Dmitrović: Škoda, že gól k ničemu dobrému nevedl

22.01.2021, 17:53
Aktuality
Marko Dmitrović mezi spoluhráči (© AFP)
Marko Dmitrović patří mezi nejlepší brankáře španělské ligy a jeho síla není jenom ve vlastním pokutovém území. Srbský gólman chytá za Eibar a včera svým spoluhráčům přispěl i proměněným pokutovým kopem, v souboji s Atléticem pokořil Jana Oblaka...

Dmitrović se do listiny střelců zapsal už ve dvanácté minutě, když s přehledem překonal Oblaka, vedení ovšem baskickému celku nevydrželo ani do konce první půle. O vyrovnání se postaral Luis Suárez, tentýž hráč pak v závěru zařídil lídrovi španělské ligy i výhru.

"S myšlenkou přišel trenér Mendilibar, už delší dobu mi říkal, že penaltu bych měl jít kopat já. Pokutový kop naposledy neproměnil Edu a na penaltu mě kouč určil už před utkáním s Levante. Dnes na to došlo, ale je škoda, že gól k ničemu dobrému nevedl," prohlásil po utkání Dmitrović.

"Podali jsme kvalitní výkon a odehráli velmi dobrý zápas, ovšem jen do 85. minuty, závěr se nám nevydařil a Atlético mohlo rozhodnout už před penaltou. Je to škoda, Atlético jsme trápili až do poslední vteřiny, přesto má všechny body," smutnil srbský brankář.

Eibar má letos s ofenzívou problémy, v devatenácti zápasech dal pouhých šestnáct branek a získal pouhých devatenáct bodů. V tabulce je patnáctý, na sestupové pozice má k dobru jen dva body.

"Věděli jsme, že nebudeme mít na vybranou a nesmíme si dovolit žádné chyby, Atlético je nekompromisně trestá a ukázalo to i proti nám. Vyrobili jsme dvě individuální chyby a inkasovali dvě branky, což se nám letos stalo už poněkolikáté. Musíme na tom zapracovat," uvědomuje si.

Dmitrović je teprve sedmým brankářem, který skóroval ve španělské lize, v neděli oslaví 29. narozeniny a jedním z dárků může být odchod do lepšího klubu. Brankář má v Eibaru smlouvu jen do konce sezony a podle některých zpráv se už dohodl na angažmá v Seville, kontrakt bude platný od 1. července.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
LFC & STEVEN 8

Do Sevilly? To je asi Vaclíkův konec, že?

Reagovat
santini

Určite ... Inak Marka som si predstavoval do lepšieho klubu ako Sevilla. Škoda ho, top brankár

Reagovat
CHONG

Na druhou stranu, kolik klubů v Evropě je lepší než Sevilla? Deset? A všechny mají top gólmana...

Reagovat
santini

tak Marko má potenciál posadiť na lavičku polovicu z nich

Reagovat
Phillipinho

jojo Vaclikovi neprodlouzi smlouvu.

Reagovat
aurelio

On hlavne mohol dať gól už Seville na začiatku sezóny, ale vtedy ho vychytal Ocampos zaskakujúci za Vaclíka

Reagovat
Seydou Doumbia

co co co...to kopal dimitar penclu a ocampos ji chytil ?

Reagovat
aurelio

nie, tuším pri rohu

Reagovat
Greny

Nebyl to konec loňské? A to bylo ale ze hry ne?

Reagovat
aurelio

Máš pravdu, bolo to ešte v júli a z hry... https://twitter.com/MarcJorda/status/1280381305033818115?s=20

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele