LaLiga - preview 20. kola

22.01.2021, 08:58, aktualizováno 25.01.2021, 08:31
Previews
San Mamés (© AFP)
Dvacáté kolo španělské LaLigy uzavře souboj domácího Athleticu Bilbao s Getafe. Oba soupeři spolu sousedí uprostřed tabulky, nicméně o klidném středu se moc mluvit nedá. Třináctý Athletic dělí od osmnáctého Alavésu jen tři body. A tak by se výhra nad sousedem, tři body a posun vzhůru rozhodně hodily...
Athletic Bilbao - Getafe CF  (pondělí 21:00)
Poprvé od úspěšného finále Supercopy se Athletic Bilbao představí na ligové scéně proti Getafe. Baskové sice už jedno utkání odehrát stihli, postoupili přes Ibizu do dalšího kola Copa del Rey a formu budou chtít potvrdit i v lize. Slušně se rozehrálo i Getafe, které ale letos pod Bordálásem nezáří.

Leden 2021 bude v Bilbau navždy spojen se ziskem cenné trofeje Španělského Superpoháru. Ten se hraje formou semifinále a finále, přičemž Athletic si poradil s oběma španělskými titány - Realem Madrid a Barcelonou. Ve finále s Barcou dvakrát prohrával, ale dokázal dostat zápas do prodloužení a v něm vystřelil trofej Iňaki Williams. Bilbao pak mělo tři dny přestávku, než nastoupilo k zápasu 3. kola Copa del Rey na hřišti Ibizy. I tady to Baskové zvládli a do ligy si nesou velmi solidní formu.

Právě LaLiga je něco, na čem chtějí domácí lépe zapracovat. Až třináctá příčka rozhodně neodpovídá kvalitám klubu a trenér Gaizka Garitano si je toho dobře vědom. Než domácí odjeli k zápasům Superpoháru - nestačili doma na Barcelonou a zápas na hřišti Atlética byl kvůli špatnému počasí odložen.

Athletic čeká v pondělní dohrávce jiný z madridských soupeřů Getafe. Hosté se loni i předloni kvalifikovali do evropských pohárů, letos to však nevypadá. Tým trenéra Pepeho Bordaláse je až třináctý a na šesté místo ztrácí už osm bodů. Přesto se podařilo mizernou formu vylepšit dvěma výhrami nad Elche a Huescou. Nicméně na San Mamés to bude o poznání tvrdší oříšek.

Baskům bude chybět pouze Peru Nolaskoain a jednu absenci hlásí i Getafe. Na San Mamés se nepředstaví Enes Ünal.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Berchiche, Martínez, Álvarez, Capa - Muniain, García, Vencedor, Marcos - Raúl García, Williams
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Yáňez - Suárez, Cabaco, Dakonam, Olivera - Arambarri, Maksimović - Kubo, Aleňa, Cucurella - Mata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.04 - 3.78
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CA Osasuna - Granada CF  (neděle 14:00)
Ve formě hrající Granada cestuje v neděli odpoledne do Pamplony, aby se na stadionu El Sadar utkala s Osasunou. Té naopak hrozí sestup a i když se v poslední době zlepšila, stále se nachází až na předposledním místě ligy.

V loňské sezoně se Granadě podařil neskutečný úspěch, když v roli nováčka postoupila do Evropské ligy! V ní navíc letos ještě neřekla poslední slovo, byť jejím dalším soupeřem bude favorit z Neapole. Probíhající ročník se pro ni v rámci domácí soutěže vyvíjí podobně dobře a aktuálně je tým trenéra Diega Martíneze na skvělém sedmém místě.

To se pokusí vylepšit na půdě Osasuny. S ní se Granada velmi dobře zná, protože vzhledem k odsunu 4. kola se oba týmy setkaly vlastně poprvé v této sezoně teprve před 14 dny. A Granada tenhle souboj zvládla, vyhrála 2:0 a připsala si třetí výhru nad Osasunou v řadě. Minulé, již regulérně hrané kolo, se jí povedlo obrat o dva body Villarreal.

Do utkání s Osasunou jdou hosté bez zraněných Quiniho, Aarona Escandella, Neydera a Maxima Gonalonse. Mimo hru je také vykartovaný Brice. Domácím zase schází Hernández, Brašanac, Rubén a López.

Osasuně se v tomto ročníku vůbec nedaří. I když vložené kolo zvládla a s Valencií remizovala, na postup z poslední trojky jí to stále nestačí. S šestnácti vstřelenými góly má Osasuna druhý nejhorší útok a patří jí až předposlední místo.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Nacho Vidal, U. Garcia, Roncaglia, Cruz - Torres, Moncayola, Lucas Torro, Calvo, R. Garcia - Calleri
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Foulquier, Duarte, Sanchez, Neva - Machis, Angel Montoro, Milla, Herrera, Kenedy - Suarez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 2.96 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Elche CF - FC Barcelona  (neděle 16:15)
Osmnácté Elche čeká obtížný zápas se slavnou Barcelonou, která mu v roce 2015 uštědřila tři velké debakly. Barcelona má sice v LaLize formu, ale nedávno padla ve finále Supercopy a kdo ví, jestli to na ní nezanechalo následky. Navíc se bude muset obejít bez potrestaného Lionela Messiho.

O tom, že v Barceloně nejsou věci ještě zcela v pořádku netřeba dlouho povídat. Koneckonců porážka ve finále Supercopy je toho zářným příkladem. Barca nad Bilbaem dvakrát vedla, ale ani to jí nestačilo a v prodloužení pak rozhodl o triumfu Basků Iňaki Williams. Katalánci tak přišli o možnost získat trofej a potvrdili trochu nestabilní průběh sezony.

Je pravda, že Barcelona se především v LaLize zvedla a od poloviny prosince neprohrála, nicméně na vedoucí Atlético výrazně ztrácí - deset bodů a to mají Colchoneros ještě jedno utkání k dobru. Katalánci ještě boj o titul nevzdávají, i když podle prohlášeních trenéra Ronalda Koemana si o tom můžeme myslet své. V silách Barcelony je boj o titul minimálně zdramatizovat, ale hodně bude záviset na tom, jak si bude nadále vést skvěle hrající Atlético.

Barcelona si v domácí soutěži připsala tři venkovní výhry v řadě, zatímco na Camp Nou trochu překvapivě ztrácela. I v neděli čeká Griezmanna a spol. výjezd, tentokrát do Elche, kde se naposledy představili před pěti lety. V roce 2015 se Barca utkala s Elche celkem třikrát (dvakrát v rámci Copa Del Rey) a pokaždé z toho byl pro soupeře debakl. Barcelonští postupně vyhráli 5:0, 4:0 a 6:0. Elche se ale může uklidňovat faktem, že to bylo opravdu před pěti lety a současná Barcelona tolik hrůzy nenahání.

Ono hrůzu nenahání ani Elche, které se nachází v sestupovém pásmu. Domácí naposledy zvítězili 23. října a od té doby čekají na tříbodový import marně. Nedočkali se ani v minulém kole proti Valladolidu, nad kterým vedli po prvním poločase už o dva góly, ale nakonec remizovali 2:2. Před Elche teď stojí těžký úkol, ukončit sérii bez vítězství proti slavné Barceloně.

Zatímco domácím bude chybět jen Fidel, hosté mají více starostí. Hodně se toho napsalo o prvním vyloučení Lionela Messiho a výsledkem je trest na dvě utkání. Krom toho budou Barce scházet Fati, Sergi Roberto, Piqué a Coutinho.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badía - González, Verdú, Josema - Mojica, Guti, Marcone, Barragán - Milla, Boyé, Josan
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Dest, Araújo, Lenglet, Alba - Pedri, Busquets, de Jong - Griezmann, Braithwaite, Dembélé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.87 - 5.75 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - SD Eibar  (neděle 18:30)
Nedělní podvečer bude patřit klání na Estadio Balídos, kde své domácí bitvy bojuje Celta. Do Viga za ní přijede Eibar, který by rád využil prudkého ústupu formy domácího týmu.

Celta Vigo zažívala krásný konec minulého roku. Pod vedením nového kouče Coudeta se jí dařilo nad očekávání a vyhrávala jedno utkání za druhým. Celkem se její šňůra neporazitelnosti natáhla jen v lize na šest duelů. Ale stejně rychle, jak tahle obdivuhodná forma přišla, tak taky odezněla. V novém roce Celta hrála už čtyři duely, pokud počítáme i Copa del Rey, ale nezískala v nich ani jeden bod!

Šokem bylo pět branek od Ibizy v poháru a ani minulé kolo Celtě nepřálo. S Betisem nakonec prohrála 2:1 a klesla až na současné 11. místo. Eibar na místě 15. na ni v tuhle chvíli ztrácí jen čtyři body.

A může jen žehrat na to, že jeho forma se taky rozplynula. Eibar z posledních tří duelů nebodoval ani jednou. V minulém kole sice proti Atléticu šel do rychlého vedení, ale minutu před koncem jej obral o všechny body druhou trefou Luis Suárez.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Araújo, Murillo, Martín - Tapia - Méndez, Beltrán, Nolito - Mina, Mor
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Pozo, Oliveira, Bigas, Soares - Inui, Diop, Expósito, Gil - Muto, García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.30 - 3.64
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Valencia CF  (neděle 21:00)
Vedoucí Atlético Madrid bude hájit náskok na čele tabulky doma proti Valencii CF a vzhledem k formám obou celků bude jednoznačným favoritem. Valencia se stále neprobudila a nadále se pohybuje nebezpečně blízko sestupovému pásmu. Los Che navíc nevyhráli v Madridu nad Atléticem od února 2011.

Na čele LaLigy nadále zůstává Atlético, které navíc zvyšuje svůj náskok před pronásledovateli Realem Madrid a Barcelonou. Forma "Atletů" je výtečná, v týdnu vyhráli na hřišti Elche 2:1 a zaznamenali už šestou výhru v řadě a celkově čtrnáctou v sezoně. Nikdo další se takovou bilancí pochlubit nemůže. Na druhou stranu nechybělo moc a v Elche mohlo dojít na bodovou ztrátu. Colchoneros vyrovnaný duel rozhodli až minutu před koncem proměněnou penaltou, toho večera dvougólového, Luise Suáreze.

Jestli někdo z těchto soupeřů potřebuje body, je to Valencia. Trenéra Javiho Graciu sice potěšily dvě výhry v rámci Copa del Rey, ale v LaLize to stále není ono. Domácí remíza s o záchranu bojující Osasunou (1:1) je jen další ztrátou, byť v tuto chvíli Los Che drží pětizápasovou soutěžní neporazitelnost. Výsledkovou krizi "Netopýrů" nejlépe ilustruje počet výher v LaLize od listopadu loňského roku. Byly totiž pouze dvě.

Javi Gracia má i nadále důvěru vedení, ale na jak dlouho? Výsledky se pod jeho vedením nelepší a Valencia stále hazarduje. Po devatenácti zápasech jí patří čtrnácté místo, ale odstup od sestupových pozic je jen tříbodový, navíc omsnácté Elche má dva zápasy k dobru. Klubové vedení se bude chtít v přestupovém období poohlédnout po posilách a jednou z možností by mohl být návrat Juana Maty, který v tuto chvíli patří Manchesteru United. Valencia si prozatím pojistila služby Gabriela Paulisty, se kterým prodloužila smlouvu do roku 2024.

Valencia i navzdory špatným výsledkům může na Wanda Metropolitano překvapit, potřebuje však podat maximální výkon. Vzájemná bilance hraje do karet Atléticu, to s Valencií neprohrálo od roku 2014 a doma dokonce od roku 2011. Listopadový duel na Mestalle skončil nejtěsnější výhrou Atlética - rozhodl vlastní gól Toniho Lata.

Diego Simeone postrádá pouze potrestaného obránce Trippiera, jinak je kádr kompletní. Také Valencia je na tom co se absencí týče dobře. Chybí sice náhradní brankář Cillessen, ale pozice jedničky patří Doménechovi. Větším problémem se jeví absence suspendovaného Wasse.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Felipe, Giménez, Savić - Carrasco, Llorente, Koke, Vršaljko - Lemar, Suárez, Félix
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Doménech - Correia, Paulista, Diakhaby, Gayá - Musah, Račić, Soler, Guedes - Gameiro, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.50 - 7.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Huesca - Villarreal CF  (sobota 14:00)
Villarreal poprvé po čtyřech soutěžních výhrách ztratil body a v minulém kole jen remizoval s Granadou. Šanci na nápravu má v sobotu odpoledne, kdy zavítá na Estadio El Alcoraz. Domácí Huesca je stále až na posledním místě a neměla by pro něj představovat větší nebezpečí.

Skromně působící celek z nevelikého města severního Aragónu tráví většinu dosavadní sezony až na posledním místě. A zcela oprávněně. Za devatenáct zápasů si totiž Huesca připsala jen jedno pouhé vítězství! Spolu s dalšími devíti remízami to v součtu stačilo jen na 12 bodů. Což je v polovině sezony zoufale málo a Huesca na záchranu ztrácí aktuálně již šest bodů.

Huesce se nedaří dlouhodobě a pokud bychom počítali i Copa del Rey, tak Huesca prohrála už pět zápasů v řadě. V lize navíc už třikrát po sobě nedokázala najít recept na obranu soupeře a jen potvrdila, že ofenziva je její obrovskou slabinou. Právě Huesca je vůbec nejméně skórujícím týmem v LaLize, dala jen 14 branek.

V moderní historii se Huesca proti Villarrealu postavila sedmkrát a vyhrála jednou. Poslední dobou se jí ale daří s ním aspoň remizovat. Domácí budou v tomto duelu postrádat nakažené duo Carlos - Insua a zraněné Valeru, Mosqueru, Ramíreze a Doukourého. Trenéra Emeryho může těšit fakt, že se do hry opět vrátilo duo Bacca - Coquelin. Mimo hru ale stále zůstávají hráči jako Vicente Iborra, Alberto Moreno a Mario Gaspar.

Villarreal se veze na celkem úspěšné vlně a v posledních deseti soutěžních duelech prohrál jen jednou, když nestačil na Sevillu. Minulé kolo pro něj znamenalo remízu s Granadou a Villarreal mohl na sebe být dost naštvaný, protože v závěru kopal penaltu. Tu ale Alcácer neproměnil. Pořád mu ale patří solidní 4. příčka.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Pulido, Siovas, Silva - Maffeo, Escriche, Rico, Seoane, Galán - Ontiveros, Mir
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Foyth, Albiol, Torres, Alfonso - Trigueros, Coquelin, Parejo - Peña, Niño, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.30 - 3.43 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Cádiz CF  (sobota 16:15)
V rámci ligy se Cádizu povedlo jen jednou jedinkrát porazit Sevillu a už je to opravdu hodně dávno. O nevídaný úspěch se pokusí znovu v sobotu navečer, kdy se ukáže na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

A nečeká jej nic snadného. Sevilla se v osmnácti odehraných duelech (má jeden zápas k dobru) radovala z výhry desetkrát a má na kontě už 33 bodů. Občas sice zaškobrtne (celkem nasbírala už pět porážek), ale spíš se jedná o týmy z těch nejvyšších pater, s nimiž prohrává. Jako Real Madrid nebo naposledy Atlético. Zatím však proplouvá pohárem Copa del Rey a dařilo se jí i v minulém kole.

Díky dvojici En-Nesyri a Suso Sevilla porazila nečekaně bojovný Alavés a góly první půle jí stačily ke třem bodům. Navíc se stále velmi dobře projevuje její obrana, která v tomto složení již delší dobu a je to znát. Sevilla se pyšní třetí nejlepší obranou v Lize, spolu s Realem Sociedad dostala jen pouhých 16 branek.

Seville se proti Cádizu nadmíru daří. Prohrála s ním v rámci ligy jen jednou a to až v roce 1991. Poslední čtyři duely ale vždy vyhrála. Teď se bude muset popasovat s absencí důležitého stopera Carlose, který se nakazil koronavirem. Mimo hru jsou také Vaclík, Óscar a Escudero. Hosté přijedou bez Maura, Mariho, Akapa, Fernándeze, Quezady nebo Espina.

Cádiz se zatím s údělem nováčka v první lize pere velmi statečně. V 19 odehraných utkáních padl jen sedmkrát a patří mu solidní deváté místo. V minulém kole LaLigy se zbavil zklamání z brzkého vypadnutí z poháru a remizoval s Levante.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bunou - Navas, Koundé, Gómez, Acuña - Jordán, Fernando, Rakitić - Suso, En-Nesyri, Ocampos
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Carcelen, Alcala, Cala, Izquierdo - Alex, Jon Garrido, Jonsson, Perea - Negredo, Lozano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.39 - 10.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Real Betis  (sobota 18:30)
Real Sociedad i jeho sobotní soupeř - sevillský Betis si před sezonou daly za hlavní cíl boj o evropské poháry. Zatímco Baskové odstartovali do sezony skvěle, Betis se trápil. Nyní jakoby si oba celky vyměnily role. Betis pomaličku stoupá tabulkou, Real Sociedad se postupně propadá.

Jinými slovy forma obou týmů je v tuto chvíli diametrálně odlišná. Real Sociedad sice postoupil do dalšího kola Copa del Rey přes Córdobu (2:0), ale v celkovém součtu zvítězil v soutěžním utkání teprve podruhé od 26. listopadu loňského roku. Přesto nechybělo moc a mohl slavit velký úspěch v podobě finále Španělského Superpoháru, kdyby proti Barceloně lépe zvládl penaltový rozstřel.

Real Sociedad se teď musí ze zklamání co nejrychleji otřepat a soustředit se na ligovou soutěž, kde se mu přestalo dařit. Od konce listopadu, kdy porazil Cádiz, vyhrál už jenom jeden zápas a logicky tak musel nastat propad tabulkou. Baskové se delší dobu pohybovali na prvním i druhém místě, ale díky sérii špatných výsledků museli tyto pozice vyklidit. V současnosti je tým Imanola Alguacila na šesté příčce.

Výrazně se jím může přiblížit Betis, pokud na Anoetě dokáže zvítězit. Formu na to určitě má, protože i se zápasy Copa del Rey zaznamenal čtyři výhry v řadě. Betisu tak trochu pomohla remíza ze sevillského derby, po které dvakrát v lize vyhrál. Na Huesce zvítězil 2:0 a ve středu doma přetlačil Celtu Vigo.

Zápas na Anoetě nebude mít jednoznačného favorita. V loňské sezoně vyhrál pokaždé domácí celek, ale letošní dvojzápas odstartoval hladkou výhrou Basků v Seville.

Domácí se budou muset obejít bez zraněného Davida Silvy, což pro ně v této sezoně není novinkou. Krom něho nemohou hrát ani Sangalli, Moyá a potrestaný Muňoz. Absence hlásí i Verdiblancos, konkrétně se jedná o Camarasu a Martina.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Monreal, Normand, Zubeldia, Gorosabel - Merino, Guevara, Guridi - Oyarzabal, Isak, Portu
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Emerson, Mandi, Ruiz, Miranda - Canales, Rodríguez - Ruibal, Fékir, Lainez - Morón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.84 - 4.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - Real Madrid  (sobota 21:00)
Po neúspěchu v semifinále Španělského Superpoháru a senzačním vyřazení z Copa del Rey od CD Alcoyana se Real Madrid musí soustředit na ligu, kde na svého městského rivala Atlético výrazně ztrácí. Nový rok zatím "Bílému baletu" vůbec nevychází, dokáže to na Mendizorrotze proti Deportivu Alavés alespoň částečně napravit?

Jedna rána za druhou stihla v uplynulém týdnu slavný Real Madrid. Jeden z nejúspěšnějších týmů na světě nejprve nezvládl semifinále Supercopy proti Bilbau (1:2) a loňský tirumf tak neobhájí. Ještě větší senzaci ale přineslo vyřazení z 3. kola Copa del Rey od takřka neznámého CD Alcoyana, který ve 115. minutě prodloužení vstřelil rozhodující gól na 2:1. Realu tak zbyly už jen dvě soutěže - LaLiga a oblíbená Liga mistrů.

Na domácí scéně to ale také nevypadá dobře. Real Madrid je sice druhý, ale na svého městského rivala už ztrácí propastných sedm bodů. Navíc Atlético má o jeden odehraný zápas méně. V minulém kole Real remizoval s předposlední Osasunou 0:0, takže je jasné, že se rozhodně nenachází v herní pohodě. "V Realu Madrid vyvolá porážka vždycky hodně kritiky, ale máme dostatek zkušeností, abychom věděli, že proti Alavésu můžeme ukázat, že jsme jednotní. Všichni jsme spolu a uděláme maximum pro zisk tří bodů," nechal se slyšet asistent trenéra David Bettoni, který kvůli Zidanově pozitivnímu testu na koronavirus povede "Bílý balet" v sobotním utkání.

