Ibrahimovic se málem popral s Lukakuem, pak dostal červenou a AC v poháru končí

Sport ČTK Sport, ČTK
Aktualizováno 27. 1. 2021 6:45
Fotbalisté Interu Milán si i díky vyloučení Zlatana Ibrahimovice ve čtvrtfinále Italského poháru poradili v derby s AC Milán a po výhře 2:1 postoupili do semifinále. Jejich dalším soupeřem bude Juventus Turín, nebo druholigový SPAL Ferrara.
Zlatan Ibrahimovic a Romelu Lukaku
Zlatan Ibrahimovic a Romelu Lukaku | Foto: Reuters

Ústřední postavou zápasu byl Ibrahimovic, který poslal hostující Rossoneri ve 31. minutě do vedení. Pak ale po konfliktu s bývalým spoluhráčem z Manchesteru United Romelem Lukakuem dostal žlutou kartu a v 58. minutě za faul na Aleksandara Kolarova byl po druhé žluté vyloučen.

Podívejte se na záznam incidentu. "Tak si dělej to svoje vúdú, ty osle," prohlásil údajně Ibrahimovic. "Pojď si to vyřídit ven, ty čub.." řval zase na svého bývalého spoluhráče z Manchesteru United Lukaku.

Inter početní výhody využil v 71. minutě, kdy z penalty srovnal právě Lukaku. A jak ukazují záznamy, dal do střely opravdu veškerou sílu, jako by si chtěl vyřídit účty právě se "Zlatanem". 

Domácí poté soupeře přitlačili, ale dlouho nemohli obranu AC překonat. Povedlo se to až v sedmé minutě střídajícímu Christianu Eriksenovi, který se prosadil z přímého kopu. Jméno soupeře pro semifinále se Nerazzurri dozví ve středu.

Zlatan provokoval i hráče Bergama

Pro Ibrahimovice to byl už druhý incident s protihráči během pár dní. Při sobotním ligovém duelu s Atalantou Bergamo se zase posmíval střelci Bergama Duvánovi Zapatovi, kterému při debatě nad neudělenou penaltou pro AC sdělil, že za celou kariéru vstřelil víc gólů, než Kolumbijec odehrál zápasů. 

V tomto případě se ale nakonec radoval Ibrahimovicův sok. Atalanta vyhrála zápas na San Siru jednoznačně 3:0 a poslední gól vstřelil právě Zapata. Přisadil si navíc i nizozemský záložník Bergama Marten de Roon, který na sociálních sítích Ibrahimovicovi odpověděl takto: 

 

Právě se děje

Další zprávy