Heatbox: přenosná krabička ohřeje jídlo, ovládá se přes aplikaci

Nizozemský start-up Heatbox představil na nedávném veletrhu CES přenosnou krabičku na pokrmy, která je zároveň dokáže i ohřát. Heatbox využívá ohřev pomocí páry, což má být pro chuť jídla a zachování jeho struktury lepší, než kdybyste ho v klasickém plastovém boxu ohřáli v mikrovlnce.

Heatbox obsahuje speciální dvojité těsnění zabraňující vytečení pokrmu. Je určen pro ohřev na cestách, v kanceláři a klidně i v domácnosti. Krabička je bezdrátově spojená s chytrým telefonem pomocí aplikace. V ní lze nejen nastavit jeden z několika „napařovacích“ programů, ale lze prohlížet i různé recepty, sledovat příjem kalorií apod.

Heatbox obsahuje vestavěnou baterii, která vystačí na ohřátí až tří pokrmů. Dobíjí se přes USB-C konektor a dokonce může posloužit jako powerbanka pro nabití mobilu. Projekt Heatbox vyvíjejí autoři už čtvrtým rokem a aktuálně vybírají prostředky k realizaci na crowdfundingu Indiegogo. Tam si lze krabičku předobjednat za 139 eur (cca 3 600 Kč). Do prodeje se má dostat v dubnu letošního roku.

Diskuze (4) Další článek: Neomezený tarif se 70 GB za 260 Kč. Operátor Illiad už tři roky dokazuje, že to jde

Témata článku: , , , , , Krabička, Pokrm, Jídlo, Aplikace, Ohřev, Ohře, Kalorie, Heat,