Proti Realu, který tak už tři soutěžní zápasy nevyhrál, se postaví Deportivo Alavés. Domácí v tuto chvíli bojují o záchranu a patří jim poslední nesestupové místo. Forma Alavésu také není optimální. Klub prohrál tři zápasy v řadě, naposledy těsně nestačil Seville (1:2).

Navzdory špatným výsledkům zůstává velkým favoritem Real Madrid a nic na tom nemůže změnit ani poslední vzájemná porážka od Alavésu z 28. listopadu. Real má tedy svému soupeři co vracet.

Alavés bude postrádat pouze brazilského obránce Rodriga Elyho, jinak je v plné zbroji, což se nedá říci o slavném hostovi. Realu Madrid bude chybět celá řada důležitých hráčů v čele s kapitánem Sergiem Ramosem. K dispozici nebudou ani Rodrygo, Dani Carvajal, Valverde, Nacho a Ødegaard, který je na odchodu z hlavního města Španělska. Jak už bylo řečeno, chybět bude i Zinédine Zidane.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Duarte, Lejeune, Laguardia, Navarro - Rioja, Pina, Battaglia, Méndez - Joselu, Pérez
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Mendy, Militao, Varane, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Asensio, Benzema, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.58 - 4.56 - 1.48
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Real Valladolid  (pátek 21:00)
Po vloženém kole startuje 20. kolo španělské LaLigy předehrávkou, kterou ve Valencii obstarají týmy Levante a Realu Valladolid. Domácí se pokusí dostat zase o něco výš a prodloužit tím svou sérii neporazitelnosti na pět soutěžních utkání.

Už ve čtyřech soutěžních duelech se Levante povedlo neprohrát. Vždycky o jeden gól porazilo dva soupeře v Copa del Rey a kromě jiného si poradilo také s Eibarem a v minulém kole neprohrálo ani s Cádizem. To bylo hodně bláznivé utkání, protože všechny čtyři branky padly v rozmezí 4. až 28. minuty. I díky této remíze je Levante stále na solidním dvanáctém místě s tím, že má zápas k dobru a od nejbližšího soupeře jej dělí jen bod.

Levante se musí vyrovnávat snad jen s dlouhodobými absencemi v podobě hráčů jako José Campaňa, Nikola Vukčević a Rober Pier. Hosté přijedou oslabenější, protože jim schází zranění Sergi Guardiola, Javi Sánchez, Raul García, Maranhao a Saidy Janko a kromě nich také nakažení Jota, El Yamiq a Rubio.

Real Valladolid sice zlepšil formu, ale stále dlí až na šestnáctém místě. Doposud se mu povedlo nasázet jen 18 branek, což bude chtít určitě zlepšit.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Miramón, Vezo, Duarte, Clerc - De Frutos, Radoja, Malsa, Morales - Leon, Martí
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Pérez, Joaquin, Bruno, Martinez - Michel, Fede, Pérez - Orellana, Weissman, Plano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.44 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid17142133:744
2.Real Madrid18114330:1537
3.FC Barcelona18104437:1734
4.Villarreal CF1989228:1933
5.Sevilla FC18103523:1633
6.Real Sociedad1986529:1630
7.Granada CF1984723:3128
8.Real Betis1982924:3226
9.Cádiz CF1966717:2424
10.Getafe CF1865716:1823
11.Celta Vigo1965823:3023
12.Levante UD1857625:2622
13.Athletic Bilbao1863921:2221
14.Valencia CF1948725:2620
15.SD Eibar1947816:2019
16.Real Valladolid1947818:2719
17.Deportivo Alavés1946917:2518
18.Elche CF1738616:2317
19.CA Osasuna1937916:2816
20.SD Huesca1919914:2912

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (214)

Přidat komentář
teenz

Tak Martin do Arsenalu. Hm z bídy do bídy. Achjo.

Reagovat
CHONG

Ale bída Arsenalu se zmenšuje, bída Realu se naopak zvětšuje

Reagovat
teenz

Jo, ale jde na pozici kde hraje Smith Rowe, kterej se rozehrál do úžasný formy. Takže co, Martin bude sedět nebo posadí vlastního hráče? Asi těžko žejo.

Reagovat
CHONG

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Přes Ceballose si nekopne

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Má tu niekto skúsenosti s obchodovaním na burze ? Ak áno, koľko vám trvalo, kým ste sa do toho "dostali" ? Vďaka

Reagovat
Gazdo

No ked som zacal tak som si myslel ze som sa do toho dostal hned pretoze zisky prisli okamzite az ked som preflakal tristvrte penazi z uctu na jednej zle uvazenej transakcii tak mi doslo ze este asi nie asi sa neda povedat kolko presne ti to bude trvat u niekoho to moze byt tyzden u niekoho rok. Ja si myslim ze je to o tom kedy sa clovek prvy krat fakt vylozene vazne odrbe a potom uz si davas vacsi pozor co kde ako kupujes a kedy predavas. A naviac je potrebne vediet co chces obchodovat a v akom casovom horizonte lebo od toho aj dost zavisi rychlost ucenia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Zeptej se Valloireho, ten všemu rozumí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
patas92

Nějaké akcie vlastním a taky jsme se do toho snažil "dostat". Co jsem zjistil je to, že je to víceméně čistá spekulace co se moc neřídí ničím racionálním

Reagovat
CHONG

Výrobce skrytých kamer?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane ma covid.

Reagovat
remeslnik

Zidane: Covid beru na sebe ....?

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Ansu Fati (5) has scored the same amount of goals this season as Real Madrid players Vinícius Júnior (3) and Eden Hazard (2) combined, despite having been injured for three months.

Reagovat
CHONG

Slušně náhodný výběr hráčů

Reagovat
Kenneth

Je to hrozne smutny ale. Hazard je vyrizenej a z Viniciuse nikdy delo nebude.

Reagovat
CHONG

Smutné to je, ostatně jako celý současný Real.

Reagovat
teenz

Bohuzel se ale musi zacit u ZZ. Jinak to bude furt stejny.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kenneth

Sezonu uz ale nejak doklepat se ZZ. Skoda toho Pocheho.

Reagovat
teenz

No ja verim v Nagelsmanna. Jinak vubec netusim koho.

Reagovat
Kenneth

Allegri? Jenom doufam ze to nevezme Raul, byla by skoda kdyby si pochoval trenerskou karieru hned ze zacatku.

Reagovat
teenz

Hm Allegri jeste no. Jinak je to bida. Raula tez nechci. Musime pockat na Xabiho.

Reagovat
CHONG

Raúl by byla totální šílenost. Skloňuje se taky Gallardo z River Plate, o čemž moc nevím, co si myslet. Jinak z těch opravdu top trenérů je Max asi jediný volný a je mi trochu záhadou, proč po něm nejdeme už teď. Pocheho je škoda, nepodepsat PSG, tak už má Zidane možná zbaleno. Každopádně já osobně bych na ty naše primadonky pustil Bielsu.

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri by tomu možno dal nejaký systém a zámer, ale obávam sa, že čo sa týka nejakej pozerateľnosti resp. radosti z hry by sme si až tak nepomohli.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, taky by se dalo napsat, že dal 2,5x víc gólů než Asensio, Mariano a Odegaard dohromady.

Reagovat
CHONG

To je lepší výběr, Mariano a Martin, kteří vůbec nehrají

Reagovat
patas92

Druhý nejlepší střelec Realu napříč všema soutěžema má čtyři góly. Takže ano, výběr hráčů Realu může být náhodný a stejně bude tvrzení s velkou pravděpodobností platit

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, na pravnika s matikou?

Reagovat
CHONG

To nepopírám, ale zrovna tenhle "náhodný" výběr mě prostě pobavil

Reagovat
Israha

Však si z té ofenzivní impotence dělají prdel všeci fanoušci Realu taky. Tohle jako trolling moc neuspěje

Reagovat
JhonLimon

No nezkusit dneska ponorku by byl hřích

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslel minule i madridcan a prohrál barák. Huesca doma nedostává moc gólů.

Reagovat
madridcan

Som napisal ,,zadarmo", on napisal ,,hriech neskusit". Nikde tam nevidim ziadny barak, akurat tvoje domyslanie, ale co cakat od cloveka, ktory svoj nazor len pri zapase Barcelony otoci päť krát.

Reagovat
JhonLimon

Ať to bylo jakkoliv, jediný co je jistý je, že máme problém s hazardem (ne s Edenem, ten je neškodnej)

Reagovat
madridcan

Ja ani nie. Ja som fanusik kamennych pobociek, ktore su aktualne zavrete, takze jedine ak zdvihnem telefon a dakomu zo znamych, co maju konto, zavolam, aby mi podali. Ale pri tychto vysledkoch a celkovo tuto sezonu to nie je caste

Reagovat
Jordi Alba

To tvrdil kdysi ten fanoušek Barcelony co tu sázel taky a dneska už nemá nejspíš ani na internet.

Reagovat
JhonLimon

To jsem byl určitě já z jinýho účtu

Reagovat
Jordi Alba

Je to možný.

Reagovat
madridcan

,,Kdysi" ,,ten" ,,taky" ,,nejspíš" v jednej vete dávaju tvojmu príspevku úplnu relevantnosť Keď mysliš Bolu, tak on hovoril o rulete to za prvé a za druhé ja si nič také nevybavujem a hlavne hovorím o sebe, nie o niekom inom. Že tomu niekto prepadne cez internet nie je moja starosť, ale plus, lebo som vedel, že co by som tam v adrenalíne pri zápase vedel napaliť. Hrám s rozumom.

Reagovat
Jordi Alba

zemik. I kdybys prosázel miliony, tak co mě je do toho, jenom mě udivuje, že na to ještě reaguješ.

Reagovat
madridcan

Keby si nereagoval, nemam naco reagovat

Reagovat
Baronne

to má hloubku

Reagovat
Ed_Hazard

Rafa Benitez dnes skončil v Daliane. Zizou to má v Reale anhnuté a uvažuje sa o jeho odvolaní.

Kruh sa uzatvára.

Reagovat
teenz

Rafa byl tenkrat duvod proc jsem prestal sledovat Real. Takze snad ne.

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz ho kvôli nemu začneš

Reagovat
teenz

Absolutne ne.

Reagovat
valloire

Ve chvíli, kdy 22letá Amanda Gormanová začala na inauguraci Joea Bidena recitovat úderná slova své básně, všichni ztuhli a naslouchali.

https://www.youtube.com/watch?v=Wz4YuEvJ3y4&ab_channel=ABCNews

https://youtu.be/5XQnDeklX90?t=136

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Huesca

Reagovat
CHONG

En-Nesyri

Reagovat
Largo

Reagovat
Anacron

Jovic v 66. minutě nástup na hřiště a 75. minuta gól

Reagovat
misinho7

Nic prekvapujúce..ako u dalsich hracov co ZZ nechcel a hviezdia..uz sa tesim na Martina v Arsenale.

Reagovat
LAM

Anglická liga pro něj moc nebude.

Reagovat
misinho7

Uvidime..to sa hovorilo aj o D.Silvovi, Ozilovi a podobne..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Ed_Hazard

Mňa z neho seriózne drbne

Reagovat
Ed_Hazard

A pridám ešte - ASR - Spezia 4:3 - Mayoral 2 góly

Reagovat
Gazdo

Este poprosim Bale do konca sezony aspon 20

Reagovat
smazaný uživatel

At si nastrili klidne 40, ten stejne nikoho nezajima.

Reagovat
CR7RONALDO

Dnes zostava Realu presne taká, akú som predpovedal

Reagovat
CHONG

Nečekaně

Reagovat
Jackmaker1989

Zidane out!

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ty sance jak mel Benzema. Ta prihravka od Modrice byla naprosty porno.

Reagovat
misinho7

uplne famozna...ale Luka neprekvapuje, skore je smutne ze 35r. hrac je nas najlepsi hrac celu sezonu a ostatnych si dava ako nic..a to mal byt uz len backup do zalohy

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
PP

Luka s Casemirem slušná hráz teda.

Reagovat
Mateo16

Eden je uplne hotovy , to som este nevidel ako zle riesi situacie

Reagovat
misinho7

Nice Eden ale zatial totalne mimo...typek ktory bol najlepsi v Anglicku a tocil si tam superov ako nic tak u nas sa zmoze na nahravku dozadu

Reagovat
Miguel19

Král Eden 1+1, nejlepší hráč ligy.

Reagovat
misinho7

ZZ OUT BETTONI IN !

Kazdopadne dnes celkom pohoda. Som hlavne rad za Edenov gol

Reagovat
CHONG

Bez Zidana to jde

Reagovat
misinho7

este snad dnes Bettoni bude striedat tak o 30 min skor ako ZZ a nie je o com

Reagovat
CHONG

Jinak vyhazov Machína opravdu smysluplný, Abelardo akorát sedí jak v knajpě a pičuje, trenér jak pojď na mě z boku.

Reagovat
Whitemedia

HAZAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Kenneth

Vzdycky sem mu veril.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
CHONG

Zidanovi se asi nelíbilo Bettoniho brzké střídání...

Reagovat
ADM

- Won 17 career trophies

- Won treble with Barca

- Second most Assists in football history

- Won 2 golden boots in the era of Messi and Ronaldo.

- More goals and assists than Messi and Ronaldo in 2015/16.

- Has scored 1,2,3,4,5 and 6 goals in a match.

- Won 2013/14 Golden boot without a penalty.

- Scored 4 goals and made 3 assists in the same match.

- Scored hattrick against Real Madrid.

HAPPY BIRTHDAY EL PISTOLERO

Reagovat
madridcan

Raul nechcel sediet, tak odišiel a klub mu vyšiel v ustrety-zadarmo ako vďaka. Casillas nato nemal oproti Navasovi plus si pušťal hubu na špacír doma ohľadom kabiny, tak odišiel.

Ale vždy lepšie riešiť druhých a potom si nostalgický spomenuť na toto(nevravím, že je to tvoj prípad, skôr pousmiatie sa nad niektorými jedincami)a že ,,Mes que un club" je už pár rokov a možno aj dekádu vymazané.

Paradoxne mu inak prajem a to som neveril, že niekedy napíšem. Ani nie tak titul ako pozornosť, ktorú na seba strháva a každý gól je väčši výsmech Barcelone. Plus to, že ,,ako Suarez netrafi stodolu aj keby bol v nej" a podobne kecy.

Keď už Real nebude mať matematicku šancu vyhrať titul, tak nech to urvu Atleti a dielo je dokonané.

Reagovat
celeb

ono otazne je, ako by Luis hral pod Koemanom. Pod Valverdem so Setienom upadal (ale to skoro kazdy), navyse ho brzdilo zranenie kolena.

Keby mu klub ponukol moznost restartu niekde inde a pustil ho zadarmo, tak je to ok.

Lenze my sme ho proti jeho voli doslova vyhodili, vyplatili sme mu peniaze do konca zmluvy a este ho zadarmo ponukli priamemu konkurentovi o titul, kde sa chytil a kde si po ten titul celkom jasne ide.

Ja mu jeho uspesny restart v Atleticu prajem, ako som mu prial uz v Liverpoole. Jeden z mala tych, ktori pre klub dychaju a su schopni sa pohryzt az do kosti...

Snad sa aspon dodatocne nove vedenie klubu uzmieri s Luisom a po ukonceni jeho angazma v Madride zorganizuje exhibiciu proti Atleticu, kde by jeden polcas hral za nas a jeden za nich. Snad, niekedy.

Reagovat
technecium

Úžasnej hráč, nejlepší devítka v historii Barcy

Reagovat
ADM

Kvoli jeho povahe sa na neho vo svete nikdy nebude spomínať ako na tú naozaj najužšiu špičku v histórii, ale čísla a hlavne tie 4 roky jeho karíery medzi 2013-2016 hovoria sami za seba.

Reagovat
smazaný uživatel

etoo

Reagovat
technecium

Etoo byl skvělej, ale Suaréz byl podle mě úplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

etoo mel ke konci pristup naprd, a nemel tolik zapasu jako luis, ale rozhodoval zapasy v LM a netezil tolik z messiho jako potom suarez, navic se za jeho ery hral tak kraaasnej fotbal

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Zizou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sua dal niekedy 6 gólov v jednom zápase? To bolo niekedy v Ajaxe?

Reagovat
ACSeRw!n

1 gol v zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Odporny hrac, zakerak a falosna spina.

Reagovat
roman1978

kdo, ramos?

Reagovat
LAM

Dneska 8 venkovní zápas za sebou To musí bejt už nějakej rekord.

Když přičtu, že Messi nemůže nastoupit a máme za sebou 3 zápasy 120 minut, tak nečekám vůbec nic jednoduchýho.

Reagovat
madridcan

Atlético Madrid jakožto lídr LaLigy poměří síly s Valencií, zatímco Barcelona bude chtít potvrdit zlepšenou formu v Granadě.

Ale veď máte zlepšenu formu a veria vám proti Granade. Také Elche zfuknete hádam

Reagovat
T:o:M

A to ještě v týdnu hrajeme s Rayem, takže jich bude 9 za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Elche musíme zničit za každou cenu, třeba Valencia zázrakem něco ukope

Reagovat
celeb

co chces aby vyhral ligu iny tim z Madridu? My s nasou zalohou mame problem s hocikym. Pokial nenastupi Pedri s De Jongom, tak nasa zaloha ma problem prehrat tim zo Segundy B. A ak Koeman nenajde niekoho, kto by s tymi dvomi vedel zahrat aj proti silnym superom, na nejaky titul mozes zabudnut. A to ani nechcem rozmyslat o tom, co s nami bude, ak by sa nedajboze niekto z tych 2 zranil.

My sa pekne krasne sustredme na to Elche, starosti s Valenciou nechajme atletom.

Reagovat
smazaný uživatel

Real bude ztrácet dál, o to strach nemám.

Reagovat
2miguel1

Atleti stratili za 17 kol 7 bodov.. ak dnes vyhraju maju 13b naskok pred nami. Nemyslim si, ze za 21 kol stratia viac ako 13bodov no my s určitostou všetko nevyhrame. Liga je out uz davno, šetriť to na tretie miesto pokojne, copu hrať s vyslovene bečkom ešte osemfinale/ možne štvrfinale a vsetku energiu dat do LM

Reagovat
2miguel1

V lige zapasy cez tyzden a cez vikend pred LM bez Lea, De Jonga, Pedriho a Dembeleho. Zbytocne to budeme hrať v lige. To už si Atletiko ustráži

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nikdy nevíš, co se může stát. Ta jejich série od poslední remízy (13 zápasů, 12 výher, 1 prohra) je už teď brutální a podle zákonu pravděpodobnosti se jednou dařit přestane. Nebo taky ne, ale stačily by tři remízy v pěti zápasech, což se jim loni stávalo běžně a hned by to bylo trochu zajímavější. A nemyslím přímo, že by to byl hned souboj o titul, ale chci, aby ta liga nabrala trochu grády

Copu hrát s béčkem? To snad právě naopak, do Copy musíme dát všechny síly. Na LM se šetřit opravdu nemusíme, protože máme zaručené jenom dva zápasy a ostatní je zbytečné dopředu řešit.

Reagovat
2miguel1

Ten dvojzapas Bilbao-Granada vonku, tam sme uz naberali kontury formy. Vsetko to je ale podla mna podmienene, ze by niesme schopni zahrat dobre zapasy nedela-streda-nedela. Uz len fakt, ze Messiho kilometre chybaju pri jeho 7km obycajnom zapase. V utoku mame len potom Griezz, Dembeleč, potom je tam diera pretoze brathwaite trincao su slabučkí. Pokial budu hrači oddychnuti, nieje to az take zle ako kazdy hovorí. Copu sme vyhrali snad 8x za 10 rokov, Copa nikoho nezaujima.. v LM zas tie timy tento rok ani jeden vyslovene nedominuje ani v Lige. PSG v lige slabota, Liverpool, Tott, City, Chelsea ziadne svetove vykony, Juve v lige slabé, BVB nepochopitelne tiez slabí, ako tak jedine Bayern ale ani tí niesu taki presvečivi ako minuly rok.

Reagovat
dextroza_m

Klokanomet to mysli dobre, pohar je jedina sance na trofej.

Reagovat
2miguel1

Ja neviem, ja som na tu copu alergicky 4 roky sme na to doplacali na jar, ze sme nevladali od 2015/2016-2019

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen - Alba, Araujo, Umtiti, Mingueza - Pedri, Busquets, de Jong - Dembélé, Braith, Griezmann

Reagovat
2miguel1

Umtiti

Reagovat
Visca el barca

Sláva. Je o třídu lepší než Lenglet. Toho jsem začal solidně nenávidět.

Reagovat
Eichel

mám to rovnako

Reagovat
dextroza_m

Mátě nějaký lepší stream? Mám obraz jak z Bělehradu kolem roku 1980..

Reagovat
celeb

https://soccer.streamsgate.tv/event/elche-cf-vs-barcelona-match-preview/ - cyclingent. mi chodieva dlhodobo stabilne, ale musis prezit tych 2 truhlikov co to (pripadne nieco uplne ine) komentuju.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
celeb

Na LaLigaTV komentatori prve 2 minuty nekomentovali zapas, ale robili PR Puigovi

Komercne zalezitosti na zaciatok, srat na fotbal, co sa deje na ihrisku.

Ako bodaj by neboli fans zmagoreni z toho

Reagovat
roman1978

On ti vojel starou a nebo co? Aby tě z něj nejeblo. Všichni tady víme jaký máš o něm mínění, tak už neotravuj. Jsi jak jebly.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň víš, jaké to je A to celeb tady hejtí jenom pár týdnů, ty jsi třeba Rakitiče nebo Roberta hejtoval před a po každém zápase několik let

Reagovat
smazaný uživatel

rakitic je prumerak vubec nikomu nechybi

Reagovat
smazaný uživatel

No já narážím na ten neustálý opakovaný hejt, který každý znal i pozpátku a který teď romanovi leze krkem, přitom sám dělal to samé a mnohem, mnohem vytrvaleji. Vlastní medicína

Reagovat
roman1978

Nikdy jsem se o nich nezminoval, když nehráli. Takže to není vlastní medicína. Zase se pletes, jako obvykle.

Reagovat
roman1978

Jo a u Rakitice a Roberta to jen a pouze proto, protože hráli a hráli stále v základu, I když hráli velkou picu. A to opakovaně několik let. Riqui skoro nehraje. Jasně, to jsou naprosto stejné případy.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl jenom příklad, nemusíš to brát tak doslovně. A navíc vůbec nejde o hraní nebo nehraní, jde o neustálé otravné opakování jedné píčoviny, i když ji každý zná a nikomu to nic nového neřekne. Tedy přesně to, co teď vadí: " Všichni tady víme jaký máš o něm mínění, tak už neotravuj. Jsi jak jebly." Přesně to samé jsem si říkal celé roky já o tobě a tobě podobných

Reagovat
roman1978

Ale přesně o to jde. Komentuje se dění na hřišti. A o to šlo i u Rakitice. Až se vrátí Roberto a půjde rovnou do základu, tak se budou komentovat jeho výkony znova a znova. Když hrát nebude, nebude komentovan.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bys opravdu komentoval výkony na hřišti, tak v tom případě Roberto, Rakitič a Suárez neodehráli za poslední roky ani jeden dobrý zápas. Ale nechám tě v tom, prostě mě tvoje rozčilení nad celebem škodolibě pobavilo.

Reagovat
Gazdo

Lenze Rakitic pravidelne hraval takze mal preco pit krv

Reagovat
roman1978

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
celeb

mas pravdu, treba ako Roy Hudson povedal, skoncit tuto hroznu krivdu a posadit Pedriho, ci Frenkieho, lebo tento nesporny talent, ktory v poslednych zapasoch ziaril neskutocne jasne hrat proste musi.

Sorry bro, neprefikol mi staru ani mladu, ale proste ma neskutocne serie, ak chalan, ktory zatial nedokazal _nic_ ma byt kvoli zaujmom niekoho ineho pretlacany na ukor Pedriho ci De Jonga, ktori sice take PR za sebou nemaju, ale hraju neporovnatelne lepsie a su za nimi aj vysledky. Prave kvoli tym dvom je to kurevstvo. To moj nazor.

Lebo ak otvoris oci, ina cesta nie je. Ak vyslovene chces krasneho navonaneho a nagelovaneho Ruigho Puiga v zaklade, tak Pedri ci Frenkie si bude musiet sadnut. A tato fanbase jednoznacne Puiga v zaklade chce!

Reagovat
smazaný uživatel

Roman si myslí, že dá hrát i bez DM

Reagovat
celeb

snad nie, veri (asi ako uz len ty) Busquetsovi, dnes mu prekvapivo dal za pravdu. Len ci to vydrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

ja toto nechapem, treningy z nas nikto nevidi - 3 treneri na Puigovi nic extra nevideli ale fans su rozhodnuty ze on je ten spasitel

talent ti je na holy .... ked si v hlave balloteli.

Reagovat
celeb

lenze takuto masivnu kampan zatial nemal nikto, ani Roberto. Tie tlaky na Koemana musia byt neskutocne. PUIG PUIG PUIG - sice ked dojde na plochu a vypnete si zvuk, tak nic nevidite, ale ak ho zapnete, tak sa divate na PUIGIHO operu o 3 dejstvach.

Reagovat
celeb

Inak Griezmann vyzera v poslednych zapasoch velmi dobre, uz dava aj goly, akurat by mohol trochu castejsie

Reagovat
dextroza_m

Já nepochopím, proč jsme si raději nenechali Pistolera, místo toho je tam tento nehyba..

Reagovat
dextroza_m

Ten dá taky gól, akorát když jsou Měsíc, Slunce a Venuše v jedné linii

Reagovat
2miguel1

Pride Kun po sezone zadarmo

Reagovat
dextroza_m

To by byla pecka...

Reagovat
dextroza_m

Místo peněz bude dostávat každý den porci Paelly

Reagovat
LAM

Já nepochopim,proč má někdo potřebu řešit něco co už se stalo a nejde to zvrátit(navíc jeho odchod chtěla většina fans)

Reagovat
smazaný uživatel

bez Messiho jsou ty zápasy prostě nudné...skoro půl hodiny pryč a na hřišti se nic nestalo.

Reagovat
dextroza_m

Já myslím, že by u nás stejně pořád v klidu mohli hrát Xavi s Iniestou a horší by to nebylo

Reagovat
celeb

Busquets asi na hubickach, lebo nejakym zazrakom hra fakt dobre.

Keby to tak vedel zastabilizovat, mozno by sa clovek nemusel az tak bat zapasu s PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si myslel, že ten gólman Elche má tak 16 let...a on je to ročník 92

Reagovat
2miguel1

Sme extremne, extremne slabí bez Messiho

Reagovat
ADM

Hrali sme 3x 120 minut, boli by sme slabí aj s Messim.

Reagovat
dextroza_m

MY útočíme tak, že do vápna prostě nikdo nejde... Vystřelit se každý bojí, to je těžko...

Reagovat
dextroza_m

3x sláva..

Reagovat
smazaný uživatel

geniální Braithův centr no aspoň něco, už se na to opravdu nedalo dívat

Reagovat
LAM

Dembele úplně zbytečně nezkouší střílet a na konci sóla tam vždy vymejšlí nějakou ptákovinu.Jinak to tam motá pěkně,ale musíme začít střílet z dálky.

Pressing dneska dobrej,ale po vyhraným souboji to vždy doje.em

Reagovat
DrQQ

Zas ojebal rozhodca Barcelonu o pokutový kop! :-(

Reagovat
T:o:M

Přesně tak, chápu kdyby nebyl VAR, ale kurva když tam u toho to dementi sedí, tak na to snad mají upozornit, byla to jasná ruka..

Reagovat
smazaný uživatel

stejně by jsme ji nedali

Reagovat
T:o:M

To je asi pravda bohužel .. Ale jde o ten var a ty dementy čp u něj sedí, co chtějí více

Reagovat
Gazdo

Mesiac som nevidel zapas barcelony a ocividne som o nic neprisiel. Tento polcas mi fakt stacil ty vole my sme brutalne zofalo pomali a maximalne si nahravame a drzime loptu. Ten nas utok je ale totalne drevenny

Reagovat
smazaný uživatel

Pár zápasů bylo trochu lepších, ale dnes je to krutá nuda a podobné to bylo i proti třetiligovým kopáčům.

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen zachraňuje PRDEL

Reagovat
dextroza_m

Ten rozhodčí zase píská jak šulda

Reagovat
celeb

Busq odohral zatial najlepsiu hodinu tejto sezony. Ak potrebuje k sebe Arauja s Umtitim ci dalsimi v kontaktne, nech ich ma. On je v tejto chvili rovnako dolezity ako Messi. Nikto iny na 'jeho' poste to zatial neuhral dostatocne kvalitne. A ak nie on, nech tam rychlo Koeman skusa Minguezu ci Moribu, Pjanica prosim nie, to uz fakt radsej Puiga.

Reagovat
dextroza_m

K čemu ten VAR teda je? Jako penaltu bychom stejně nedali, ale...

Reagovat
T:o:M

Jak jsem psal výše, už jsem úplně debil z toho co se vlastně píská když je ruka... Měl jsem za to, že obě situace ano.. ... A ze to ani nezkontroluji..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč se tyhle ruce nepískají. Proč by měla být omluva, že se hráč opírá o zem? Pravidlo uplně na kokot.

Reagovat
ADM

Toto je uplna hluposť, keby mal cele telo na zemi a trafime ho do ruky, ok, tu ruku si neodreže, ale tu jasne zastavil loptu v páde len rukou

Reagovat
smazaný uživatel

No právě

Reagovat
ADM

WTF

Reagovat
celeb

PENALTA!!!!

Reagovat
dextroza_m

Jak bylo v jednom seriálu: "Podle kompjutru NE!"

Reagovat
smazaný uživatel

Trincao konečně slušná akce

Reagovat
dextroza_m

Snad Umtitimu vydrží koleno, kdyby se rozehrál do své nejlepší formy, tak by s Araujem mohli být slušná dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nino je ročník 1980

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle měl Trincao proměnit. Teď se zase 5 zápasů do šance nedostane.

Reagovat
dextroza_m

Trinaco už mohl mít dva fíky, škoda

Reagovat
dextroza_m

Puiiiig

Reagovat
Rattlesnake

vaaa riki hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

tak se hlavičkuje Trincao Pěkně de Jong i Piug

Reagovat
patas92

Frenkie

Reagovat
LAM

Reagovat
dextroza_m

Ten rugbista se na De Jonga pěkně vysral

Reagovat
celeb

ok, nech si uzije svoj 1. gol.

Snad to neznamena stopku pre Pedriho nabuduce.

Reagovat
LAM

v CDR ať hraje Puig.Pedri liga.

Reagovat
celeb

ako nech tu hejtujem hype na Puiga ako chcem, tak proti samotnemu hracovi nic nemam, a ak si mam vybrat medzi nim a Pjanicom, tak niet o com.

Reagovat
dextroza_m

Konec zápasu celkem snesl nějaké parametry.

Reagovat
roman1978

Koeman vypadá jako Celeb teď, když dal Riqui fika

Nic ve zlém

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to začalo vypadat jako fotbal až na konci, kdy Elche odpadlo fyzicky a už bylo bez motivace...jinak odtrápený zápas, ale tři body v cajku.

Reagovat
2miguel1

Už ich nechajme vydychnuť. Aj na Rayo prosím uplné béčko

Reagovat
Rattlesnake

Umtiti klidný jako hladina jezírka za vlahého letního večera. vítaná změna proti langošovi. snad zůstane konečně zdravotně pokupě.

Reagovat
2miguel1

Presne Umtiti prinaša pokoj vzadu.

Reagovat
Eichel

vobec nechápem, prečo sa podľa roznych médií snažíme o to vyhnať ho na hosťovačku...

Reagovat
sokar

Lebo ked nastupil po zraneni, tak bol katastrofalny, horsi ako Lenglet... potreboval sa rozohrat a zbierat minuty aby sa mohol predat, a vzhladom na vysku jeho platu a stavu klubovych financii a tym, ze sa s nim nepocitalo tak najvhodnejsie by bolo hostovanie. Tesne pred zapasom s Granadou sa zranil Araujo, Lenglet vykartovany, a tak ostali uz iba Mingueza a Umtiti, na prekvapenie zahral vyborne a ukazal ze v nom stale nieco je. Len sa nezranit a moze sa dostat do starej formy

Reagovat
Eichel

Lenže informácie o tej jeho hosťovačke sa objavovali aj posledný týždeň. Koeman zároveň hovorí, źe chce Garciu hneď a nechce čakať do leta, lebo potrebuje stopéra, ale zároveň sa objavujú aj v posledné dni informácie o tom, že sa klub na hostovačku snaží poslať Umtitiho. Proste tomu nerozumiem. Ak teda akútne potrebuje stopéra, že nepočká do leta, tak nech využíva do konca sezóny Umtitiho

Reagovat
sokar

no tak asi neverí, že mu vydrží zdravie

Reagovat
smazaný uživatel

wtf...čumím jedním okem na Atlético-Valencia a zrovna když přemýšlím o Račičovi a říkám si, že se nakonec hráč, který už ani nevím kdy dost nenápadně přestoupil ze Zvezdy, ve Valencii prosadil a on tam o dvě vteřiny později zajebe takové golazo

Reagovat
smazaný uživatel

stream na zápas?

Reagovat
blaugrana

My sme vlastne darovali pustenim Luisa Atleticu titul...

Reagovat
remeslnik

Tím to není.

Reagovat
Ed_Hazard

Aj my sme prispeli Llorentem a Hermosom. Atleti si musia buchat na celonaki sme kkti

Reagovat
Ed_Hazard

na celo, aki sme..

Reagovat
Visca el barca

Luis si nás dobře vodí. Přeji mu titul. Je to král. Mimo jiné pokud nepůjde Sam do základu, tak jsme totální idioti. Poslal bych Lengleta na minutu pryč a stáhl si Garciu.

Reagovat
dextroza_m

Na minutu je malo :D

Reagovat
smazaný uživatel

Oni už snad nikdy neztratí body tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, prohra jen o 2 góly, to Lim ještě někoho prodá, jsme stále moc konkurenceschopný.

Reagovat
Rothbard

Nacho má Covid-19.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele