Když nevíte co s penězi. Speciální edici Galaxy S21 Ultra zdobí býk ze zlata

Ruská společnost Caviar je známá tím, že vybrané smartphony na trhu upravuje do speciálních edic, které jinde na světě neseženete. A také si za to nechá řádně zaplatit. Podle čínského horoskopu je letošek rokem býka, takže se jeho podobizna objevuje i na zádech nového Samsungu Galaxy S21 Ultra. Pozlacená hlava býka má v očích vsazeny dva 3mm diamanty, jeho nozdrami je prostrčen zlatý kruh z 24karátového zlata, který je zřejmě nejdražším držákem telefonu na světě!

Tato verze telefonu bude u Caviaru stát 20 140 dolarů, což dělá v přepočtu zhruba 432 tisíc korun! Jedná se však o speciální verzi, která bude vyhotovena jen ve 21 kusech. A pokud byste chtěli skutečně unikát, připravuje Caviar i edici „Golden 21“, která bude mít jen jedno vyhotovení. Skutečný mobilní unikát jehož záda budou vyrobena z 18karátového zlata vyjde na 77 230 dolarů! S cenou 1,6 mililionu Kč bude tento telefon dražší i než spousta nových automobilů.

Caviar však připravil i čtyři klasické varianty dostupné pro „běžné zbohatlíky“, každá z nich bude vyrobena v 99 kusech. První bude mít záda z plátkového zlata, další vsadí na kombinaci krokodýlí kůže a titanu (v bílé a černé), poslední varianta bude mít záda z karbonových vláken. Ceny se u těchto variant pohybují okolo šesti tisíc dolarů, což dělá „příjemných“ 130 tisíc korun. I to je však zhruba čtyřikrát tolik, než kolik stojí běžné dostupná 128GB verze telefonu. Ceny, dostupnost a další detaily jednotlivých edic najdete na webu Caviaru.

Přehled speciálních edic Galaxy S21 Ultra od Caviaru:

Zdroj Caviar

Diskuze (5) Další článek: Operátoři nabízejí vládě IT poradenství a vysvětlují, jaký je rozdíl mezi ověřovacími a silvestrovskými SMS

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Dolar, Záda, Býk, Verze telefonu, Telefon, EDI, Speciální edice, Edice