym wtf zakrokom vo vlastnej 16-ke odzbdoroji super

Reagovat
Hans82

nezapomen kolik nam zaridil golu ze zacatku sezony jsou tam lepsi kandidati na odstrel.

Reagovat
DelPiero137

Nehadam sa ale jemu skratka nejde rozumiet

Reagovat
smazaný uživatel

Druhou půlku to zatím Juve drží ani neví jak ...

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Pinturicchio

Ta nase rozehravka od vlastní brány je hrozna komedie.

Reagovat
Fairplay

Jak tohle může být stále 1:0 nechápu Možná trošku nepopulární názor, ale třeba McKennie má to řešení situací podobně hrozný jako Berna, jen alespoň běhá, otázka je, jestli to není málo Jinak na dinosaury v obraně je vtipná podívaná, takovej pat a mat

Reagovat
Fairplay

Kdyby Pirlo nebyl takticky na úrovni Vaška Kotala, pak by možná vystřídal a

1) zkusil zklidnit hru vzadu

2) zkusil zpřesnit finální fázi, kde těch brejků bude víc a víc

Reagovat
10

jo, dneska je to fakt o taktickým umění Pirla

Reagovat
10

a ty rady jsou zlatý..."2) zkusil zpřesnit finální fázi, kde těch brejků bude víc a víc"

to má konkrétně udělat jak?

Reagovat
Fairplay

Třeba výměnou Bernardeschiho, kterej je do brejků úplně strašidelnej a očividně vůbec nemá svůj den

Reagovat
10

ten ho nemá nikdy...Ronaldo ho snad má? Kulu? Cuadrado?

Reagovat
Fairplay

Co je to za odpověď

Reagovat
10

to je odpověď na tvůj nesmysl, že Pirlo asi těžko udělá něco s tím, že Ronaldo a spol. nedokážou vyřešit ani jeden brejk proti důchodcovi Danilovi, nebo že Cuadrado s Bernou netrefí prázdnou bránu

Reagovat
Fairplay

Ta tvoje zaujatost vůči Ronaldovi je směšná Herně nemá svůj den, ale brejky ti tam celou dobu zadrbává druhá strana a k Ronaldovi ani nedoputujou (viz Cuadradova střela apod ). Plus kdyby McKennie dokázal z dvou metrů dát gól, tak už má druhou asistenci

Reagovat
10

co to meleš? jaká zaujatost? herně neměl svůj den asi tak 2 měsíce

Reagovat
Fairplay

Pořád má na tu hru obrovský impact a ty šance vytváří tak nějak z ničeho - že po jeho akcích neskorovali Berna v 1. půli a McKennie teď je docela trestuhodné. Že mu při brejku 4 na 2 dementní Rabiot nenahraje jako teď, to je chyba jiných. To samé za stavu 1:0, tolik brejků, ale jednou si chce zakončit Cuadrado, podruhé Berna..

Reagovat
10

vždyť toho on sám zajebal víc než oni, si maximálně můžou podat ruku ale na hráče co bere 31 mega ročně mám trošku jiný nároky, než na dvacetiletýho Kulusevskiho

Reagovat
Fairplay

Mimochodem přesně na tohle jsem narážel už pár týdnů zpět, hráči jako Kulu do budoucna asi budou fakt super, ale ke scudettu tě nedotáhnou kvůli své nevyrovnanosti

Reagovat
10

od něj nikdo nečeká, že to bude táhnout, od toho tam jsou pořád jiný hráči

Reagovat
Pinturicchio

Obout kopacky a poslat tam sam sebe.

Reagovat
10

to mě taky napadlo

Reagovat
Fairplay

Případně nemít za sebou dneska úplně splašenou dvojici Cuadrado - McKennie.

Reagovat
To som ja

Sledovať toto Juve neskutočne vyčerpáva,fakt už nemám síl.

Reagovat
Largo

Zkus AS, to tě energií přímo nabije.

Reagovat
smazaný uživatel

to se přímo zablije

Reagovat
sankakofi

Westoon

Reagovat
M11

WESTOOON !!!

Reagovat
Zark

Mc Keny bude náš golovej záložník

Reagovat
To som ja

Vôbec by som sa nehneval ak by bol nový Vidal

Reagovat
Zark

ale menší výmaz

Reagovat
Pinturicchio

A kunda.

Reagovat
To som ja

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

proti těm chodcům bez zájmu vypadá jako zjevení...ale bohužel mám pocit, že je to víc o nich, než o něm

Reagovat
DelPiero137

To sa nad nami fanusikmi Juve zlutovala Talianaska TV tym haprovanim signalu?

Reagovat
10

jo, gól už jsem neviděl

Reagovat
Zark

jsem zapl strým a tam to jede v pohodě

Reagovat
Pinturicchio

Mccccccc

Reagovat
Hans82

Fairplay: a to si ho chtel stridat

Reagovat
Fairplay

Za tu neproměněnou Ronaldovu nahrávku z dvou metrů by zasloužil Já v něm furt vidím víc běžce a bojovníka než nějakého extra fotbalistu, ale to asi nemá cenu nějak víc spekulovat V konkurenci Rabiota, Arthura, Bentancura stále působí jako zjevení a baví mě na jeho hru koukat

Reagovat
Melchior

McKennie je snad jedinej dobrej signing téhle sezony.

Reagovat
Zark

tvle až ted mi došlo, jak jsem uviděl rabiota s ramseym u lajny, proč nám to dneska tak jde

Reagovat
10

Reagovat
popltak

Reagovat
10

Matthijs konečně s Chiellem

Reagovat
Pinturicchio

Podle Bonucciho pohledu no blowjob for Pirlo today.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

To je ragbyový rozhodčí, ne?

Reagovat
Zark

Reagovat
DelPiero137

Matthijs ukazal za tych 15min viac nez Leo a Chiello za posledne dva zapasy. Na nom vindo ze ho pauza nerozhodi a vrati sa v rovnakej forme.

Reagovat
popltak

Lozano tuhle sezonu nejlepší hráč, kdo by to byl řekl po minulé sezoně.

Reagovat
Tommy$

Ty centry co tam do vápna Ronaldo posílá by, potřeboval právě dostávat on.

Reagovat
kaja900

problém je že tam nikdo takový centry nebo nahrávky není schopnej poslat když vidím ty nekopy jako Bernardeschi, Cuadrado a podobně, tak se nedivim.. kolikrát stačí přesná jednoduchá příhrávka a oni to stejně zazdí..

Reagovat
zurix_new

BBBBBaráááák

Reagovat
mastakillah

To je strašný

Reagovat
cresposuper

Z hladiska pomeru kvality jednotlivych hracov a predvedenej hry je Juric asi najuspesnejsi trener ligy, parada

Reagovat
Largo

Plus Pippo.

Reagovat
FORZAMILAN

Derby della Madonina dneska a tady nikde ani čárka o tom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele